Şimdi Ara

ACİL CHEVROLET CRUZE-RENAULT FLUENCE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: corel3

evet cruze güzel bir araba, peki sübap sorunu nedir, maliyeti ne kadardır bilen varmı acaba?

Arkadaşım, magnezyum alaşımlı subap kullanan araçların lpg'nin yüksek yanma ısısına dayanamayarak, deforme olmasıdır.
    Sadece Cruze özgü birşey değildir. Pekçok marka ve araç bu sorundan muzdariptir. Net'te küçük bir araştırma yapmanız yetecektir.

Masrafı güncel olarak 1.000TL civarındadır. Çelik subap değişimi ile sorun tamamen çözülür.
    Lpg den edilen kar düşünüldüğünde kabul edilebilir bir rakamdır.

flüyans inanılmaz arıza çıkarabilen bir model ayrıca chevy nin iihs den aldığı kabul edilebilir bir sağlamlık notu var artı daha güçlü lpg de uygulanabiliyor ve daha uygun fiyatlı daha donanımlı.
    Bu açıdan chevy alınır.

• Fluence dehşet süper bir araba fakat yeni kasadan bahsediyorum eğer sıfır alacaksanız dizel flu mükemmel bir seçim olacaktır fakat eğer 2.el alacaksanız sakın eski kasasını almayın çok iğrenç bir duruşu var bana göre ama yeni kasa muhteşem.
     ACİL CHEVROLET CRUZE-RENAULT FLUENCE

ACİL CHEVROLET CRUZE-RENAULT FLUENCE

• fluence al hocam, hiç cruze'a bulaşma
  • burada yapılan yorumlar dikkate alındığında fluence daha baskın çııyor, cruze şık ama sonradan eklenen bir aparatla kullanılması (lpg) dezavantaj, fluence dizel. Perfonmans gibi bir sorunum yok ailemle yolculuk yapabileceğim geniş ve az yakan bir arabaya ihtiyacım var sadece...
  • Hertürlü Fluence.

Tüketim, Kalite, İkinci El..
  • yorumlar için teşekkür ederim fakat, sıfır almak gibi bir şansım yok fluence'de 2010/2011. Bu nedenle arada kaldım yoksa tabiki sofor ve dizel alabilsem fluence ama 2. elde kafam karıştı. aldıktan sonra satıp kâr etmek gibi bir sorunum yok. Alıp 4-5 sene başım ağrıtmadan binmek istiyorum...
  • SIFIR VE DİZEL OLSA diyecektim...
  • corel3 C kullanıcısına yanıt
    hocam iyi akşamlar, fluence hakkında eski kullanıcısı olarak bilgi verebilirim. tasarım ve donanım kısmının kararı sana ait ama fluence ve dci motor=sağlamlık.
    bir yıl boyunca istanbulda şirket aracı olarak kullandım, bende kaldığı süre boyunca araç dayanıklılık testine girmiş gibi kullanıldı. tüm çukur ve tümseklerden tam gaz zıplayarak geçtim, motoru gereksiz yere zorladım, aracı ilk çalıştırdığımda özellikleri kışları motor ısınsın diye en yüksek devirde kullandım, turbonun yağlanmasını vs hiç beklemedim ve bu durumda araç sıfır sorun çıkardı. çevrene bakarsan çok sayıda dizel fluence şirket aracı var, ortalama 3 yıl/100.000 km son derece sert kullanılan ve buna rağmen sorun çıkarmayan, ondan sonra da yeni sahipleri tarafından uzun yıllar kullanılabilecek araçlar. güvenle alabilirsin.
  • ben de cruze kullanmış biri olarak araç çok hantal 4 kişi araba gitmek için çok nazlanıyor.ve yakıt tüketimini şehir içi ayağımda yumurta varmış gibi kullandım ama 9,5 ltnin altına indiremedim içi de çok kasvetli.cruzenin tek iyi tarafı dış görünüm çok iyi ama artık görmekten ben sıkıldım.fluence ise iç mekan daha geniş araba araç sadece virajlarda çok yatıyor ama dci motor yakıt tüketimi ve ivmelenme açısından başarılı.tercihim fluence olur.
  • fluence'ın yol tutuşu çok iyi değil... onun dışında her şey için fluence derim
  • corel3 C kullanıcısına yanıt
    Tip olarak cruze ama motordan alacağınız verim olarak fluence diyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Cruze bana her zaman sonradan görenlerin aldıgı araç olarak gelmiştir. Çok ruhsuz bir araç. Flu bence daha iyi bir seçim olacaktır

Sonradan görme'nin kelime anlamı ile 40.000TL lik araç alan adamın durumu tezat oluşturmuyor mu?

benim anlamadığım sonradan görenlere kotamı koydular? adam sonradan görmedir trilyonerdir ama kırodur barzodur bilmem anlatabildim mi. cruze,leon,sorento,insignia bunlar benim gözüme hep böyle gelmiştir nedense.
  • quote:

quote:

quote:

Cruze bana her zaman sonradan görenlerin aldıgı araç olarak gelmiştir. Çok ruhsuz bir araç. Flu bence daha iyi bir seçim olacaktır

Sonradan görme'nin kelime anlamı ile 40.000TL lik araç alan adamın durumu tezat oluşturmuyor mu?

benim anlamadığım sonradan görenlere kotamı koydular? adam sonradan görmedir trilyonerdir ama kırodur barzodur bilmem anlatabildim mi. cruze,leon,sorento,insignia bunlar benim gözüme hep böyle gelmiştir nedense.

Trilyoner olup Cruze alan da çok görülen bir durumsa ilginç. Bana da Cruze genel olarak tüm artılarıyla-eksileriyle araba alımında daha ekonomik düşünen, daha zor şartlar altında kredi vb. yüklerle araba arayanların mutlu olduğu bir tercih gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compicat -- 15 Ekim 2013; 1:14:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: compicat

quote:

quote:

quote:

Trilyoner olup Cruze alan da çok görülen bir durumsa ilginç. Bana da Cruze genel olarak tüm artılarıyla-eksileriyle araba alımında daha ekonomik düşünen, daha zor şartlar altında kredi vb. yüklerle araba arayanların mutlu olduğu bir tercih gibi geliyor.

cruze öneren kişilerle hiçbir zaman zevklerim uyuşmadığı için uzatmaya gerek yok hocam.

• sanırım fluence alacağım, son bir iki araştırma yaptıktan sonra kararımı vereceğim...
  • Fluence'ye oldum olası ısınamadım. Gerek şirket arabası olması gerekse tuhaf tasarımı sebebiyle. Gerçi araç hakkında bilgim de yok. Fakat dizel olması hatrına Fluence, geri kalan herşey için Cruze derim. Bu arada Cruze hakkında bilgim var. 1.6 motor çatır çatır hızlanıyor. Sınıfına göre normal yakar. Fakat Lpg olayına girerseniz araç garanti dışı oluyor. Chevrolet Tr ve Gm Torbalı ile görüşün aynı şeyi söyleyeceklerdir. Bütçeniz ne durumda bilmiyorum fakat 1.4 140'lık Cruze yakıt ve performans olarak sizi tatmin edecektir. Bayilerle görüşüp çok iyi indirimler alabilirsiniz.
  • lpg ile cruse kullanan en yakın arkadaşım.satacagı günü iple çekiyor.renault sevmesem de fluence yi tek geçerim
  • cruze
  • Fluence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bnde cruze almayı düşünüyorum. kullanan arkadaşım arabanın adı çıkmış diyor ama arabayı kötülememek için mi yoksa gerçekten doğru mu söyüyor bilemedim. çok yakmasına rağmen performansı düşük diyorlar.tasarımı ön paneli çok etkileyici ama tasarım olarak fluence ile kıyaslanamaz herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.