Şimdi Ara

ACİL CHEVROLET CRUZE-RENAULT FLUENCE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani fluence den çok daha iyi tasarım olarak demek istedim
  • Cruze sübap kaçınılmazı olan bir araç lpg de. Masrafı bilemiyorum sübap değişiminde. Fluence dizel olması bir + . Biraz daha detaylı kullanım bilgisi verebilirseniz (yıllık kaç bin km,ağırlıklı şehir içi-dışı vb.) daha doğru yardımcı olunabilir. Ama bana sorarsanız (ben lpgli araç sahibiyim :D) lpg ile öyle aman aman baş ağrıtcak bir problem yaşamadım ama dizel dizeldir derim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllık ortalama 18-20.000 km civarında kullanıyorum, bunun 15 i şehir içi, 5 i şehir dışı diyebiliriz. benzinde bu kadar pahalı iken benzinli araba almam zor. bu nedenle dizel yada lpg diye düşündüm ama dizel biraz daha ağır basıyor. bu arada birde peugeot 308 kafama takıldı oda olabilir aslında, sonuçta dizel bir araç almaya karar verdim.
  • Fluence
  • selamlar.

2 aracı da kullandım.

Fluence daha seri, konforu yol tutuşu gayet başarılı. otomatik şanzumanı rahat. bagaja 3 ceset sığar. yalnız tipi çok alalede geliyor bana. zevk meselesi tabi.

Cruze'un iç dizaynı çok daha hoş, dış görüntüsü harika. lakin sebebini tam açıklayamamakla birlikte fluence deki sürüş keyfini alamadım. benzinden midir gazdan mıdır bilmiyorum.

mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim, en kolay yöntemi iki aracı da 1er 2şer gün kiralayıp kullanmaktır.

hayırlı olsun kolay gelsin.

ikisi de benim seçimim olmazdı ama ikisinden birini seçmem gerekse ben cruze u seçerdim. (sırf dış görüntüsünden ötürü)
  • corel3 C kullanıcısına yanıt
    1 yıl içinde kat ettiğiniz mesafeyi göz önünde bulundurursanız, benzinli araçtan kesinlikle kaçınmanız gerekir. Fluence iyi bir seçenek olarak gözüküyor. 308,Focus,Jetta gibi modelleri de düşünebilirsiniz.
  • cruze der kaçarım
  • cruze makyaj olarak iyi bir araba ama performans o kadar iyi değil, bu nedenle vazgeçtim. Fluence de virajlarda savuruyor ondanda vazgeçtim. Dizel 1,6 110 BG Peugeot 308 almaya karar verdim bu araba konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim(2010-2011 model)...
  • Full model fluence bizim şirketin de kiralık araçlarından biri. Kullanırken dikkat ettiğim bir kaç şeyi kısaca sıralamak gerekirse. Araçtan takırtı tukurtu çok geliyor. Direksiyon inanılmaz yumuşak, araç hızlanınca sertleşmiyorda bu nedenle en ufak oynamada araç raydan çıkacak tren hissi uyandırıyor. Ve en önemlisi yol tutuş. Aracın yol tutuşu yok denecek kadar az 100 ü geçince inanılmaz tedirgin ediyor, güven vermiyor. Birde tasarımdan kaynaklı arka taraf dolayısıyla arkayı görmek ve park vs çok rahat değil.
  • Chevrolet'de LPG sorunu duymadım. LPG ile 20 kurus yakar, 110 luk dci 25 kurus yakar. Örnegın ayda 1000 tl yakıt masrafınız varsa lpg ile 200 tl cebinizde kalır en az. Cekişte sıkıntı zaten yok lpgd beygir gucu aynı 0-100 hızlanma suresi sadece 1 sn dusecek. Yine de fluenceden hızlı gider. Fiyat farkı da cok fazla su anda. Cruzelarda kampanya var kaçırmayın derim. Fluence de oyak indiriminiz varsa 6-7 bin tl indirimli alınabilir ama kasımda mı aralıkta mı orasını bilemeyecegim
  • Fluance.
  • en iyisi peugeot 308 almak olacak sanırım, yol tutuşu ve performansı iyi. ben 90 beygirlik kullandım güzel. 2010-2011 gibi alabilirim...
  • ARKADAŞIM EĞER Bİ FRANSIZ ALACAKSAN CITROEN VE PEUGEOT DN UZAK DUR KULLANAN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM BUNLARIN EN İYİSİ RENO DUR.KIYASLAMANA GELİNCE KESİNLİKLE CRUZE A GÖRE FLUANCE DAHA Yİ BİR SEÇİM BİR BAŞKA TARAFI DA HAC İŞARETLİ OLUŞU BENİ İTİYO ZATEN
  • Bizim Müdür' ün makam aracı kiralık Fluence. Bir kez uzun yola gittik. Şöför arkasındaki kapıdan öyle bir rüzgar sesi alıyordu ki cam aralık zannettim. Gittiğimiz yol genellikle düz olduğu için konfor açısından pek rahatsız edici bir şeyle karşılaşmadım. Yıl sonun da yeni ihale var Audi falan kiralasalar bari.
    Bu ara da Chevrolet' in amblemi papyondur. Chevrolet için haç diyen diyen çok kişi var ama ne hikmetse asıl ambleminde haç taşıyan Alfa Romeo' ya ses çıkaran yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplatpla01

Chevrolet'de LPG sorunu duymadım. LPG ile 20 kurus yakar, 110 luk dci 25 kurus yakar. Örnegın ayda 1000 tl yakıt masrafınız varsa lpg ile 200 tl cebinizde kalır en az. Cekişte sıkıntı zaten yok lpgd beygir gucu aynı 0-100 hızlanma suresi sadece 1 sn dusecek. Yine de fluenceden hızlı gider. Fiyat farkı da cok fazla su anda. Cruzelarda kampanya var kaçırmayın derim. Fluence de oyak indiriminiz varsa 6-7 bin tl indirimli alınabilir ama kasımda mı aralıkta mı orasını bilemeyecegim

Hocam hangi cruze yakıyomuş 25 kuruşu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplatpla01

Chevrolet'de LPG sorunu duymadım. LPG ile 20 kurus yakar, 110 luk dci 25 kurus yakar. Örnegın ayda 1000 tl yakıt masrafınız varsa lpg ile 200 tl cebinizde kalır en az. Cekişte sıkıntı zaten yok lpgd beygir gucu aynı 0-100 hızlanma suresi sadece 1 sn dusecek. Yine de fluenceden hızlı gider. Fiyat farkı da cok fazla su anda. Cruzelarda kampanya var kaçırmayın derim. Fluence de oyak indiriminiz varsa 6-7 bin tl indirimli alınabilir ama kasımda mı aralıkta mı orasını bilemeyecegim

Cruize de LPG sorunu yok > bkz Magnezyum subap erimesi.
    Cruize LPG ile 20 kuruş yakar > Ortalama 7 litre LPG yakması lazım. Benzinli bile 8 lt/100km in altına inmeyen Cruize nasıl LPG ile 7 lt/100km yakacak merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

quote:

Orijinalden alıntı: compicat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Cruze bana her zaman sonradan görenlerin aldıgı araç olarak gelmiştir. Çok ruhsuz bir araç. Flu bence daha iyi bir seçim olacaktır

Sonradan görme'nin kelime anlamı ile 40.000TL lik araç alan adamın durumu tezat oluşturmuyor mu?

benim anlamadığım sonradan görenlere kotamı koydular? adam sonradan görmedir trilyonerdir ama kırodur barzodur bilmem anlatabildim mi. cruze,leon,sorento,insignia bunlar benim gözüme hep böyle gelmiştir nedense.

Trilyoner olup Cruze alan da çok görülen bir durumsa ilginç. Bana da Cruze genel olarak tüm artılarıyla-eksileriyle araba alımında daha ekonomik düşünen, daha zor şartlar altında kredi vb. yüklerle araba arayanların mutlu olduğu bir tercih gibi geliyor.

cruze öneren kişilerle hiçbir zaman zevklerim uyuşmadığı için uzatmaya gerek yok hocam.

http://forum.donanimhaber.com/m_83296635/f_//tm.htm#83362125 Hocam açtığın konuya bakılırsa sana bir 30bin lira versek honda civic alırsın. Ha 30 bini sonradan bulmuş olacağın için de senin tezini destekleyen bir durum çıkar ortaya!!! SONRADAN GÖRMELER HONDA ALIR. Ha benim honda ile sorunum yok severim de ammaa!!! FANATİK OLMAK İYİ DEĞİLDİR!!! Kedili ciğerli bir söz vardı neydi o? Bu aradaaa!!! Yok ki şöyle 93-94 bir cruze, insignia sana tavsiye etsem!!!

• Niye hondalara sonradan görmeleri algılayan ve arabanın çalışmasını engelleyen sersör mü koyuyorlar? O zaman benim 2008 civicte bu sensör arızalıydı 1 sene kadar bindim hiç ötmedi ama şu an cruze kullandığım için eminim sonradan görme olduğuma. Bak doğru bildin sıfır bir seat leon da alma düşüncem var hatta maddiyatı doğrultursam insignia alacam. Tam bir sonradan görmeyim. Ammaaaa!!! Bana 200bin lira araba almam için verseler cruze, leon, insignia ya dönüp bakmam bile. Salak mıyım mercedese bmw ye binmek varken bunları alacam. Alemin tek akıllısı sizin gibiler değil!!! Herkes aracının verilen parayı hak edip etmediğini ölçüp tartar, kendinizi ne sanıyorsunuz da insanların zevkleri ve tercihlerine hakaretamiz bir şekilde yaklaşabiliyorsunuz??? Ha sakın ha yarın bir gün parayı bulur da sonradan görme olursanız 30-40bine cruze bakmayın!!! Kendi tezinizi kendiniz çürütün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bbbhdr

Niye hondalara sonradan görmeleri algılayan ve arabanın çalışmasını engelleyen sersör mü koyuyorlar? O zaman benim 2008 civicte bu sensör arızalıydı 1 sene kadar bindim hiç ötmedi ama şu an cruze kullandığım için eminim sonradan görme olduğuma. Bak doğru bildin sıfır bir seat leon da alma düşüncem var hatta maddiyatı doğrultursam insignia alacam. Tam bir sonradan görmeyim. Ammaaaa!!! Bana 200bin lira araba almam için verseler cruze, leon, insignia ya dönüp bakmam bile. Salak mıyım mercedese bmw ye binmek varken bunları alacam. Alemin tek akıllısı sizin gibiler değil!!! Herkes aracının verilen parayı hak edip etmediğini ölçüp tartar, kendinizi ne sanıyorsunuz da insanların zevkleri ve tercihlerine hakaretamiz bir şekilde yaklaşabiliyorsunuz??? Ha sakın ha yarın bir gün parayı bulur da sonradan görme olursanız 30-40bine cruze bakmayın!!! Kendi tezinizi kendiniz çürütün.

Bende diyorum neden bu kadar gocundu bu söylediğime meğer sizde cruze sahibisiniz. Bu söylediğimde istisnalar var tabi belki sizde o istisnadan birisisiniz ama genelde öyle. Parayı sonradan bulup arabadan anlamayanlar gidiyor cruze bayiilerine GENELDE. Ve sonrada yokuşta arabası 1.vitese geçmiyor. Komşum keşke senin dediğini yapsaymışım dedi. Benim ona söylediğim ise 40.000 sıfır cruze para vereceğine o paraya 2010 model lpgli otomatik civiclere bak. Bu söylediğimi yukarıda es geçmişsiniz. Kendi kendinizi heyecanlandırıp konunun ilk başında yazdığım şeyle ilgili cümleler kurmuşsunuz. 200 bin söylerken ben kendi adıma konuştum zaten gider s2000 ya da typer alırım o parayla çünkü bana onların verdiği zevki hiçbir aracın vermeyeceğini bilirim. Bu benim görüşüm gerçi konuda bu değil ya. Salak mıyım falan demişsiniz, kendinize bu kadar kötü davranmayın üstad

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bbbhdr

Niye hondalara sonradan görmeleri algılayan ve arabanın çalışmasını engelleyen sersör mü koyuyorlar? O zaman benim 2008 civicte bu sensör arızalıydı 1 sene kadar bindim hiç ötmedi ama şu an cruze kullandığım için eminim sonradan görme olduğuma. Bak doğru bildin sıfır bir seat leon da alma düşüncem var hatta maddiyatı doğrultursam insignia alacam. Tam bir sonradan görmeyim. Ammaaaa!!! Bana 200bin lira araba almam için verseler cruze, leon, insignia ya dönüp bakmam bile. Salak mıyım mercedese bmw ye binmek varken bunları alacam. Alemin tek akıllısı sizin gibiler değil!!! Herkes aracının verilen parayı hak edip etmediğini ölçüp tartar, kendinizi ne sanıyorsunuz da insanların zevkleri ve tercihlerine hakaretamiz bir şekilde yaklaşabiliyorsunuz??? Ha sakın ha yarın bir gün parayı bulur da sonradan görme olursanız 30-40bine cruze bakmayın!!! Kendi tezinizi kendiniz çürütün.

Bende diyorum neden bu kadar gocundu bu söylediğime meğer sizde cruze sahibisiniz. Bu söylediğimde istisnalar var tabi belki sizde o istisnadan birisisiniz ama genelde öyle. Parayı sonradan bulup arabadan anlamayanlar gidiyor cruze bayiilerine GENELDE. Ve sonrada yokuşta arabası 1.vitese geçmiyor. Komşum keşke senin dediğini yapsaymışım dedi. Benim ona söylediğim ise 40.000 sıfır cruze para vereceğine o paraya 2010 model lpgli otomatik civiclere bak. Bu söylediğimi yukarıda es geçmişsiniz. Kendi kendinizi heyecanlandırıp konunun ilk başında yazdığım şeyle ilgili cümleler kurmuşsunuz. 200 bin söylerken ben kendi adıma konuştum zaten gider s2000 ya da typer alırım o parayla çünkü bana onların verdiği zevki hiçbir aracın vermeyeceğini bilirim. Bu benim görüşüm gerçi konuda bu değil ya. Salak mıyım falan demişsiniz, kendinize bu kadar kötü davranmayın üstad

Çok doğrusun, doğru yoldasın dostum. İnşallah Allah ben gibi cruze kullananlara da biraz akıl ihsan eder de yanlıştan döner gider birer honda alırız!!!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.