Şimdi Ara

ACİL CHEVROLET CRUZE-RENAULT FLUENCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bayram sonu araba almayı düşünüyorum ve son ikiye Chevrolet 1.6 Design Edition Plus-1.6 Design Edition ve Renault Fluence dCi Business-fluence Authentique kaldı bu arabalar arasında kararsız kaldım, chevrolet LPG renault DİZEL, bu arabaların kullanıcılarından acil yorumlar bekliyorum. Özellikler çekiş ve LPG sorunları hakkında.Teşekkürler..

• Fluence çekiş yakıt ve piyasa olarak cruzdan iyidir.Geri kalan herşeyde cruz derim.
  • fluence tam bir tasarruf arabası , bence görünüş ve diğer özellikler olarakta güzel araba. Cruze çok yakan bir motor birde lpg eklendiğinde üzerine kafanda oluşacak soru işaretleri yerine , başarısını kanıtlamış bir Dci motor alıp keyfine bakmanı tavsiye ederim.
  • anlıyorum, ama lpg de sanırım şehir içi 30 krş gibi birşey yakıyor, fakat lpg motorda sorun çıkarıyormuş sanırım.
  • dedemde aynı olay oldu ilk çıktığında almıştık cruze benzinlı otomatık.Bu araba çok yakıyo sıkıldım Destan gel gidip değiştirelim dedi octavia dsg al dedim yok ya boşver dedi. sonra flueance edc aldı gırtlak dolu şimdi çok memnun. (not dedem 86 yaşında)
  • aslında dizel herzaman daha iyi ama dizayn ve donanım olarak cruze daha iyi, lakin LPG çekiş durumu nasıl acaba. Kullanan varmı 1,6 124 beygir...
  • Abi ben sifir flu aldim business arabanin on konsolundsn tikirti eksik olmadi ve araba gercekten bostu. Yakitida ist. Sehir ici 7.0 altina gelmedi desen yalan olmaz.
    Ama clio nedense cok daha ekonomik agirlik farki sanirim.
    Ve flu pek cekmiyordu ( clio kadar)
    Neyse ben clio ile fluence arasinda oyle aman aman bi konfor bulamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lpg takınca gucte dusme olmuyor arkadaslar sadece 0-100 km hızlanması 1 sanıye yavaslıyor aracın. LPGli bir cruze dizel bir fluenceden az tuketir. Çok devir cevirincede haliyle surus zevki daha iyi olacaktır. Dizel bir araba yerine lpgli bir araba tercih etmek cok daha mantıklı derim her zaman. Cunku hem masrafları daha az olacak hemde kullanımı zevk verecek. Eger uzun yola caok gidip arkada tekne vb. agırlık takıp cekiyorsanız o zaman dizel derim yokuslarda bayılmasın diye ancak su durumda en mantıklı secim her zaman LPG
  • Bence görünüm ve donanım olarak cruze fazlasıyla önde. Fluenceyi benzinli alırsan zaten cruze ile şihir içi fabrika verileri neredeyse aynı. Fluencenin en güçlü tarafı dizel seçeneğinde Dci motorun başarısı.
  • Benim şahsi yorumum tabi ki cruze. Fakat bunu iki aracı da kullanmış bir arkadaşımın ağzından aktarıyorum; "ikisini kıyaslaman hata". Arkadaşın da e46 sı var, babasının fluance ı. Cruze u çok beğendi fakat o bile.
  • evet cruze güzel bir araba, peki sübap sorunu nedir, maliyeti ne kadardır bilen varmı acaba?
  • Cruze bana her zaman sonradan görenlerin aldıgı araç olarak gelmiştir. Çok ruhsuz bir araç. Flu bence daha iyi bir seçim olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: corel3

evet cruze güzel bir araba, peki sübap sorunu nedir, maliyeti ne kadardır bilen varmı acaba?

Arkadaşım, magnezyum alaşımlı subap kullanan araçların lpg'nin yüksek yanma ısısına dayanamayarak, deforme olmasıdır.
    Sadece Cruze özgü birşey değildir. Pekçok marka ve araç bu sorundan muzdariptir. Net'te küçük bir araştırma yapmanız yetecektir.

Masrafı güncel olarak 1.000TL civarındadır. Çelik subap değişimi ile sorun tamamen çözülür.
    Lpg den edilen kar düşünüldüğünde kabul edilebilir bir rakamdır.
  • Tüm kriterleri göz önünde alınca bence Fluence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Cruze bana her zaman sonradan görenlerin aldıgı araç olarak gelmiştir. Çok ruhsuz bir araç. Flu bence daha iyi bir seçim olacaktır

Sonradan görme'nin kelime anlamı ile 40.000TL lik araç alan adamın durumu tezat oluşturmuyor mu?
  • Alacaksa eğer pek 40000 km geçmemiş olsa iyi olur galiba. 60000 km bakımı 1200 tl ye kadar çıkıyor her iki araçtada...
  • fluence nedense bana itici geliyo tasarimidan dolayi galiba dizel olmasi mantikli fakat cruzeda 124bg ve donanim acisindan fazlasiyla onde ben olsam cruze alirdim ki suanda 7 8 bin lira indirimi var sifirlarinda

• tabikide cruze.
  • Dizelin fiyat farkından kaçayım lpg taktırayım desende aynı paraya denk gelecek.lpg+subap erimesi+lpg ayarına götür getir+lpg'nin yanına benzinde koyarsın motor aşınmasın diye olur sana 5-6 bin.al dizel fluence daha iyi.ve iki aracada binen biri olarak fluence cruzdan çok daha konforludur.cruze ise daha yakışıklı ve donanımı fazladır.Ama çukurları içinde hissedince o kalan artıları direk silinmişti bende.ama fiyatı c segment araçlara göre uygun.

• Megane sw alsanza hem daha iyi çekiyor yol tutuşu fluencedende iyi fluence tasarımıda garip biraz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.