Şimdi Ara

ACİL CHEVROLET CRUZE-RENAULT FLUENCE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 40.000 TL'yi 2010 model lpgli otomatik civiclere vereceğinize sıfır cruze'a verin
  • trexin T kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar civic alanlar hem binerken hemde satarken kar etmiştir dostum bu civic modeli ilk çıktığı günden beri böyledir. İkinci el honda fiyatlarına bakarsan kalitesini anlarsın. Duygularınla yorum yapacağına gerçekten doğru olanları yaz üstad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Cruze bana her zaman sonradan görenlerin aldıgı araç olarak gelmiştir. Çok ruhsuz bir araç. Flu bence daha iyi bir seçim olacaktır

Sonradan görme'nin kelime anlamı ile 40.000TL lik araç alan adamın durumu tezat oluşturmuyor mu?

benim anlamadığım sonradan görenlere kotamı koydular? adam sonradan görmedir trilyonerdir ama kırodur barzodur bilmem anlatabildim mi. cruze,leon,sorento,insignia bunlar benim gözüme hep böyle gelmiştir nedense.

akşam akşam hiç güleceğim yoktu cruze,leon,sorento,insignia sonradan görmelerin kulladığı araçlarda honda kullananların alayı babadan saray soylu asil kişilermi müthiş bir inceleme olmuş bravo

• iki aracı da iyi bilirim. Ekonomi, anlık güç, daha ferah iç hacim ve daha rahat bir sürüş için fluence; daha iyi bir sürüş kalitesi, yol tutuş, donanım ve tasarım için cruze tavsiye ederim. gaz ayarı yapılabilen enjektörlere sahip bir kit seçerseniz doğru montajla LPG'de başınız ağrımaz. 308 de başarılı bir araç ama ben kuzeni yeni C4'ü daha çok beğeniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.