Şimdi Ara

acil cihaz tavsiyeleriniz...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepinize iy akşamlar arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum 200 liraya kadar wi-fi li dokunmatik ekranlı bir şey olsun istiyorum kamerası falan çok önemli değil. kafamda 5800 var sizler ne dersiniz. belki bugün sipariş verebilirim bu sebebten acil dedim bildiğiniz duyduğunuz ne varsa bi söyleyiverirseniz mutlu olurum

• 300e çıkabilir misiniz ? çıkabilirseniz vodafone945 çok çok ççok ii bir tercih olur
  • sıfır fiyatı mı 300 ? diğer hatları çalıştırmama gibi bir problemi var mı vodafone nun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msyildirim -- 30 Mart 2011; 22:58:57 >
  • 5800 a bulasma hic ikinci el aliyorsun sakata gelirsin , monte alabilirsin onun yerine androidli istiyorsan en ucuz vodafone 945 var ona bak
  • o zaman ben 5800 dan vazgetim şimdi ya monte yada vodafone diyorsunuz peki sizce sıfır mı alayım temiz garantili bir ikinci el mi??
  • temiz ve garantili olduktan sonra ikinci el alabilirsin sorun cikarmaz
  • Temiz bir 945 işini görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram önerisi acil
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vodafone 945 iyi gibi
  • Çoğunluğa katılıyorum, 945 diyorum.
  • aradan çok zaman geçti ama bakma fırsatım olmadı cevaplarınız için teşekkür ederim bu arada işin aciliyeti geçti ve ben hala telefonu alamadım vodafone 945 e baya niyetlendim ama 250 lira verice daha değişik seçenekler de var gibi. eskilerden windows işletim sistemi olan telefonları tercih etmelimiyim sizce şimdilik benim gördüğüm i900 omnia var yada htc touch pro, hero, s8003 jet (sahibinden de denk geldiklerim bunlar yani bunlar hakkında birşey bildiğimden söylemiyorum:)) cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.