Merhaba arkadaşlar, Uzatamadan konuya girmek istiyorum ben internetten bir soğutucu siparişi verdim.Site wendenal.com adlı bir sitedir. İşlemci için akasa ak-cc4012es01 adında bir soğutucu sipariş verdim ama bir konuya hiç dikkat etmedim dalgınlığıma geldi bu soğutucu benim işlemciye uyar mı ? işlemci markası intel core i5 4460 ama soğutucu markası Akasa Ak-cc4012es01 Venom Atto Intel Lga775/115x Ve Amd Am2/am3+/fm1/fm2 9cm Fan Cpu Soğ. budur sizce ne yapmalıyım acil yardım lütfen.
öncelikle ytapman gereken telaşlanma bu fan senin işlemcine uygun %100 eminim yanlız anakart modelinide yazarsan sana bu fan a ne kadar müdahale edebileceğini yazabilirim çünkü bu fan 3 pinli bir fan olduğu için bazı anakartlarda fan hızı ayarlamak konusunda uyumsuz olabiliyor buda fanın devamlı 2500 rpm de dönmesi demek ve fanın ömrünün azalması demek
lord276
kullanıcısına yanıt
Cevabınız içim teşekkürler anakart'ım ise asus h81 - plus marka birde fan ayarlamak o kadar dert değil.
lord276
kullanıcısına yanıt
Bir sorum daha olacak benim kasa mini tower şimdi bu soğutucu yan kapağa falan çarpmaz herhalde kaç cm bilmiyorum boyutu
Kusura bakmayın sürekli rahatsız ediyorum ama termal macun soğutucular ile beraber mi geliyor yoksa işlemci ile mi geliyor yada biz mi alıyoruz bildiğim kadarı ile işlemci ile birlikte ufak bir poşet gibi bir şeyin içinde az miktarda geliyordu ama emin değilim sizin bir bilginiz varsa bana bu konu hakkında geri dönebilirmisiniz acaba teşekkürler kolay gelsin...
mini kasalara soğutucu seçimini dikkatli yapın.
bayramcontay
kullanıcısına yanıt
Tamamen firmalara bağlı genelde işlemci firmaları soğutucu üzerinde hazır yollar.Soğutucu satan firmalar ise kapalı şekilde sizin sürmeniz için yollar.Ama iyi bir macun kullanmak 2-3 dereceye kadar farkettirdiği için macun yoksa almanızı öneririm. Zalman kulanmıştım,oje gibiydi benzetmek gerekirse.Fırçası ve kabı vardı,rahatça sürülebiliyordu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme