Şimdi Ara

Acil CPU Ve EKRAN KARTI Isı Sorunu!....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim pc'de ısı sorunu var. İşlemci Boşta iken 45 C civarı seyrediyor. Fakat örnek verıyorum Fcebook'tan Cafe World Oyununu Açınca 60 ila 70 dereceyi göruyor...Ekran Kartı ise boşta 45 ile 51 derece arasında seyrediyor. Bunun Sebebi Ne olabılır!....Sizce Sorun Power Suply'den olabilirmi?Aşağıda sistem özelliklerini vericem ve yaptıgım mdahaleleri yazıcam.

Yaptığım Müdaheleler.
    - İşlemci termal macunu kurumustu. Onu yenıledım.
    - İşlemci Fanını iyice otutturduğumdan emin oldum.
    - Ekran kartı için bişe yapmadım.

SİSTEM ÖZELLİKLERİ
    -Pentium 4 3,00Ghz İşlemci
    -Ati HD 3850 Ekran Kartı
    -Gigabyte Anakart
    -FRİSBY MARKA 350W Power Supply!!! Bu yeterlı mı sistem için sizce.
    -1.5 Gb Ram Vs....

Evet yukarıdada söyledıgım gibi. Bu ısı sebebının nedenı Powersuply'mı yoksa İşlemci için Soğutucu almam yeterlımı. Önerilerinizi beklıyorum. şimdiden teşekkurler!.....

• İşlemci yük altında biraz fazla diğer sıcaklıklar normal. Ki işlemcinin o sıcaklığıda çok çok tehlikeli değil. Telaşa gerek yok.
  • Ama oyun onarken kasma yapıyor sıcaklık yuzunden. Normalde ekran kartı ıle Colin Mcrea Dirt oynanabılıyor kasmadan ama benım pc de aynı ekran kartı ve aynı oyun kasma yapıyor. Bu işlemcinin sıcaklıgından kaynaklanmıyor mu pekı.. Eger oyle ise bu kasmanın nedenı ne olabılır.
  • Kasmanın nedeni sıcaklık olacağını hiç zannetmiyorum. 70 derecede bende oynamıştım oyunları gayetde güzel oynatıyordu. İşlemcinin eskiliğindendir büyük ihtimal. Çünkü kullandığın işlemci çok eski
  • Hımmm. Olabılır Çunku 4 yıllık PC :) Yenıleme zamanı geldı ama suanda ımkan yok :) Ama power suply'den veya İşlemci sıcaklıgından degılmı dıyorsunuz yanı.
  • işlemcin kartta göre cok yavaş kalıyor hoca o yüzden sıcaklık vs değil sebeb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marea_35

Hımmm. Olabılır Çunku 4 yıllık PC :) Yenıleme zamanı geldı ama suanda ımkan yok :) Ama power suply'den veya İşlemci sıcaklıgından degılmı dıyorsunuz yanı.

Sıcaklık değildir hocam. P4'lerin davranışlarını bilmiyorum fakat işlemcilerin 85 e kadar filan yolu var yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.