Şimdi Ara

Acil deneme 2021 ayt matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumda başlığını bulamadim ben açayım dedim hem alacak arkadaşlar fikir edinir hem de biz net kıyaslaması yaparız

1. Denemeyi az önce çözdüm orta şeker bir lti zor bir trigo vardı bana göre ÖSYM ayarında diye düşünüyorum belki bir tık altında bile kalabilir 2020 ayt nin lti mevcut hali gibiydi ilk denemede çemberin analitiği yoktu onun dışında güzel bir konu dağılımı vardı

Bundan önce bs çözüyordum 33-38 di netlerim

Bu deneme 37 2 den 36.5 geldi bu arada geçen sene sınavda 32 5 yaptım matematiğim fena değildir

eski bir acil zorluğu kalmamış konularını bitiren herkesin bu dönemde alıp çözeceği bir deneme yapılmış ve acil kitabını bitiren biri olarak ilk denemede hiçbir kitapta kullanılan soru ile karşılaşmadım

Aşağıya yazdım yukarıya da koyayım dedim:İkincisini yeni bugün çözdüm iki gün ara vermiştim çalışmaya

35-5 geldi ilk denemeye göre bir seviye daha zordu ama hala acil seviyesi değildi güzel soruları vardı geometri soruları özellikle çok güzeldi dikkat hatalarına çok açık sorular vardı zordan ziyade kafa karıştırıcıydi

Çemberin analitigi vardı

Üçüncünu çözdüm 38-1 geldi deneme sırasında 30 un aşağısında yapacağımı bile düşündüm aslında biraz da uzun sürdü deneme yorucuydu ama en yüksek netim olabilir şimdiye ayt matematikte

Deneme güzeldi özellikle bir tane türev sorusu vardı ki harikaydı denemeyi almayacaklarin bile görmesi gerekiyor 3. Deneme acil 26. Soru sml hoca dan bakabilirler güzeldi birkaç tane daha özgün vardı ama genel olarak bence ÖSYM sınavına yakın kasintidan uzak bir deneme olmuş soru dağılımları güzeldi ama yine acil zorluğunu göremedim iyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogannbulbill -- 11 Nisan 2021; 18:43:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam çözdükçe güncelleyebilir misiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tabii ki yalniz hocam hafta da 3 falan çözüyorum seri atmıyorum bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogannbulbill -- 3 Nisan 2021; 20:18:5 >
  • +35 geliyor benim de paso mantık sorusu boş daha görmedim diye birde inatla akşam çözüyorum ki dikkat hatası yapayım.

Genel bağlamda arkadaşın dediği gibi zor bir deneme vs değil acil bu sene kolaylaşmış ama ben soruları beğendim.Aylardan daha nisan geçen sene 33-4 yapmıştım zaten ve deneme çözmeyerek girdiğim için pratik konusunda çok sorun yaşadım hatta sınav yetişmedi.

Konularını yeni bitirmiş böyle eksiklerim nerede diye soran arkadaşlara hitap eden bir deneme olmuş.Sarmal ayt matın altında kalıyor bence zorluk olarak.Çözümleri güzel,sml hoca ile ken06 bence gayet güzel çözüm yapan hocalar.Mayıs gibi falan almaya karar verirseniz almayın derim lakin bu dönemde alınır.

AYT mat sefiriyim gelene geçene tokadı vuruyorum derseniz de almayın çünkü kolay gelecektir (orijinal aydın 3d derece daha iyi bir alternatif oluyor.).

• Vapauss33 V kullanıcısına yanıt
    Hocam acil in geçen seneki denemeleri hakkında bi bilgin var mı bu yılın denemesindense geçen yılınkini çöz diyenler vardı
  • Hocam ben bunu yapacaktım lakin fasiküllerini aldım bazı konularda ve oradaki soruları kitapta çözmüştüm bu sebepten ötürü ben güncel baskı almak zorunda kaldım ama acilin geçen sene vs öyle çok bir şeyini kullanmadıysan bence de geçen seneki lti olanı almak daha iyi(rönesans da vardı da benim dediğim sizin de bahsettiğiniz deneme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapauss33 -- 9 Nisan 2021; 17:39:6 >
    Geçen seneki rönesanstan daha mı kolay?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Acil matematik deneme
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt

O konuda bir fikrim yok çünkü rönesanstan bir tane çözmüştüm o da kolaydı ama sarmalın bir tık altı diyebilirsin buna.Bugün sarmalın genel ayt denemesini çözdüğüm için bu kıyası yapıyorum da genel denemesiyle ayt mat denemeleri arasında çok bir fark yoktur diye düşünüyorum

• İkincisini yeni bugün çözdüm iki gün ara vermiştim çalışmaya
    35-5 geldi ilk denemeye göre bir seviye daha zordu ama hala acil seviyesi değildi güzel soruları vardı geometri soruları özellikle çok güzeldi dikkat hatalarına çok açık sorular vardı zordan ziyade kafa karıştırıcıydi
    Çemberin analitigi vardı

Sorular bence de güzel hocam sadece kitabı ve geçen seneki denemelere nazaran kolay bir deneme olmuş ama sarmalın altı değil bence sarmal daha kolaydi sadece birkaç saçma boyama kitabı gibi sorusu var sarmal in

Evet hocam geçen seneye göre daha kolay

• Dogannbulbill kullanıcısına yanıt
    Çok bir espirisi kalmamış o zaman acilin. Her sene daha da kolaylaştırıyorlar. Sınav kolay mı gelecek yoksa aw
  • Hocam bence ÖSYM seviyesine uygun hani yorumlarda falan da herkes çok kolaydı yazmış ama ben osym nin bunun üstüne çıkacağını sanmıyorum

• Dogannbulbill kullanıcısına yanıt

Ben 20 basım (sarmal) kullanıyorum ayt mat denemesinde hocam güncel halinde bence Sarmal'in genel ayt denemesindeki (5+1)mat kısmı daha iyi ama bu seneki ayt matematik branş denemesi nasıl onun hakkında fikrim yok dediğiniz gibi olabilir yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapauss33 -- 9 Nisan 2021; 22:1:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapauss33

Ben 20 basım (sarmal) kullanıyorum ayt mat denemesinde hocam güncel halinde bence Sarmal'in genel ayt denemesindeki (5+1)mat kısmı daha iyi ama bu seneki ayt matematik branş denemesi nasıl onun hakkında fikrim yok dediğiniz gibi olabilir yani.

Hocam nasıl sizce sarmal ayt mat benimki de 20 basım o öncüllü sorular beni cok yoruyor ya bi soruda 3 soru sorulur mu abi öncülü soruyu çok abartmamıslar mı sizce de ?

Ben bu seneki için söyledim hocam bence çok boyama kitabı gibi olmuş gecen senekini bilmiyorum

• Hocam geçen seneki biraz öyle ne yazık ki.Bu seneki ayt genel denemelerindeki mat kısmına bakarsam bu oran biraz inmiş gibi duruyor(matematik denemelerinin de matı bu paralelde diye düşünerek yazıyorum.)en temizi belirli bir döneme kadar çözüp hepsini bitirmemeye çalışmak.Netleriniz belirli bir yere geldiği an daha fazla sarmalı çözmeye devam etmemek en temizi gibi (imkan varsa tabii bende çok ayt mat denemesi kaldı geçen seneden ondan bu kadar artist artist konuşuyorum yoksa kafaya takmadan analiz edin geçin hocam o soruları sınavda öyle çok az soru var.)

Hocam 21 basım sarmalı çözüyorum şu an Ayt mat denemesi olarak. ilk 8 denemem 24-30 araları geldi netleri farklı farklı .bu aralıkta birine bitince ne önerirsiniz?

Değil. Bu seneki haline de zor denemez ama hoş soruları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubb0rn -- 10 Nisan 2021; 0:59:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.