Şimdi Ara

ACİL DESTEK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR YENİ Bİ ÜYEYİM!!! BAYAĞDIR Bİ DİZÜSTÜ ARAŞTIRIYORUM AMA HANGİ MARKA OLMASINA KARAR VEREMEDİM.HERKEZ BİŞEY DİO. İSTEDİĞİM ÖZELLİKLER İ7 720QM 6MB ÖNBELLEK İŞLEMCİ ENAZ 500GB HDD 7200RPM (5400 lerin iyi olmadığı söylendi) 4yada 6 gb ddr3 ram ekrankartı enaz 1 gb ama 2 ve üstüde olabilir. ekran en az 15.6"!!! ASLINDA BİKAÇ TANE BULDUM AMA GÜVENEMİYORUM.ÖZELLİKLERİN BİRİNDEN BİRİ MUTLAKA TUTMUYO; MODELLERİ YAZSAM BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMU??? HP DE ISINMA SORUNU VAR DENİO AMA YENİ ALÜMİNYUM KASALARDADA VARMI??? HP DV6 3107et, 3085et, 3104et, 3120et, ACER 5745G-7744G50, ASUS,DELL, VE LONOVA marka ürünlerde önerdiler.Toshibada var ama çok pahalı!!!

• konuyu yanlis yerde acmissin burada sana yardimci olacak pek kimse bulamazsin haa sen ben knight oynuyorum knighti kaldira bilen kasmayan pc diyosan yardimci olalim :)
  • HP markasına ben sıcak bakarım her zaman ısınma sorunu olur ama o malzeme kalitesi ile vız gelir ona ısınma falan teknik detaylar ile ilgili pek yardımcı olamayacam arkadaşın dediği gibi konu yanlış yere açılmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.