< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
[Acil Durum] Akşamdan İtibaren İstanbul Yoğun Kar ile Yüzleşecek. (36. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkürler :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Küçük ihtimal fakat olurda ktü de okuyan varsa burada diye yazayım : 10-11-12-13 şubat eğitime ara verildi, cuma günü dersim yoktu zaten uçağı ekip 1 hafta daha tatil yapıyorum, teşekkürler Godzilla :3
Edit: an itibariyle uçuşun iptal edildi.
Edit 2 : sanırım tatil olayı yalan biri 60.000 kişiyi fena trolledi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 9 Şubat 2020; 21:9:32 >
quote:
Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson
hani istanbul gömülüyordu nallart?
artık bloklanma zamanın geldi.hocam senin avatara bakınca başım dönmeye başlıyo nasıl bir gif o :D
hava durumuna gelecek olursak esenlerde bugün yağış vs olmadı, güneş vardı baya ve biraz soğuk ile beraber rüzgar vardı
bence bu kış istanbula daha da kar filan yağmaz
-
dün k.çekmeceye birazcık atıp gitmiş. arabaların üstü tuttu o kadar...quote:
Orijinalden alıntı: SHADOWhocam senin avatara bakınca başım dönmeye başlıyo nasıl bir gif o :D
hava durumuna gelecek olursak esenlerde bugün yağış vs olmadı, güneş vardı baya ve biraz soğuk ile beraber rüzgar vardı
bence bu kış istanbula daha da kar filan yağmaz
Alıntıları Göster
geçen hafta görünmüyordu çünkü 9 günlük 'zorunlu' tatile çıkartılmıştım yine de beğenmenize sevindim
-
-
nallart karlar erimeye başladı artık kar maşuğu değil miyiz cevap bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 24 Aralık 2020; 14:9:54 > -
iyiki konu gizle olayı var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 7 Kasım 2020; 21:45:49 > -
Kışın vazgeçilmezi forumun efsanesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknes1905 -- 7 Kasım 2020; 22:41:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga nallartsız kış taratarsız maça, sossuz iskendere, elektriksiz eve benzer
aksaray hasandağına kar düştü
-
2014 yılında ocak ayında efsaneydin be nallart reis, neredeyse 1 ay önceden haber vermiştin kar yağacağını 👏👏👏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arşil_batuhan -- 8 Kasım 2020; 15:37:37 >
quote:
Orijinalden alıntı: 3qzotix@nallart Havalar soğudu üşütüyor fakat yağmur bile yok. Nerede kaldı godzilla ? Baktım konu da açılmamış. Godzillanın küresel ısınmaya yenik düştüğü yönünde dedikodulara ne diyorsun?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X