Şimdi Ara

acil durum aydınlatması yadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arama kurtarma ekibi için acil durum aydınlatması yapmayı düşünüyorum ama nasıl yapacağım konusunda kararsız kaldım
    aydınlatma sisteminin taşınabilir olması ve sarjı kesintisiz en az 12 saat dayanması lazım.

aşağıda vermiş olduğum linkteki gibi bir aydınlatma yapmayı düşünüyorum ama uzun süre yanması ve taşınabilir tip olması lazım. holojen lamba yerine power led kullanmayı düşünüyorum

http://www.panc.com.tr/asp/product/664/EEC-ELU2-250-2x50W-HALOJEN-LAMBALI-2-SAAT-SURELI-B-

• Bu tip bir aydınlatma alıp içerisindeki ampulleri power led ampullerle değiştirebilirsin.Yalnız fiyat baya yüksek gibi geldi bana bilmiyorum belki kalitelidir ama genede yüksek.
  • Evet fiyatları oldukca yuksek onun icin sifirdan kendim yapmayı düşünüyorum ama sarj suresi power led surucu kismini nasil yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Power led sürücü için google de örnek devreler var.Aynı şekilde şarj devreleri içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1brah1mmm

Arama kurtarma ekibi için acil durum aydınlatması yapmayı düşünüyorum ama nasıl yapacağım konusunda kararsız kaldım
    aydınlatma sisteminin taşınabilir olması ve sarjı kesintisiz en az 12 saat dayanması lazım.

aşağıda vermiş olduğum linkteki gibi bir aydınlatma yapmayı düşünüyorum ama uzun süre yanması ve taşınabilir tip olması lazım. holojen lamba yerine power led kullanmayı düşünüyorum

http://www.panc.com.tr/asp/product/664/EEC-ELU2-250-2x50W-HALOJEN-LAMBALI-2-SAAT-SURELI-B-

Bu cihazı bir firmaya adetli led e çevirip vermiştim siz kendiniz yapacaksanız yapacağınız iş 1 ad akü şarj devresi yapacaksınız -1 ad akü alacaksınız büyük almanıza gerek yok zaten çünkü takacağınız led sürekli yansa bile çok rahat en 6 saat devamlı yakabilirsiniz ortam aydınlatmasıda hemen hemen halojen ile aynı oluyor,
    kullanacağınız led adedine göre de sürücü yapacaksınız ,

ege

• ilginiz için teşekkür ederim
    4 tane 5 wattlık 12 volt led spot aldım sürücüleri içinde mevcut. 12 volt 7 amper 2 tane aküyü birbirine paralel bağladım 12 volt 14 amperi şarj edebilmek için ataba akü şarj cihazı aldım hepsini bir plastik pano icerisine topladım.
    şu an deneme yapıyorum şarj ve verimlilik bakımından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.