Şimdi Ara

ACİL YARDIM TEYP SİGORTASI YANIYOR!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlara yaklaşık 1 ay önce falan arabama 4x45w pioneer deh1400r cd çalar taktım.. 2 si önde 2 si arkada 4 kolon vardı bişeyi değiştirmden eski pioneer kaset çalarda olduğu gibi bunuda aynı şekil bağladım.. teyp sorunsuz çalıyor gibi... ama taktığım gün sesi 25 e falan kadar açtım arabanın radyo sigortası yandı.. heralde çok açtım diye dedim önemsemedim... geçen gün yine ses daha 12 deyken sigorta yaktı.. acaba neden??? aracın radyo sigortası 3 numara.. daha yüksek mi takmam gerekiyor daha yüksek taksam radyoya zarar veririmi yoksa teybimi yanlış bağladım acaba bu sorunu nasıl hallederim??

• Yapay Zekanın Yanıtı

ACİL YARDIM: Teyp Sigortası Yanıyor

Teyp sigortanızın yandığını fark ettiyseniz, sorunu hızla çözmek için adımlar atmanız önemlidir. Yanmış bir teyp sigortası, ses sisteminizin düzgün çalışmasını engelleyerek sizi yolda bırakabilir.

Teyp Sigortası Neden Atar?

Bir teyp sigortası, ses sisteminizi aşırı akımdan koruyan bir güvenlik cihazıdır. Aşağıdaki nedenlerden dolayı atabilir:

• Teyp sisteminde kısa devre
    • Teybe aşırı güç verilmesi
    • Yanlış amper değerine sahip sigorta kullanılması

Oto Teyp Sigortası Kaç Amper Olmalı?

Oto teyp sigortaları genellikle 10 ila 20 amper arasındadır. Teyp sisteminizin kullanım kılavuzuna bakarak doğru amper değerini belirlemelisiniz.

Teyp Sigortası Hangisi?

Teyp sigortası tipik olarak ses sisteminin yanında, sigorta kutusunda bulunur. Sigortanın üzerinde "TEYP" veya benzeri bir işaret bulunabilir.

Teyp Sigortası Kaç Amper?

Yanmış teyp sigortasının amper değerini sigortanın üzerindeki sayıya bakarak belirleyebilirsiniz.

Teyp Sigortası Değiştirme Adımları:

1. Aracınızın aküsünün negatif terminalini çıkarın.
    2. Sigorta kutusunu bulun.
    3. Yanmış teyp sigortasını doğru amper değerine sahip yeni bir sigortayla değiştirin.
    4. Akü terminalini tekrar takın.
    5. Teybin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Sorun devam ediyorsa, bir oto elektrikçisine başvurmanız önerilir. Yanmış bir teyp sigortası, daha ciddi bir elektrik sorununa işaret edebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yardım edebilecekkkkkkkkkkkk
  • teybi yanlş bağlasan sigorta direk atardı, daha yüksek amperli sigorta takman öneririm, meslea önceki 7.5 amper ise 10 amper kullan
  • Bütün çıkışları çıkar.Teker teker takarak sigorta atıncaya kadar devam et.Ses yüksekte olsun ama.Sigorta attığı yere bir büyüğünü takarak denemene devam et.Ama mutlaka teybin üzerinde sigorta vardır.Onun amperi ne ise ondan fazlasını takma .Hem teybin hemde sigorta tablasındaki sigortanın değerleri aynı olsun.Yine bu şekilde sigorta atıyorsa muhtemelen teyp çıkışlarında bir problem oluşmuş olabilir.
  • şuan kullandığım 3 numara.. kaç takmalıyım onun yerine 5 iyimidir.. fazla gelirse teybe zarar vermesin??
  • teybin üzerinde biyerde yazıyormudur kaç amper sigorta olması gerektiği? teyo pioneer deh-1400r
  • 3A sigorta çok düşük gibi.Muhtemelen teybin üzerinde kaç amperlik sigorta kullanılacağı yazar.Bulamazsanız kullım klavuzunu indirip kontrol edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AKÜ SORUNU ((ACİL))
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teybinizin bir alt modeli bir üst modeli 10A sigorta kullanmış.Sizde 10A sigorta kullanacaksınız.

ACİL YARDIM TEYP SİGORTASI YANIYOR!!!!!
  • sağolun kardeşler bende 10A takayım o zmn..
  • arkadaşlar şimdi arabaya inip değiştiricem sigortayı.. son bi kez sorayım dedim...

benim değiştireceğim sigorta aracın elektrik panelindeki sigortalardan teybe ait olan sigorta.. hani şu etrafı plastik olanlardan.. bi yanlışlık olmasın teybi yakmayalım sorayım dedim.. şuan 3 numara takılı 10 numara varsa takıcam yoksa 7 fln ona en yakın olanı takıcam bi sorun olmaz değil mi?
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.