Şimdi Ara

Acil Durum Kavga Edemiyorum :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle yaşım 16 düz lisede okuyorum ulan bi cesaretimi topluyabilsem sataşıcak adam yok zayıfım kemik yapılıyım dirençliyim yani hani elim falan kemik sırf arkadaşlar diyor sen nasıl vuruyosun koluma falan pek de hızlı vurmamama rağmen uyuşturuyorum vurduğum yeri bi nevi narkoz sorunum şu bizim 4-5 kişilik bi süt tayfamız var pek kavga etmeyen temiz çocuklar biz dersde falan çok gülüyoruz millet de işte yavaş olun lan falan diyor araların da bir tek ben ses çıkartıyorum hayırdır falan diye çünkü bana laf atılmasını sevmiyorum işte genellikle olan bi durum oldu bu gün edebiyat 9.cu kitabı geziyordu ortada 1 sene devamsızlıktan kaldım bu arada okulda kalan bütün öğrencileri bir sınıfta topladılar hep apaçi tipler hayattan bi beklentisi olmayan krolar var genellikle 3-4 tane de kız her neyse işte çocuk da tenefüsdeydi dalaştığım çocukta küçük boylu hafif kalıplı her 3 sınıftan 1 inde olan serseri bi lavuk onun kitabıymış ama değildi biz de birbirimize falan attık kitabı arkadaşlarla sonra geldim benim kitabımdı bu lan falan diye bağırmaya başladı arkadaşıma ben de yaptım o da ama sonuçta arkadaşım olduğu için ezilmesine dayanamadım ne bağırıyosun çocuğa falan dedim o da sen de mi tekmeledin falan lan dedi bende herkes tekmeledi falan dedim sonra defterimden 1 sayfa yırttı bir şey demedim bir daha yapmaz diye sonra işte o kitabı da çöpe attı sonra kendi kitabı da çantasından çıktı aha burdaymış falan dedi bana bakarak bende iyi bi daha atar falan yapma dedim o da hayırdır falan derken birbirimizi ittirmeye başladık bir tane tokat attı bana bende boğazından tutarak kıpkırmızı yaptım sonra ingilizceci müdüre götürdü işte o sürekli geldiği için ona 1-2 tane vurdu benim de kulaktan çekti yolladı işte sonra bakıştık ne bakıyon falan dedik birbirimize dedi çıkışa gel adamsan bende emin şekilde tamam dedim sonra çıkış oldu biraz da tırstı benden hani arkadaşlar falan nasıl vuruyosun falan dediği için gözünü korkuttular bi nevi sonra bu son 2 derse girmedi gitti bahçeye aynı serseri arkadaşlarını çağırmaya falan bende ondan tırsıyorum arkadaşlar aslında yani bu adamlar da hiç bir şey yok anca bir kişiye 5 kişi dalar ergenler sonra tenefüs çaldı okul falan bitti tekti gidip konuşayım dedim dedim aynı sınıfın çocuğuyuz bana atar yapma sevmem öyle şeyi falan dedim he ille olay istiyosan gel teke tek yapalım kavgamızı dedim o da bas git falan dedi yarın da okula gitmek istemiyorum ama şimdi yok korktu gelmedi falan da demesini istemiyorum o yüzden gidicem galiba yarın okula arkadaşlar 2 sorun var 1-ben bunla kavga etsem arkadaşlarını çağırcak beni hep birlikte dövücekler sorun değil hepsine dalarım bi anlık öfkeyle ama elim ayağım titriyor işte 2-tam da sorun bu kavga edemiyorum çok elim ayağım titriyor sinir boşalıyorum resmen hani bi kişiye o siniri bi atsam öldürrüm döve döve kan ter içinde bırakırım ama o patlamayı bi yaşayamıyorum hani onun arkadaşları beni dövse öyle sessiz kalıcam çünkü benim çağırabiliceğim bi arkadaşım bile yok aslında belalı bi ilçede oturuyorum ama benim için kalkıp o okula gidebilecek pek bi tanıdıgım yok arkadaşlar kavga etmek için ve kimseye bulaşmamak için ne yapmalıyım bu arada 1.75 56 kilo falanım söylemenizi istediğim İYİ KAVGA ETMEK İÇİN NE YAPILIR - OKULDA ÇEVRE,ARKADAŞ ORTAMI YANİ KİMSEYE PEK DALAŞMAYAN MİLLET DALAŞTIM MI CEVABINI VEREN biri olmak için ne yapmalıyım? bu derletimi mazur görün teşekkürler dh!

• Önce noktalama işareti kullanmayı öğren. Yazın okunaklı değil.
  • ekleme+ çıkışta yanına gittim konuştum o da ben senle açılcağım zamanı biliyorum diyip ayrıldık
  • quote:

2 sorun var 1-ben bunla kavga etsem arkadaşlarını çağırcak beni hep birlikte dövücekler sorun değil hepsine dalarım bi anlık öfkeyle ama elim ayağım titriyor işte 2-tam da sorun bu kavga edemiyorum çok elim ayağım titriyor sinir boşalıyorum resmen hani bi kişiye o siniri bi atsam öldürrüm döve döve kan ter içinde bırakırım ama o patlamayı bi yaşayamıyorum

Bir söz vardır el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış seninkide o hesap anlaşılan hiç kavgaya girmemişsin o yüzden de dövüştüğün kişiyi kan ter içinde bırakacağını sanıyosun ama yanılıyosun
  • bu ne la
  • okumadım
  • bacaklarının arasını hedef al hepsinin her birininkine sağlam yapıştırırsan ayağa kalkamazlar
  • Arkadaslariyla gelirse kavgayi sen baslat. Dal aralarina. Saglam dayak yersin ama vurmayi biliyorsan birkac goz morartirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

quote:

2 sorun var 1-ben bunla kavga etsem arkadaşlarını çağırcak beni hep birlikte dövücekler sorun değil hepsine dalarım bi anlık öfkeyle ama elim ayağım titriyor işte 2-tam da sorun bu kavga edemiyorum çok elim ayağım titriyor sinir boşalıyorum resmen hani bi kişiye o siniri bi atsam öldürrüm döve döve kan ter içinde bırakırım ama o patlamayı bi yaşayamıyorum

Bir söz vardır el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış seninkide o hesap anlaşılan hiç kavgaya girmemişsin o yüzden de dövüştüğün kişiyi kan ter içinde bırakacağını sanıyosun ama yanılıyosun
    Kusura bakmayın okuldan geldiğim gibi içimi buraya döktüm

Sarımsak

El yumruğu çok yedim zaten yumruk yemesem ben millete yumruk atabilsem böyle bi sorun kalmıcak hocam kendiminkini balyoz sanıyorum arkadaşlarımla şakalaşırken birbirimizi yumrukluyoruz ben yavaş vurduğum halde yumruğum çok sert gidiyor kemik yapılı olduğum için kolu uyuşturuyorum benim de demek istediğim kavga ettiğim bi kişiye yavaş değil de hızlı vursam nolucak bende o cesareti toplamak istediğim için sizden yardım istemeye çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

bacaklarının arasını hedef al hepsinin her birininkine sağlam yapıştırırsan ayağa kalkamazlar

önerin için teşekkür ederim ama ben o kavga anında hiç bir şey düşünemiyorum direk yani bi kafa yumruk atmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikiçiki92

Sarımsak

El yumruğu çok yedim zaten yumruk yemesem ben millete yumruk atabilsem böyle bi sorun kalmıcak hocam kendiminkini balyoz sanıyorum arkadaşlarımla şakalaşırken birbirimizi yumrukluyoruz ben yavaş vurduğum halde yumruğum çok sert gidiyor kemik yapılı olduğum için kolu uyuşturuyorum benim de demek istediğim kavga ettiğim bi kişiye yavaş değil de hızlı vursam nolucak bende o cesareti toplamak istediğim için sizden yardım istemeye çalışıyorum

o zaman boks kursuna falan yazıl burda nasıl yardım edelim sana
  • quote:

ekleme+ çıkışta yanına gittim konuştum o da ben senle açılcağım zamanı biliyorum diyip ayrıldık
    Hiçbirşey anlamadım ama nasıl kavga edilir sorusuna cevap veriyorum.

Şimdi çikiçiki dostum ilk hamleyi sen yap,birbirinizi ittirirken tam kavga başlayacağı zaman sıkı bir şekilde yakasından(veya boynundan) tutuyorsun çocuğu,tam suratının ortasına seri bir şekilde 3-4 sert yumruk indiriyorsun(bu sırada yakasını bırakmıyorsun),bunları yaptıktan sonra çocuk pert olur zaten,olmadıysa tokat falan at suratına ağlar kaçar
  • quote:

Sarımsak

şimdi kavga edemiyorum demişsin onun çözümü basit bi mücadele sporuna yazılırsın sana stilleri soğuk kanlı olmayı öğretirler
    asıl mesele yarın okulda neler olacağı benim tavsiyem direk 12 lerden bir sınıfa gir bunlar 1 e 5 geliyolar filan de (hatta varsa ülkücülerin yanına git) sana büyük ihtimalle yardım ederler olmadı,yer dayağını oturursun.

• Vücut geliştirmeye veya başka spora başla kendine güvenin gelecektir.
  • Bende biara korkuyordum. Ya kiz gibi vurursam ya dayak yersem ya sonra?

Tavsiyem vucut gelistir. Biraz kilo al. Cok zayifsin. Hadi yumrugun balyoz olsa bule bi tokat yesen yerden kalkamazsin bence. En az 5 kilo al. Birde boks eldiveni al. Duvar felan yumrukla. Sacma gelebilir ama kombo yap kendine. Hazir bir taktigin olsun. İnternette savunma ile ilgili bi ton video var. Birde asla korkma. Dayak yedigine pisman olmazsin. Vuramadigina pisman olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Bende biara korkuyordum. Ya kiz gibi vurursam ya dayak yersem ya sonra?

Tavsiyem vucut gelistir. Biraz kilo al. Cok zayifsin. Hadi yumrugun balyoz olsa bule bi tokat yesen yerden kalkamazsin bence. En az 5 kilo al. Birde boks eldiveni al. Duvar felan yumrukla. Sacma gelebilir ama kombo yap kendine. Hazir bir taktigin olsun. İnternette savunma ile ilgili bi ton video var. Birde asla korkma. Dayak yedigine pisman olmazsin. Vuramadigina pisman olursun.
    Burun ve çene şampiyonun kim olduğunu göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

Burun ve çene şampiyonun kim olduğunu göster

Alıntıları Göster
    Kendi kendine sağlam bir tane yumruk at,sonrasında cesaretin gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Kendi kendine sağlam bir tane yumruk at,sonrasında cesaretin gelecektir.

Alıntıları Göster
    yorumlarınız için teşekkür ederim futbol klubune gidiyorum ona pek fırsatım olmuyor iyi oynadıgım için direk maçlara gidiyorum idmana yetişemiyorum saat 8 de falan okuldan çıkıyorum neredeyse bir de dövüş sporuna yazılmak hem beni yorar hem de dersler zaten zor onlara hiç çalışamam var mı başka öneriniz arkadaşlar
  • çikiçiki92 kullanıcısına yanıt
    elinin ayağının titremesi sinirden değil heyecandan ilk kavgansa büyük iht. yenilirsin uğraşma zaten serseriymiş
  • Ankaranın neresindesin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.