Şimdi Ara

ACİL EF_EMBASSY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 12 haftalık programla ingiltere cambridge gitmeyi düşünüyorum EF ile EMBASSY CES arasında kaldım yardımcı olur musunuz hangisini seçmeliyim sizce be neden acil lütfen

• embassy ces
  • peki neden EF cambridge üniversitesi onaylı sertifika veriyormuş ve 12 haftada 1.5 kur atlama garantisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelsevda

peki neden EF cambridge üniversitesi onaylı sertifika veriyormuş ve 12 haftada 1.5 kur atlama garantisi

EF de çok türk olduğunu duymuştum çünkü.ayrıca o cambridge üniv. onaylı sertifakanın da pek bir işe yarayacağını sanmıyorum.
  • Şuan kayıt yaptırdım ama vazgeçebilirim peki EC brighton nasıl tavsiye üzerine embassy cesden vazgeçip ecyi seçtim ama bilmiyorum brightondada heryer türk diyorlar doğru mu
  • quote:

Şuan kayıt yaptırdım ama vazgeçebilirim peki EC brighton nasıl tavsiye üzerine embassy cesden vazgeçip ecyi seçtim ama bilmiyorum brightondada heryer türk diyorlar doğru mu

doğru.ama ec nasıldır bilmem. benim iyidir diye duyduğum okullar embass ces, st giles,intrax. para sorunun yoksa kaplan ı da tercih edebilirsin.bu arada usa i neden düşünmüyorsun?
  • Embasyy ces ve ec aynı fiyattı konuştuğum acenta ecnin daha iyi olduğunu söyledi amerikayı düşünmiyorum çünkü 12 haftalık kısa program olduğu için yararlı olmaz düşüncesindeyim
  • quote:

Embasyy ces ve ec aynı fiyattı konuştuğum acenta ecnin daha iyi olduğunu söyledi amerikayı düşünmiyorum çünkü 12 haftalık kısa program olduğu için yararlı olmaz düşüncesindeyim

ben de 12 haftalık programa kayıt oldum ve amerikaya gidecem. 3 ay az bir süre değil.ya da amerika için azsa ingiltere için de azdır.

sonuçta benim tecrübem acentanınkine nispeten çok az. onları dinlemen daha iyi olabilir. tabi şöyle de bir gerçek var, hangi okul daha fazla komisyon bırakıyorsa genelde onu tavsiye ediyorlar.
    artık karar sana kalmış ama ben sadece amerikayı da düşün derim.
    bu arada acentanın adını öğrenebilir miyim?
  • Bende gidicem ef mi daha iyi embassey mi iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternity87

Bende gidicem ef mi daha iyi embassey mi iyi

aslında ikisi de iyidir. nette baksan ikisi için de onlarca iyi mesaj vardır.tabi bir o kadar da karalayıcı mesaj.ikisi de tercih edilebilir ama şunları sorun okula: sınıflardaki türk oranı, amerikalı hoca oranı ve fiyat. ayrıca ben şehiri de önemserim ama bu size kalmış birşey.
  • Ben oxfordu düşünüyorum çünkü orada daha az türk olacağını düşünüyorum ve ayrıca sordurduğuma göre 2 okulda da türk oranı yüzde 4-5 oranında nationalty sordurduğumda
  • EC brightona kayıt yaptırdım umarum pişman olmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.