Şimdi Ara

ACIL EHLIYET KURSU KAYIT ILE ILGILI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ehliyet kursu icin 3 yerle gorustum once birisine evrak teslim ettim parayi yetistiremedigim icin iptal edildigini soylediler.Bende baska bir kursla anlastim ancak bana kayit yapamadigini sistemde kaydimin gozuktugunu soyledi bunun uzerine evrak verdigim diger kurs yerini ve bagli oldugu meb i aradim hicbirinde kaydim yok.

Kisaca ortada sacma bir durum var. Hicbiryerde kaydim yok ama kayit yaptirmak istedigim kurs yerinde kaydim gozukuyor..

Bu nasil birsey ne yapmam lazim yardimci olabilirmisiniz?
    Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, 27 haziran sınavı için, 10 haziran öğleye kadar sınav harcını yatırmanız gerekmekteydi eğer bu vakti geçip de size kaydınızı yaptık dedilerse muhtemelen bu sınavdan sonraki sınava kayıt olmuşsunuzdur.

• En Son kayıt olmaya gittiğiniz kurs kaydınızı yapamıyorsa hangi kursta kaydınızın göründüğünü sistemden görürler. Hangi kursta kaydınız görünüyorsa oraya giderek dilekçeyle kaydınızı sildirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demet_Surucu_Kursu

En Son kayıt olmaya gittiğiniz kurs kaydınızı yapamıyorsa hangi kursta kaydınızın göründüğünü sistemden görürler. Hangi kursta kaydınız görünüyorsa oraya giderek dilekçeyle kaydınızı sildirebilirsiniz.

Sıkınti surda nereye kayit yaptirildgi gozukmuyor sadece tc ile kayit yapilmis. Neyse artik sinav felan gecti diger donemlerde sknti olurmu acaba?

• Hala kayıtlı görünürseniz başka bir kursa kayıt yaptırmanız mümkün değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VETERINERLIK ATAMALARI IYI MI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.