Şimdi Ara

acil ekran kartı önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba..acil olarak 300-600 arası bana..bi ekran kartı onerebilr misiniz ?

Intel Core 2 duo i5 2500k cpu 3,30 ghz
    8 gb ddr3 kingston ram
    600 watt xlience 80plus ozellıklı power subbly
    asus p8 h61 anakart..

• 600'e kadar en iyisi gtx 560 ti derim.
  • 300tl 600tl arası yani.:)
  • ati olarak 6950 olabilir, nvidia olarak gtx560 ya da 560ti modeli.

indirimleri takip edersen ucuza alabilirsin.
  • bi hafta ıcınde kararımı vermem gerek..sizce en iyisi hangisi..kafam rahat olraka kullanabılcegm hangısı.?
  • Nvidia Tarafında o fiyat aralığına ancak gtx560Ti alınabilir. Ati tarafında 6950(bios güncellemesi ile 6970 potansiyeli) idealdir. Nvidia physx(Zaten kaç oyun var) gibi özelliklerini kullanmayan biri iseniz, Ati tarafı tavsiyemdir.

• 280 TL ye HD6850 alın 7 ay sonra ekran kartınızı güncelleyin
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax6850-1gbd5-dh-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50536
    GTX 560 ti 600 tlye değmez

7 ay sonra HD 6850 200 - 225 tl satarsın
    GTX 560 Tİ ........ 7 ay sonra 350 tl ye zor satarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 9 Aralık 2011; 10:31:15 >
  • ustad..kartı satma gibi düsüncem ..yokda..ama bana uzun omurlu yetcek bısı arıyorum..fıyat onmlı degıl..ekrankartından kafam 3-4 yıl agrımasın yeter..

gtx560

gtx560 ti arasında kaldımm performans olarak hangisi iyidir..bide

ati 5870 var..bu ücü arasında en iyisi hangisi arkadaslar..???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylmzzz

ustad..kartı satma gibi düsüncem ..yokda..ama bana uzun omurlu yetcek bısı arıyorum..fıyat onmlı degıl..ekrankartından kafam 3-4 yıl agrımasın yeter..

gtx560

gtx560 ti arasında kaldımm performans olarak hangisi iyidir..bide

ati 5870 var..bu ücü arasında en iyisi hangisi arkadaslar..???

560 ile 560 TI arasında shader yani Cuda çekirdeği sayısında farklılık var. 560 336 shaderlidir. Tüm sayısal özellikleri GTX460 ile aynı olsada GTX460'tan %15-20 arası daha iyi skor verir buna da mimari farkı yada Nvidia'ını meşhur gözden geçirilmiş mimari çalşıması deriz. Yalnız bu gözden geçirme maalesef fiyata da yansımış fiyatlarda gözden geçirilmiştir. 384 Shaderli GTX560 TI hem daha fazla OC potansiyeli taşır ve daha düşük voltajla çalışır. Aynı zamanda aslında 560 336 shader olan da iyi oc olsada performans getirisi, 560 TI'da daha fazladır. En önemlisi fiyatları birbirine zaten yakındır ve TI olan 2.el forumun da en gözde kartıdır.

300-600 TL arası deyince bu segmentte kartlar 3-4 yıl götürmeyebilir. Yani 3-4 yıl önce olan kartlara bakıyorumda bugün hepsi nal toplar. mesela 8800GT efsaneydi ama efsanesi şu aralar 4 yılı bittiği halde 2 yıl önce sona erme noktasına gelmişti. 2-3 yıl derseniz
    560 TI olanı belki. Ancak kendi oyun profiliniz en belirleyici özellik olacaktır ekran kartı seçiminde. Yani her akşam 3-4 saat Bf3 gibi ağır grafik özellikleri olan bir oyunu ve önümzdeki dönemde çıkacak buna benzer oyunları MultiPlayer olarak oynamak amacındaysanız 560TI bile yani 600 TL bile yetmeyebiliyor. Bf3 High olarak AA AF kapalı güzel performans olur. Diğer oyunlarda 4x AA 16AF full grafik kart akar. Eğer single oynarım oyunu 3-4 günde bitirir başka oyuna bakarım derseniz 6850 sizi idare eder.... Çok zarar etmeden 1 yıl sonra 2. elde satıp o zaman 3 yıllık bir plan yapma şansına sahip olabilirsiniz. Böyle bir isteğinizin olması en doğal hakkınız ama zaten kartların 1 yılı doldu ve tam kabuk değişimi zamanıyken, bu mevcut kartlar için 3,-4 yıllık kullanım planı yapmak zor....
    700-1000 TL arası kartlarda bile işler karışabilir 1 yıl sonra....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 10 Aralık 2011; 2:52:11 >

• kimsiniz bilmiyorum ama..super bi şekilde acıkladınız..yardımınız ıcın sonsuz tesekkürler...para sacmaktan kurtardınız...
    şöyle diyim...pes2012 ve fıfa 2012 hergun oynarm aksam 1-2 saat
    call of duty warfare3 oynarım bı ıkı defa bıtırınce yuzune bakmam..
    arkham city ve total war daimi oynarım..bide middle earth 2 oynarım.. oda gun ıcınde 1-2 saat..
    bunları da hıc bı sekılde online oynamam zaten..kendim single oynarm..
    bunları rahatlıkla yapabilcegim kart sizce hangisidir...dedıgınız gıbı teknolojiye yetisilmiyor..enazından gelcek 2013 yazlarına kadar yetse gene kabulumdur ..iyi olanı hangisi sizce.?
  • setek doğru yazmış.Bence fazla para verme.
    Zamanında ati x850xtx ye 1000 tl para veren vardı.
    Ben yinede derim ki 5870 i al. 2 sene kesin idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylmzzz

kimsiniz bilmiyorum ama..super bi şekilde acıkladınız..yardımınız ıcın sonsuz tesekkürler...para sacmaktan kurtardınız...
    şöyle diyim...pes2012 ve fıfa 2012 hergun oynarm aksam 1-2 saat
    call of duty warfare3 oynarım bı ıkı defa bıtırınce yuzune bakmam..
    arkham city ve total war daimi oynarım..bide middle earth 2 oynarım.. oda gun ıcınde 1-2 saat..
    bunları da hıc bı sekılde online oynamam zaten..kendim single oynarm..
    bunları rahatlıkla yapabilcegim kart sizce hangisidir...dedıgınız gıbı teknolojiye yetisilmiyor..enazından gelcek 2013 yazlarına kadar yetse gene kabulumdur ..iyi olanı hangisi sizce.?

6850.... Hem de 278 Tl'ye Batan geminin son malları bunlar
    http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-ax6850-1gbd5-dh-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50536
    İndirim biterse başka yerlerden de 300 TL seviyesinde alınabilir... 1 sene sonra fazla zarar etmeden 2. elde satarsınız o zaman yeni PCI- 3.0 ve fiyatları oturmuş 28nm kartlara bakarsınız. Gerçi PCI-E 3.0 için hem IVY işlemci hemde donanımsal yongalı anakart gerekir. Z68 anakartlara bios desteği verilecek deniyor ama MSı bir açıklama yaptı iş karıştı. Yazılım ile tam performans alınamayacağı iddia ediliyor. Şimdilik PCI-E 3.0 işi biraz karışık, ama kabuk değişim yılı 2012 ve bunun öncesinde pahalı kart yanlış olur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 10 Aralık 2011; 2:55:25 >

• arkadaslar gtx560 ti aldım..ama pcden gene gene ve gene sikayetciyim..

i5 2500k 3.30ghz işlemci
    8gb kingston ram
    1TB Harddisk
    ve gtx560 ti ekrankartı

var..ama fifa12 yine kasıyo...pes gene takılıyo..mw3 takılıyo..cevremde 500 liralık pclerde oyun oynayan adamlar bana guluyo ya..
    devamlı monitor'un ortasından bı yatay bı cızgı..yukardan asagı ınerek gelıyo..anlıyamıyorum...acaba monitor sorunlu olabilir mi..garantisi varken monitoru degistirelim öyle ise..?
    bi film izlesem bile..sanki ınternetten bakar gıbı cozunurluk cok dusuk oluyo...anlayamadım gitti.?..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.