Şimdi Ara

acil ekran kartı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 kart arasında kararsız kaldım mantıklı bi açıklama bulamadım sitelerde Memory Clock mu yoksa Stream Processors mü daha önemli çözemedim ti modelini alacaktım ama amp yi görünce kafam karıştı bi açıklamayla anlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum.

not: wow ve crysis oyunları için kart arıyorum.

acil ekran kartı yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: deadlyshadow

2 kart arasında kararsız kaldım mantıklı bi açıklama bulamadım sitelerde Memory Clock mu yoksa Stream Processors mü daha önemli çözemedim ti modelini alacaktım ama amp yi görünce kafam karıştı bi açıklamayla anlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum.

not: wow ve crysis oyunları için kart arıyorum.

acil ekran kartı yardım

Ti modeli iyidir fakat 1gb olduğu için yetmeyebiliyor.AMP modeli sizin için en iyisi olacaktır.

• Memory Clock veya Stream Processors ün önemi nedir peki bu kartlarla crysis 3 oynayabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlyshadow

Memory Clock veya Stream Processors ün önemi nedir peki bu kartlarla crysis 3 oynayabilirmiyim ?

Memory clock kartın bellek hızıdır ve kart için oldukça önemlidir.Bu kartlarla crysis3 oynayabilirsin hatta 30-40fps arası bişey olur diye tahmin ediyorum.
  • 300 tl civarı bi bütceyle daha iyi olduğunu düşündüğünüz bildiğiniz felan bi kart varmı
  • Benim bildiğim yok, bilen arkadaşlar varsa tavsiyede bulunsunlar.up
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.