Şimdi Ara

Acil ! Elimdeki sisteme ekran kartı önerisi ve uygunluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aşağıdaki özelliklere sahip bilgisayarım var fakat Cod-warzone de 90-110 arası fps alıyorum ve belli süre sonra akıcılığı gidiyor oyunun; Onun için ekran kartını yükseltmek istiyorum Monitörüm 144hz 1ms 24,5" yani en fazla 144 fps alabilirim bu fpslere çekecek fiyat performansı yüksek ve elimdeki sistemle darboğaz yaratmayacak bir ekran kartı önerebilir misiniz,
    fiyat sınırından çok fps sınırı var oda 144 hz şimdi giidp rtx 2080 önermek mantıksız 240fps versede 144de kalacak onun için mantıklı öneri bekliyorum .

Teşşekürler,

İşlemci Core i5-9400F
    İşlemci Hızı 2.90 GHz
    SSD 480GB
    Bellek 8GB
    Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX 1660 Ti
    Ekran Kartı Hafızası 6GB
    Ekran Kartı Bellek Tipi GDDR6
    Ekran Kartı Bellek Arayüzü 192 Bit
    Max. Ram Kapasitesi 32 GB
    İşletim Sistemi FreeDos

• bütçe nedir?
  • Sıkıntınız 8 gb ram. Warzone 11-12 GB'a varan ram kullanıyor. Sistemdeki ramden bir tane daha alıp devam ediniz.
  • önce bi freedos sistemini windows yapmakla başka
  • bilgisayar tam olarak aslında bu ;
    Acil ! Elimdeki sisteme ekran kartı önerisi ve uygunluğu

Bütçe sınırsız bu işlemci ile maximum performans alabileceğim ekran kartı önerisi istiyorum, sonuç olarak bir 2080 ti alacak halimiz yok zaten darboğaz yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimon-X -- 22 Nisan 2020; 9:3:32 >
  • Sistemi almadıysanız kasayı, ekran kartını, anakartı ve işlemciyi değişmenizi öneririm. Frisby güç kaynakları kalitesiz, ekran kartı olarak GTX 1660 Super alınabilir, işlemci olarak da Ryzen 5 3600 alabilirsiniz.
    Bütçe sınırsız dediğiniz için bu düzeltmeleri önerdim.
  • bu sistem elimde mevcut 1 senedir kullanıyorum sadece bir kaç oyunda online oyun oynarken 110-120 lerde fps alıyorum ve kasıyor monitör 144hz en azından bu seviyelerde fps almak istiyorum ilerde ekranıda 200hz olarak dğeiştirebilirim 180-200lerde fps alsam yeterli, ve görüntüden pek hoşnut değilim ekran kartını güçlendirmek istiyorum, sadece ekran kartını değiştireceğim https://www.itopya.com/asus-geforce-rog-strix-rtx-2070-super-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/ bu ekran kartını almayı düşünüyorum darboğaz felan yaratırmı istediğim fps lere çıkabilir miyim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimon-X -- 27 Nisan 2020; 9:21:46 >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    evet onu belirtmeyi unutmuşum alırken 1 8gb daha ekletmiştim. 16gb şuan ram.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.