Şimdi Ara

acil format harddisk bulunamadı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 ytl sorunumu çözene 20 ytl verecem harddısk bulunamadı hatası ...arkadaşlar bir üye formatlarken hardisk bulunamadı hatası alıyomuş aytnı dert banada oldu bütün verileri kurtarılmayacak şekilde en kesin format nasıl atarım not: format c yi yemiyo ayrıca yesede format c ile atılan formatta veriler tekrar kurtarıla bilir yani format c tam anlamıyla bütün veriyi yok etmez u parametresi eklemek yeterlimi emin değilim soruma çözüm olan kardeşe posta havale yada banka yoluyla 20 ytl yollıycam bu sorunu yaşayan üyeyede buna benzer bi mesaj attım allah rızası için yardım edin dükkanım işleri mahvoldum not hard dik olsun baska donanım olsun donanımda sorun yok

• quote:

Orjinalden alıntı: kumsalanimatör

20 ytl sorunumu çözene 20 ytl verecem harddısk bulunamadı hatası ...arkadaşlar bir üye formatlarken hardisk bulunamadı hatası alıyomuş aytnı dert banada oldu bütün verileri kurtarılmayacak şekilde en kesin format nasıl atarım not: format c yi yemiyo ayrıca yesede format c ile atılan formatta veriler tekrar kurtarıla bilir yani format c tam anlamıyla bütün veriyi yok etmez u parametresi eklemek yeterlimi emin değilim soruma çözüm olan kardeşe posta havale yada banka yoluyla 20 ytl yollıycam bu sorunu yaşayan üyeyede buna benzer bi mesaj attım allah rızası için yardım edin dükkanım işleri mahvoldum not hard dik olsun baska donanım olsun donanımda sorun yok

ßenm akLıma ßir kaç çözüm önerisi geLdi...izmirdeysen direkt yardımcı oLurum...

format atıLması için ßana veriLen ßi PC de aynı sorunLa karşıLaşmıştım..harddiski kendi ßLgisayarıma takıp windows üzerinden ßiçimLendirdigimde sorun kaLkmıştı eger ßaşka ßi pc ßuLma şansın war ise ßunu dene ...ßütün veriyi yok etme oLayından tam emin deiLim hard disk ßiçimLendirirken hızLı ßiçimLendir secenegini secersen üzerine dosya yazıLdıkca eski veriLer siLinir...ama normaL ßiçimLendir secenegini kuLLanırsan geri dönüş oLmaz.....

yinede teknoLoji we programLar cok profesyoneL programLarLa ßu veriLeri kurtaran firmaLar war yangından mahfoLan ßir pc deki weriLeri ßiLe kurtaraßiLiyorLar ....

umarım yardımcı oLaßiLirm... koLay geLsin

Erdem AŞIK

• kardeşim sen benle bi irtibata geç mail de attım sana gerçi ama burayada yazayım bu gibi sorunu yaşadım...ama bana kimse yardım etmedi kendim buldum o başka inş tahmin ettiğim gibidir....
  • Kardeş bende Nortonun 1995 lerden kalma DOS altında çalışan Vipe diye bir programı var. Diski bununla sildinmi silinen verileri bir daha NASA bile geriye getiremez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: messire

Kardeş bende Nortonun 1995 lerden kalma DOS altında çalışan Vipe diye bir programı var. Diski bununla sildinmi silinen verileri bir daha NASA bile geriye getiremez.

messire arkadaşa 20ytl yi gonder, programi al, hd yi uçur. (para ilk bulanindir )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.