Şimdi Ara

ACİL fotograf makinası önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben makina almayı düşünüyorum da hangi makina markayı alacağımı da bilmiyorum hangi marka hangi modeli önerirsiniz nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosaman -- 30 Temmuz 2016; 18:28:28 >

• bütçeni söylersen ona göre tavsiye edelim .
    ilk başlıyorsan Canon 700D Serisi güzeldir.
  • Bütçe 1700-1800 civarı malum dolar yüksek olduğundan fotograf makinesi fiyatları da yüksek o yüzden araştırmaya devam ediyorum birde ben orta seviye makina almayı düşünüyorum mesela canon 60d gibi . . .
    Bu arada yardımınız içinde teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 60d-70d-80d serisi ile 600d-700d serisi arasındaki en bariz fark ISO başarımıdır. Yoksa iki seri de croplu makinelerdir. Yeni başlamayı düşünüyorsan 600d-700d serisi derim ben de. Uzun bir süre işini görür.
  • Hocam iyi hoş güzel fotograf makinelerini öneriyosunuz da birde fiyatlarını söylermisiniz ve bu arada ben orta seviye bi makine istiyorum yeni başlamayacağım daha önce canon 1200d yi kullandım. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosaman -- 11 Ağustos 2016; 13:20:26 >

• Kardeş croplu derken nedemek istedin yani

• nikon d90 senin bütçene uygundur. 18-105mm lens kit lens kullan.
  • Crop ve full frame nedir: http://tahiryildiz.com/full-frame-nedir-full-frame-vs-crop-sensor/

Fotoğrafçılık hobime Canon 600d ile başladım ve 3 senedir bu makineyi kullanıyorum, yalnız makineyi almadan önce fotoğrafçılıkla ilgili şimdiki kadar bilgiye sahip değildim. Olsaymışım daha iyi olurmuş. Ha şimdi pişman mıyım değilim, makinem güzel makine çoğu ihtiyacımı karşılıyor. Ben hiç kursa gitmedim fotoğrafçılıkla ilgili herşeyi internetten öğrendim ve size tavsiye olarak diyebilirim ki makine almadan önce fotoğraçılıkla ilgili en azından teknik bilgiyi makine almadan önce öğrenin, kompozisyon-çekim teknikleri vb. gibi konuları makineyi aldıktan sonra geliştirebilirsiniz. Ama teknik bilgiyi az çok öğrenirseniz makine seçiminde daha az kararsız kalırsınız, dediğim gibi internette bol kaynak mevcut. İyi seçimler (Bu arada makine ve model fiyatı diye google a yazdığın an laps diye fiyatı çıkyo, güncel fiyatlara da oradan ulaşabilirsin)

• perugia kullanıcısına yanıt
    Oncelikle iyi bayramlar.bende fotografciliga yeni baslamak istiyorum ve bir arkadasim 600d almami onerdi.sizde bu makinayla baslamissiniz.benim fotograf hakkinda bilgim sifir diyebiliriz boyle bi durumda kullanilmasi kolay ve kafa karisikligi yasamayacagim ve kolay ogrenenilecegim bi makina almak istiyorum.simdi bu 600d nin benim icin arti ve eksileri neler olur.beni bu konuda bilgilendirirseniz gercekten cok mutlu olucam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: win34

Oncelikle iyi bayramlar.bende fotografciliga yeni baslamak istiyorum ve bir arkadasim 600d almami onerdi.sizde bu makinayla baslamissiniz.benim fotograf hakkinda bilgim sifir diyebiliriz boyle bi durumda kullanilmasi kolay ve kafa karisikligi yasamayacagim ve kolay ogrenenilecegim bi makina almak istiyorum.simdi bu 600d nin benim icin arti ve eksileri neler olur.beni bu konuda bilgilendirirseniz gercekten cok mutlu olucam.

600d yerine 650 d tercih edin hatta yerinizde oksam dslr degil aynasiz makine alirdim. Bir sure sonra o koca dslr size yuk olmaya basliyor govde arti iyi bir lens ile agirlik 1,5 kg ye yaklasiyor. Aynasizda ise bu 700-800 gr kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.