Şimdi Ara

acil hdd tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sokette tellerden biri koptu bilgisayar görmüyo harddisk i
    bu tamir olur mu? olmazsa içindeki bilgileri kurtarabilir miyiz?

• Tamir ederler diye düşünüyorum.Birkaç yere sor.1 tanesi tamir edilmez deyince pes etme.
  • tamir edilen yer bulunca banada haber verin bendede sorun var hdd de
  • eger tamir edilmesse elindeki hardiskin kardeşini bul yani aynısını bul onun kartını alır seninkine takarsın problem kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: passat1905

eger tamir edilmesse elindeki hardiskin kardeşini bul yani aynısını bul onun kartını alır seninkine takarsın problem kalmaz

Arkadaşın harddiski sanırım İDE.Yani herhangi bir ıde harddisk işini görür gibi öyle değilmi.Çalışmayan bir ıde harddiskten bile sökebilirsin o parçayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

quote:

Orjinalden alıntı: passat1905

eger tamir edilmesse elindeki hardiskin kardeşini bul yani aynısını bul onun kartını alır seninkine takarsın problem kalmaz

Arkadaşın harddiski sanırım İDE.Yani herhangi bir ıde harddisk işini görür gibi öyle değilmi.Çalışmayan bir ıde harddiskten bile sökebilirsin o parçayı.

evet ide
    bu daha iyi oldu nerden bulcan aynısını diye düşünüyordum kaç senelik harddisk
  • Kaç senelik olması önemli değil.Kendi harddiskini yanında götür.Denizlide Sokak aralarında vardır heralde öyle yerler.Gittiğinde tamirinide sormayı unutma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tamiri Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    RAM TAMİRİ [Tamir edildi]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herhangi bir hardisk olmaz.aynı hardiskin anakartını bulun.her hardiskin anakart biçimleri devreleri filan farklıdır.ikinci el bölümüne ilan verebilirsiniz böyle bir hardisk arıyorum yada kartını arıyorum diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.