sokette tellerden biri koptu bilgisayar görmüyo harddisk i bu tamir olur mu? olmazsa içindeki bilgileri kurtarabilir miyiz?
Tamir ederler diye düşünüyorum.Birkaç yere sor.1 tanesi tamir edilmez deyince pes etme.
tamir edilen yer bulunca banada haber verin bendede sorun var hdd de
eger tamir edilmesse elindeki hardiskin kardeşini bul yani aynısını bul onun kartını alır seninkine takarsın problem kalmaz
quote:
Orjinalden alıntı: passat1905
eger tamir edilmesse elindeki hardiskin kardeşini bul yani aynısını bul onun kartını alır seninkine takarsın problem kalmaz
Arkadaşın harddiski sanırım İDE.Yani herhangi bir ıde harddisk işini görür gibi öyle değilmi.Çalışmayan bir ıde harddiskten bile sökebilirsin o parçayı.
quote:
Orjinalden alıntı: uynus
quote:
Orjinalden alıntı: passat1905
Arkadaşın harddiski sanırım İDE.Yani herhangi bir ıde harddisk işini görür gibi öyle değilmi.Çalışmayan bir ıde harddiskten bile sökebilirsin o parçayı.
evet ide bu daha iyi oldu nerden bulcan aynısını diye düşünüyordum kaç senelik harddisk
Kaç senelik olması önemli değil.Kendi harddiskini yanında götür.Denizlide Sokak aralarında vardır heralde öyle yerler.Gittiğinde tamirinide sormayı unutma.
herhangi bir hardisk olmaz.aynı hardiskin anakartını bulun.her hardiskin anakart biçimleri devreleri filan farklıdır.ikinci el bölümüne ilan verebilirsiniz böyle bir hardisk arıyorum yada kartını arıyorum diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme