Şimdi Ara

RAM TAMİRİ [Tamir edildi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENIM 1 AY ÖNCE VATAN DAN RAM ALDIM..EVE GELDI RAM TAKTIM PCYE ACILMADI... BENDE RAM SLOTLARINI DENEYE DENEYE BAYA BI UGRASTIM ÇALIŞŞIN DIE FAKAT AÇILMADI EN SON BI BAKTIM RAMIN ANAKARTA TAKILAN SARI DİŞLERDEN Bİ TANESİ YOK (ALTTAKİ RESİMDEN BAKABİLİRSİNİZ) NEYSE VATANA GONDERDIM KULLANICI HATASI YANIK DIE GERI GONDERDILER 512 DDR 400 KINGSTON YATIYO SIMDI YANIMDA BUNUN BI TAMIRI VAR MIDIR BILEN VARSA YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM (resım benım ramın resmı dııl )

RAM TAMİRİ [Tamir edildi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 30 Kasım 2005, 1:34:21 >

• resim biraz buyuk oldu ama kucultemıyorum cunku değiştir ıkonu cıkmıyo bende buraya yazıyım açıklamayı

BENIM 1 AY ÖNCE VATAN DAN RAM ALDIM..EVE GELDI RAM TAKTIM PCYE ACILMADI... BENDE RAM SLOTLARINI DENEYE DENEYE BAYA BI UGRASTIM ÇALIŞŞIN DIE FAKAT AÇILMADI EN SON BI BAKTIM RAMIN ANAKARTA TAKILAN SARI DİŞLERDEN Bİ TANESİ YOK (ALTTAKİ RESİMDEN BAKABİLİRSİNİZ) NEYSE VATANA GONDERDIM KULLANICI HATASI YANIK DIE GERI GONDERDILER 512 DDR 400 KINGSTON YATIYO SIMDI YANIMDA BUNUN BI TAMIRI VAR MIDIR BILEN VARSA YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM (resım benım ramın resmı dııl )
  • http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memid=4896

Melih bey sanirim care olur bu ise baska bir arizasi yoksa cihazin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kunduns

http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memid=4896

Melih bey sanirim care olur bu ise baska bir arizasi yoksa cihazin.

melıh abıyle msnden konustuk da gonder dedı adresı falan aldım da foruma da bı sorıyım dedım belkı bu olay basına gelen arkadaslar vardır dıe...
  • iyi bir telefon tamircisine getir.orda kesin cozum bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur67

iyi bir telefon tamircisine getir.orda kesin cozum bulursun

fikirler arttıkça umudum artıyo yok mu artıran
  • bence televizyon tamircisine götür kesinlikle oraya bir diş yaparlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefoncu mu televizyoncu mu kafam karıştı
  • Cep telefonu teknik servisleri televizyon tamircilerine Gore daha hassas Tamir yaparlar......

Televizyoncular alınmasın Onlar kotu demedim....

Yada Kadıkoyde kaliteli bir board tamircisi Biliyorum Pm atarsan Yardımcı olurum....
  • vatandan bişe alınmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: turtles2

vatandan bişe alınmaz

Niye philips kulaklıklar orada Ucuzdu gittiginde birtane alıp kargoya versene..
    Adresi sana bildiririm.....

Neyse bosverde sen Varsa bildigin Tamirci onu soyle.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: turtles2

vatandan bişe alınmaz

tecrübe kazanıyoz işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 26 Temmuz 2005, 20:49:48 >
  • 3 ay yattı ram sonunda bugün kafama esti tamirci aradım biraz en sonunda buldum 1 tane tamirci 10 $ a yaptı çalışıyomuş şu an

bakalım yarın rami alcam
  • Benim Bu Konuda Pek Umudum Yok. Yani Çalışıyor Olabilir RAM. Ama Ne Kadar Performanslı Çalışabilir ki? Şayet Yanan RAM Bacakları için bir çözüm olsaydı. Bu zamana kadar teknik serviste görev alan insanlar bu uygulamaya çoktan girerlerdi. Sana RAM in çalıştığını söylemiş. Evet Yanan Tırnağın yerine Birkaç Leyim Hamlesi ile Bu Sorunu Halletmiş Olabilir (Belki) Ya Sen Kullanmaya Başladıktan Sonra Diğer Donanım Parçaların Zarar Görmeye Başlarsa? Mesela RAM Yuvasına Zarar Verdiğini Düşünsene. Bu Sefer ANAKART değiştirmek zorunda kalacaksın.

Anlamadığım Diğer Bir Olay ise, Nasıl Kullanıcı Hatası Olduğu Kanısına Varmış VATAN daki arkadaşlar??? Yani alıp gidiyorsun takıyorsun ve kullanamıyorsun. Hemen geri iade için götürdüğünde ise kullanıcı hatası diyorlar? RAM'i ters taktın diyecem ama öyle bir lüksün yok :) RAM'i yuvaya ters oturtmak için ya ANAKART üzerinde yuvadan bir parça kırman yada RAM'in Ortasından Bir Parça Kırman Gerekecek :) Enterasan Bir Olay.

Olmaz diye de birşey yok aslında. Benim Cafeci bir arkadaşım RAM'i Zorlayarak Yuvaya Ters Takmayı Başarmıştı. Ve RAM'in 4 Bacağını Yakmıştı :) Olayın En Enterasan Yanı ise o RAM 4 Bacağı Yanık Olmasına Rağmen 3 ay boyunca işlem yaptı. Ufak tefek Sorunlar Çıkarıyordu Ama yinede 3 ay çalıştı. :)

• quote:

Orjinalden alıntı: BuRaK80

Benim Bu Konuda Pek Umudum Yok. Yani Çalışıyor Olabilir RAM. Ama Ne Kadar Performanslı Çalışabilir ki? Şayet Yanan RAM Bacakları için bir çözüm olsaydı. Bu zamana kadar teknik serviste görev alan insanlar bu uygulamaya çoktan girerlerdi. Sana RAM in çalıştığını söylemiş. Evet Yanan Tırnağın yerine Birkaç Leyim Hamlesi ile Bu Sorunu Halletmiş Olabilir (Belki) Ya Sen Kullanmaya Başladıktan Sonra Diğer Donanım Parçaların Zarar Görmeye Başlarsa? Mesela RAM Yuvasına Zarar Verdiğini Düşünsene. Bu Sefer ANAKART değiştirmek zorunda kalacaksın.

Anlamadığım Diğer Bir Olay ise, Nasıl Kullanıcı Hatası Olduğu Kanısına Varmış VATAN daki arkadaşlar??? Yani alıp gidiyorsun takıyorsun ve kullanamıyorsun. Hemen geri iade için götürdüğünde ise kullanıcı hatası diyorlar? RAM'i ters taktın diyecem ama öyle bir lüksün yok :) RAM'i yuvaya ters oturtmak için ya ANAKART üzerinde yuvadan bir parça kırman yada RAM'in Ortasından Bir Parça Kırman Gerekecek :) Enterasan Bir Olay.

Olmaz diye de birşey yok aslında. Benim Cafeci bir arkadaşım RAM'i Zorlayarak Yuvaya Ters Takmayı Başarmıştı. Ve RAM'in 4 Bacağını Yakmıştı :) Olayın En Enterasan Yanı ise o RAM 4 Bacağı Yanık Olmasına Rağmen 3 ay boyunca işlem yaptı. Ufak tefek Sorunlar Çıkarıyordu Ama yinede 3 ay çalıştı. :)

abi şu an çalışıyor bir sorun yok zaten ufak bi lehim yapılmış diğer parçalara zarar vercek birşey yok ortada yani

bu arada vatan hakkında bişe sorma vatan diye bi firma yok benim için

• benımde basıma gelmıstı bı bılgısayar fırmasından aldıgım rame tesaduf eserı bakarken bacagının olmadıgını gordum alıp gıtsdeydım aynı durumu bende dusecektım ama neysekı anında degıstırdım

paranın bosa gıtmemesıne sevındım ama garantı dısı kalmasına uzuldum gecmıs olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.