Şimdi Ara

Acil hobi lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Panpalar şu ana kadar bazı hobiler denedim ama artık yeni hobiler arıyorum.Yalnız ilköğretim öğrencisi olduğumdan dışarı çıkmama fazla izin verilmiyor.Daha çok böyle evde yapılan şeyler önerirseniz sevinirim.

Hobilerim;

Başta yoyo
    Pen spinning
    Origami
    Rubik küpü

Edit:Sanal şeyler istemiyorum.

Ayrıca cubeecraft ta yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reeraa -- 12 Şubat 2011; 13:37:58 >

• up
  • bi tane düz ince kare bi tahta bul lehim tabancası ile resim çiz hatta dolap kapağına iyi olur.
  • Pek bana göre değil gibi sanki galiba :D
  • Ders çalış adam gibi liseye git.Ya da liseye geçtiğinde nasıl bir abaza olacağını düşünerek kahrol.
  • Konu biraz ciddi canım çok sıkılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reeraa

Konu biraz ciddi canım çok sıkılıyor.

Komşu kızını da dikizleyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hobılere bak
    hobı yapmayı sevdıgın seydır o senın ıcınde ıcınde deneyerek o olsun bu olsunla olmaz
  • Gerçek Ad enes çakmak [Özel Mesaj Gönder]
    E-mail E-mail reeraa
    Doğum günü 27 Nisan 1997;
  • sen doğduğunda ben senin yaşlarındaydım afacan.Bizim bilyeli rabalarımız vardı yokuştan aşağı kayardık.Tasolar vardı,sporcu kartları filan.Mahalle maçı oynardık sokakta arkadaşlarla.Pes fifa nedir bilmezdik.Kuka oynardık , flash oyun bilmezdik.Biz nalburdan aldığımız gri borularla külah yapıp savaşırdık , knight bilmezdik.Akşam yemeğini sokakta maç yaparken yerdik.Yemeğini yiyecek olan kaleye geçerdi , top gelmediği zaman bi ısırık alırdı.Hey gidi gençlik hey.Sizinde suçunuz yok ama teknoloji çocukluğunuzu elinizden aldı haberiniz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: appachii

sen doğduğunda ben senin yaşlarındaydım afacan.Bizim bilyeli rabalarımız vardı yokuştan aşağı kayardık.Tasolar vardı,sporcu kartları filan.Mahalle maçı oynardık sokakta arkadaşlarla.Pes fifa nedir bilmezdik.Kuka oynardık , flash oyun bilmezdik.Biz nalburdan aldığımız gri borularla külah yapıp savaşırdık , knight bilmezdik.Akşam yemeğini sokakta maç yaparken yerdik.Yemeğini yiyecek olan kaleye geçerdi , top gelmediği zaman bi ısırık alırdı.Hey gidi gençlik hey.Sizinde suçunuz yok ama teknoloji çocukluğunuzu elinizden aldı haberiniz yok.

+1
    Ağlatacaksın şimdi hocam.
  • kaykay
  • Mİllet eskilere daldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.