Şimdi Ara

[ACİL]İdeos x5 Recoveryde Sd kart görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdaki 4.4.2 yi yüklemeye çalıştım yükledim fakat geri dönemedim.Şöyle anlatıyım o ara bilgisayar meşgul olduğu için bilgisayardan halledememiştim.Stock partitiona döndüm.Kendi imkanlarımla clockwordu değiştirmeye çalıştım b518 bootloader fln yükledim hatta.Pembe ekrana ulaştım.Sonra recovery 5.5.0.4 yükledim.Ona girdim fakat sd cardda dosyaları göremiyorum.Advanced'den reboot recovery yapıyorum.Fakat reset atmıyor cihaz direk kendini kapatıyor bir daha açmıyor.Sonra kendim Ses+ ve Güç tuşuyla açıyorum yine sd kard görmüyor.Baya bi denedim şuanda telde rom fln hiç bişide yok zaten.Acaba nasıl Aurora romuma geri dönerim.Özellikle forumber senden yardım bekliyorum kardeşim.Telefona ihtiyacım yedekte telefonumda yok.Acil bekliyorum.

Ayrıca şarjımda bitti sanırım şarj olmuyor.Suanda tam bir kaos yasıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi longdok58 -- 12 Şubat 2014; 20:12:53 >

• longdok58 kullanıcısına yanıt
    CWM nin 6.0.2.8 sürümünü yükleyip denedinizmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen deniyorum
  • Sd karta ulaştım.Senden Allah razı olsun kardeşim.Beni kaostan kurtardın.

Tamam ulaştım ulaşmasınada neden Reboot Recovery yaptığımda kapanıyor ve açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi longdok58 -- 12 Şubat 2014; 20:32:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: longdok58

Sd karta ulaştım.Senden Allah razı olsun kardeşim.Beni kaostan kurtardın.

Tamam ulaştım ulaşmasınada neden Reboot Recovery yaptığımda kapanıyor ve açılmıyor.

Nasıl ulaştın?

Reboot Recovery nin çalışmamasının tek bir sebebi olabilir, pil yetersiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefonum sıfır ama rootlu??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.