Şimdi Ara

(Acil)INDIANAPOLIS500&diger ENDURANCE icin B-SPEC tavsiyeleri&Hizli Sofor yetistirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar selam. forumun ustaları yavas yavas B spec i de feth ediyor. ayri bir B-spec tavsiyeler baslıgı var ve B-spec in sorunlu yarısları, historic olsun, nascar olsun, formula gt champ olsun, hep masaya yatırılmıslar ve verilen ayarlarla sonuc alınmıs. bende forumumuzda yazılan ayarlarla bu bolumleri sorunsuz gectim ve b-spec te 28. level duzeyine vardı. simdi su anda onumde endurance bolumunun 9 yarısı var. level 28 de olan 2 soforum var. diger 3 soforum level 0 da ve bir sofor daha yaraticam.

simdi iki sorum var. ilkini sorayim, le man ve nurburgring icin -bunlar 24 saatlikler- coklu soforlere ihtiyacimiz olacak mi, mesela 6 sofor gerekecek mi, le man da gerekebilir diye dusunuyorum.8 saat kullansalar, en az 3 sofor gerekecek. 6 saat olsa 4, 4 saat olsa 6 soforede ihtiyacımız olucak. hizlica soforlerimize level atlatmanın bir yolu var mı. mesela endurance in 1. yarisinda 300 gran valley de 0 level sofore iyi bir arac verip yarisa soksam ne olur. (denemedim belki deneyen vardır)

ikinci sorum ise, endurance in son 6 yarisi ile ilgili tavsiyeler. endurance in ilk 3 yarisini hallettim. cok zor degiller. 1. ve 3. de guclu birer araba secip, iyi bir sofore verip birakip gitmek yeterli oluyor. ikincisinde de mazda roadster da, guclu bir mazda roadster -modifiye edilmis- iyi bir soforle biraz arayi actiktan sonra birakip gitmekte yetiyor.

ama simdi indy 500 de hep race carlar var ve saglam araclar var. bunlarla basa cikmak icin hangi araba ve bu arabada nasil ayarlar tavsiye ediyorsunuz. ince ayarlar, suspansiyon ve hiz ayarları, ayrica hangi level sofor. bunlarda saniyorum birakip gidemeyiz. bu noktada yardımınıza ihtiyacım var ustalar. endurance lari forumda fulleyen arkadasimiz var mı? 24 saatligini bile bitirebiliriz aslinda. direksiyon cevirmekten daha kolay.

• Merhaba arkadaşım bende b-spep de 35. seviyedeyim endurance yarışlarına girene kadar 1 şoför le idare ettim endurance yarışları açılınca şoför oluştup 0 seviyesiyle onu formula gt aracımla rüya araç şampiyonasında indianapolis superspeedway de yarıştırarak 15 - 16 levele kadar çıkardım burda yeterince hızlı level atlıyor daha sonrada endurance yarışlarına katıldım 4 şoförle benimde 2 tane 24 saatlik yarışım kaldı a-spec de henüz endurance yarışlarına el sürmedim bol şans yarışlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardarda1903

Merhaba arkadaşım bende b-spep de 35. seviyedeyim endurance yarışlarına girene kadar 1 şoför le idare ettim endurance yarışları açılınca şoför oluştup 0 seviyesiyle onu formula gt aracımla rüya araç şampiyonasında indianapolis superspeedway de yarıştırarak 15 - 16 levele kadar çıkardım burda yeterince hızlı level atlıyor daha sonrada endurance yarışlarına katıldım 4 şoförle benimde 2 tane 24 saatlik yarışım kaldı a-spec de henüz endurance yarışlarına el sürmedim bol şans yarışlarında

çok teşekkür ederim üstad. ustalardan bilgi akmaya basladı. üstad 2 tane 24 saatlik yarıs haricinde, diger yarısları nasıl kazandıgınızı yazabilir misiniz. endurance in ilk 3 yarısı kolay. su anda ben indy 500 de yarısıyorum. benim pilot yarısıyor. araba olarak toyota nın ustunde minolta yazan race car ını sectim. (historic olan degilde, 90lara ait olan racecar ı. mavi bisiy.)

pek upgrade yapilmiyor ama esnemezligi arttırdım ve 2. 3. duzey turbo update yaptım. oyun icin sanzıman ayarlarında, hızı 420 yaptım, suspansiyonda, on arka yuksekligi -10 yaptim. digerlerine dokunmadım. frenlerle azcık oynadım birde. benim arac hemen one gecti gibi. sonrasinda da dokunmadım, rahat lider oluyor. yani biraz basında kalıp komut versem yarısı kazanacak ama 2,5 saat filan takip gerekiyor indy 500 te. tabi arac sifirdi, birde motor yagını yenileyip, yaris yumusak lastiklerini sectim. indy 500 de kazanılabilecek bir yarıs gibi duruyor.

bu arada, redbull x1 alabildiniz mi, hizli level atlama konusundaki bilgiye cok tesekkurler.

a-spec i, endurance haric, birtek formula gt kaldi. yarin bitirecegim. endurce gercekten sorun. bugun ilkini yapayim dedim, nerdeyse 90 dk surecek. yarisinda yemek yedim geldim, pause dan donerken yanlıslıkla yarıs tekrarına basmısım, yandı hepsi nerdeyse aglayacaktım. yinede kasıp indye kadar gelebilirim diye umuyorum..

tum arkadaslara bol sans ve iyi turismolar.

• evet mavi minoltayı biliyorum ancak indy 500 de hiç denemdim şoförle level 35 olunca b-spec de verdi redbull x2010 u bir kaç gün önce gene forumdan bir arkadaşla takas yoluyla almıştım redbull x2010 u 2 tane oldu yarın gece 1 de araç yollayabiliyorum eğer eklersen yollarım. redbull la rahatlıkla şoförünü yarıştırıp komutda vermeden yarışlarda tur bindirebilirsin bence bugün b-spec le uğraşma yarın daha rahat yarışlar yaparsın görüşmek üzere psn : TR_ARDARDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardarda1903

evet mavi minoltayı biliyorum ancak indy 500 de hiç denemdim şoförle level 35 olunca b-spec de verdi redbull x2010 u bir kaç gün önce gene forumdan bir arkadaşla takas yoluyla almıştım redbull x2010 u 2 tane oldu yarın gece 1 de araç yollayabiliyorum eğer eklersen yollarım. redbull la rahatlıkla şoförünü yarıştırıp komutda vermeden yarışlarda tur bindirebilirsin bence bugün b-spec le uğraşma yarın daha rahat yarışlar yaparsın görüşmek üzere psn : TR_ARDARDA

ustad cok cok sagol. nette oyalanirken yarisin sonuna gelmis bile benim araba, evet bu araba da yetiyor, hic ayar yapmadan, birinci olucak. ama redbull cok makbule gecer, cunku kendim yarisirsam her aracin katildigi endurance lari cabuk bitiririm. elim alisir, ayrica ilerdeki endurance larda da yardımı olabilir, birde cok merak ediyordum neye benziyor bu ozel dizayn meret. ozetle cok sevinirim dostum.

simdi ekleme cagrisi gonderdim. (kabul icin tesekkurler) psn den mesaj yazmak tam bir işkence buradan tesekkur edeyim dostum. yarın gorusmek uzere. selamlar.

• rica ederim dostum ne demek redbull kısaca 1560 bg 545 kg indy 500 turunu 32 saniye gibi bir sürede bitiriyor. dönüşleri çok iyi hızı tarif etmem mümkün değil resmen kanadı olmayan bir uçak

(Acil)INDIANAPOLIS500&diger ENDURANCE icin B-SPEC tavsiyeleri&Hizli Sofor yetistirme
  • B-spec'teki endurance yarışlarının çoğunda formula gt kullanmanı tavsiye ediyorum ben. Yarışı açıyorum hiçbir komut vermeden direk başka bir kanala geçiyorum sonuç olarak kazanmadığı yarış yok. Diğer leveli düşük olan pilotlarınıda seçsen bu araçla kesin birinci olurlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar x2010 gonderebilen olursa cok makbule gecer, B-spec endurance yarislari formula gt ile bile cok uzun suruyor.

psn: mumi2_TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 12 Ocak 2011; 20:04:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.