Bildirim
Acil iphone 4s konuşmada sorun
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Upppp yardim lutfen
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadardır devam ediyor sorun ? Eğer aldığınızdan beri sürekli böyleyse cihazla ilgili sorun olabilir aldığınız yere sorunu belirtin gerekeni yapsınlar. Ama önce başka bir sim ile deneyin sorun devam ederse cihazda sorun vardır. -
valla abi sanırım normal sim den keserek yaptılar önce onu düşündüm bide şimdi denedim annemin telefonunda bir sorun olmadı ama bu gün babamla konuşmuştuk konuşurken bir an sesin gelmiyo dedi bu arada alalı 2 gün oldu :D -
şimdi bida denedim hopörlere üfledim bağırdım bütün sesler net çıktı acaba ne olabilir ? -
Her aramada devamlı böyle yapmıyosa sorun yok. Arasıra olabilir öyle hattan dolayı. -
inş valla annem babam kardeşim iphonum gibi bir şey çok seviyorum telefonu :D -
Kardesim yeni aldığına göre sürümü 5.0.1 cihazın. Bu surumdeki bir hata bu. Cihazı guncelleyin düzelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- sim box iphone
- wifi ağına katılamadı
- iphone fitness uygulaması adım saymıyor
- apple watch se alınır mı
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 7 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X