Şimdi Ara

[ACİL]Iphone 6 yı satıp Redmi Note 8 veya Note 8 pro almak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sirulas

Sd 865 3 ay sonra çıkıyor Apple'ın yeni seri işlemcilerinden yani sadece 3 ay tepede kalıyor Apple 1 sene değil. Çok fazla Apple merkezli düşündüğünüzden şaşırmadım bu şekilde bakmanıza olaya

Güncelleme hazırlaması çok kolay olmasına rağmen apple çok az yeni özellik sunuyor. Ekran süresi verileri 2014 yılından beri android de olmasına rağmen Apple 2019'da kullanıcılarına sundu.

Daha az paraya daha fazla özellik alırsınız android telefonlarla. Apple ürünlerini tam randımanlı kullanmak için ekosistemine girip bir sürü pahalı yan ürün alman gerekir.

7300tl ye ekran kasa oran 5 yıl geride hd+ lcd ekranlı bir telefonu birşeyle karşılaştırmam sadece paranı nasıl çarçur edersin listelerindeki seçeneklerle karşılaştırırım.

Açıkçası hiçbir telefon o paralar etmemeli.
    865 3 ay sonra çıkıyor fakat 865'li S11, Note 11 vs ne zaman çıkıyor? Özellik konusunda evet haklısınız saçma sapan şeyler var iOS'ta ve bu yüzden belirttim param olsa gider Note alırım diye.

Ben konuşurken 11 Pro'yu ele aldım.Apple'ın gençlere yönelik (ülkemize göre düşünmeyin) renkli ucuz modellerini değil. Yine de ekran kasa oranı 11'de evet rekabetçi değil %79 ile fakat diğer tarafta %90'lık bir oran ararsanız da yine cebinizden yüklü bir para çıkıyor ve bir tepe model olmayabiliyor o cihaz. Aşağılara indiğinizde 84 ile 80 arası gidip geliyor genelde.

Daha fazla özellik alıyorsunuz evet ama ne kadar verimli kullanıyorsunuz orası meçhul. Aynı özelliklerde 2 tane kamerayı verelim Apple ile Xiaomi'ye mesela. Apple kazanır. Farklar burada ortaya çıkıyor.

Bir telefon o kadar paralar etmiyor zaten. Ettiriyorlar ayrıca. Yoksa Note 10+ Star Wars Edition 1300 birim para. Az bile kırmızı kutulu Buds ve kırmızı detaylı o telefona.

• iPhone 6 ilk çıktığında almıştım 5 sene kullandıktan sonra mi 9Tye geçtim keşke daha önceden geçseymişim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

İlk 1 yıl tamam sıkıntın olmayacak ama sonra iOS Android farkını anlama ihtimalin var. Bir iOS beklentisiyle almayacaksan her türlü yapılır. Yoksa hayal kırıklığına uğrarsın.
    Doğru diyorsunuz. Ben her ikisini kullanıyorum eş zamanlı. iOS asla androidin yerini tutulamaz. Sıkıcılığıyla , kasmasıyla vs iOS çok kötü kalıyor zaman içinde. Apple güncelleme veriyor ama cihaz kaldırmıyor bilerek yavaşlatıyor . Ama android öyle mi. Kur costum romu bak keyfine

• Türküdiyar T kullanıcısına yanıt
    Custom romlarda da bug oluyor işte. İkisinin de seveni var fakat iOS seven birine sat Android al denmez. Sonra android düşmanı oluyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir ay önce iphone 6 telefonumu satarak Note 8 Pro ailesine dahil olduğum için kendimi mükemmel hissediyorum.

Hızlı telefon kullanmayı, oyun oynamayı, her gün telefonu şarja takmamayı özlemişim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismlkoocc -- 25 Aralık 2019; 10:34:24 >
  • quote:

Custom romlarda da bug oluyor işte. İkisinin de seveni var fakat iOS seven birine sat Android al denmez. Sonra android düşmanı oluyorlar.
    Bugsuz rom çok. İos cu birine sandık android aldirirsan tabi dusman olur. Şu note8 de sorun yaşayan çok var. Dokunmatik hassasiyeti sensör arızası vs adam alırsa bu cihazı tabi dusman olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Türküdiyar

Bugsuz rom çok. İos cu birine sandık android aldirirsan tabi dusman olur. Şu note8 de sorun yaşayan çok var. Dokunmatik hassasiyeti sensör arızası vs adam alırsa bu cihazı tabi dusman olur

Alıntıları Göster
    iPhone'larda büküldü bir dönem. Teknoloji şans işi biraz. Bugsuz rom ise üst seviyelerde var. Alt seviyede çok kasmıyorlar.
  • Note 8 pro mantıklı gözüküyor bence en azından kesin karar vermeden git eline al bir mağazada incele kullanmaya çalış bakalım beklentin karşılayacak mı

• quote:

Detaylık bir durum yok 3 yılın sonunda orta seviye bir android ile bir Apple arasında fark oluşuyor. sonuçta biri amiral seviyesi biri orta seviye. insanları kandırmanın gereği yok.
    Huawei mate 9 aldım 3 yıl kullandım. İlk günkü gibiydi hiçbir zaman yavaşlama olmadı. Üstelik hard format falan da atmadım.

1 ay önce de mi9t pro aldım. Iphone fanboyluğunu ve android düşmanlığını bırakın bence. Eskiden stabil değildi çok ram tüketiyordu ve uzun vadede format atmadıldığıda yavaşlıyordu fakat artık böyle birşey yok. Galaxy s4-s5 dönemlerinde kaldı onlar.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Diyorum ki param olsa Note 10+ alırım şu an. Hayatımda Apple ürünü kullanmadım. Sevmiyorum ama fanboyu oluyorum. Mükemmelsiniz.

• sirulas kullanıcısına yanıt
    Applenin Ax işlemcilerinin piyasada karşılığı yok. Android iOS falan hikaye
  • Yazılım olmadan donanım hikayedir. Mediatek işlemciye bile çok stabil ve hızlı yazılım yapılır ama kısıtlı olur çok kullanışlı olmaz

• sirulas kullanıcısına yanıt
    samsungun aynı telefonun exynoslu ve snapdragonlu telefonlarından anlaşılıyor zaten. exynos olana ROMlar aşırı geç çıkıyor ya da hiç çıkmıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.