Şimdi Ara

[ACİL]Iphone 6 yı satıp Redmi Note 8 veya Note 8 pro almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum iPhone 6 32 gb. Bunu 1200 1300 tl arası bi fiyata satıp yerine redmi note 8 veya note 8 pro almak mantıklı mı?

Artıları veya eksileri nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleven12 -- 22 Aralık 2019; 0:26:3 >

• iphone 6 ise söz konusu telefon mantıklı. Bende 8 plus eşimde redmi note 8 var sürekli elimde telefon hem şık hemde akıcı bir arayüzü var. Pro olanı alırsan muhtemelen daha hızlı ve kamerası daha iyidir. Üstüne çok para eklemeden güncel özellikli bir telefon almış olursunuz.
  • Ben olsam iPhone 6 ile devam ederim.
  • bende de 6 plus var bende aynı düşünce içindeyim
  • Fazlasıyla mantıklı iş. Çok daha fazla kişiselleştirme ve erişilebilirliğe ve çok daha iyi kameraya sahip olursun.
  • Cool Storm kullanıcısına yanıt
    neden acaba?
  • hyprosoft kullanıcısına yanıt
    Note 8 in eksi ve artı yönleri nedir size göre iphone 6 ile karşılaştırırsak
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    bende çok kararsız kaldım şuan talipte var kimisi sat direkt yenisini al diiyor
  • 2-3 ay önce bende iPhone 6 ımı sattım 950-1000 tl civarında . xiaomi mi9t aldım . gayet memnunum .
  • İlk 1 yıl tamam sıkıntın olmayacak ama sonra iOS Android farkını anlama ihtimalin var. Bir iOS beklentisiyle almayacaksan her türlü yapılır. Yoksa hayal kırıklığına uğrarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

İlk 1 yıl tamam sıkıntın olmayacak ama sonra iOS Android farkını anlama ihtimalin var. Bir iOS beklentisiyle almayacaksan her türlü yapılır. Yoksa hayal kırıklığına uğrarsın.
    iOS Androide oranla fazlası nedir bir anlatırsan bizde bilelim detayları ile
  • Detaylık bir durum yok 3 yılın sonunda orta seviye bir android ile bir Apple arasında fark oluşuyor. sonuçta biri amiral seviyesi biri orta seviye. insanları kandırmanın gereği yok.
  • quote:

Detaylık bir durum yok 3 yılın sonunda orta seviye bir android ile bir Apple arasında fark oluşuyor. sonuçta biri amiral seviyesi biri orta seviye. insanları kandırmanın gereği yok.
    Örneklerle acikla bizde bilelim
  • SD 855, son iPhone telefonlarda kullanılan işlemcinin gerisinde. SD865 ile yakalayacak büyük ihtimalle performans bakımından. Yani hep 1 sene geriden geliyor Android.

Tek bir üreticiden çıktığı ve az model olduğu için daha uzun süreler güncelleme alıyorlar. Android One olmasına rağmen 10 'u ilk görmedik ala daha da belli değil maalesef.

Apple telefonlarda verdiğiniz paraya ne aldığınız belli. İyi kamera, hızlı telefon ve gösteriş. Android öyle değil. Bir sürü seçenek var ve her zaman için ne aldığınızı kestiremezsiniz. Bazı tepe seriler hariç.

Apple ile her Android telefon karşılaştırılamaz. Şu an Note 10+ 5G dışında 11 Pro Max'in eline su dökebilecek telefon yok piyasada. Android birden fazla siklette yarışırken, Apple tek siklette yarışmayı tercih ediyor yani.

Ben 15.000 TL param olsun hala gider Note serisinin en iyi ve yenisini alırım. Gidip Apple almam mesela. Tercih vr alışkanlık meselesi. Sevmiyorum iOS sistemini. Beni salsınlar kendime göre özelleştireyim.

Yeterli mi?

• quote:

SD 855, son iPhone telefonlarda kullanılan işlemcinin gerisinde. SD865 ile yakalayacak büyük ihtimalle performans bakımından. Yani hep 1 sene geriden geliyor Android.

Tek bir üreticiden çıktığı ve az model olduğu için daha uzun süreler güncelleme alıyorlar. Android One olmasına rağmen 10 'u ilk görmedik ala daha da belli değil maalesef.

Apple telefonlarda verdiğiniz paraya ne aldığınız belli. İyi kamera, hızlı telefon ve gösteriş. Android öyle değil. Bir sürü seçenek var ve her zaman için ne aldığınızı kestiremezsiniz. Bazı tepe seriler hariç.

Apple ile her Android telefon karşılaştırılamaz. Şu an Note 10+ 5G dışında 11 Pro Max'in eline su dökebilecek telefon yok piyasada. Android birden fazla siklette yarışırken, Apple tek siklette yarışmayı tercih ediyor yani.

Ben 15.000 TL param olsun hala gider Note serisinin en iyi ve yenisini alırım. Gidip Apple almam mesela. Tercih vr alışkanlık meselesi. Sevmiyorum iOS sistemini. Beni salsınlar kendime göre özelleştireyim.

Yeterli mi?
    Yeterli teşekkürü borç bilirim

• Rica ederim.
  • Uzun vadede kullanmak için en az 6 GB RAM'li bir Android alınabilir. iPhone 6 ve öncesi modellerin ekonomik ömrümü tamamladığını düşünüyorum artık. 5 yıl eskimesi için iyi bir süre.
  • Ben iPhone 6 dan pro 8 e geçtim. Diyeceğim tek şey geçmediğin her dakika için üzülürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleven12

neden acaba?
    Çünkü çoğu yönüyle daha iyi bir cihaz.
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Sd 865 3 ay sonra çıkıyor Apple'ın yeni seri işlemcilerinden yani sadece 3 ay tepede kalıyor Apple 1 sene değil. Çok fazla Apple merkezli düşündüğünüzden şaşırmadım bu şekilde bakmanıza olaya

Güncelleme hazırlaması çok kolay olmasına rağmen apple çok az yeni özellik sunuyor. Ekran süresi verileri 2014 yılından beri android de olmasına rağmen Apple 2019'da kullanıcılarına sundu.

Daha az paraya daha fazla özellik alırsınız android telefonlarla. Apple ürünlerini tam randımanlı kullanmak için ekosistemine girip bir sürü pahalı yan ürün alman gerekir.

7300tl ye ekran kasa oran 5 yıl geride hd+ lcd ekranlı bir telefonu birşeyle karşılaştırmam sadece paranı nasıl çarçur edersin listelerindeki seçeneklerle karşılaştırırım.

Açıkçası hiçbir telefon o paralar etmemeli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.