Şimdi Ara

ACİL ! İzmit Derinceye Yol Tarifi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 saat sonra bir arkadaşımın düğününe katılmak üzere İzmit Derince de Zübeyde hanım kültür merkezi ne gideceğim.
    İstanbul dan gidiyorum, Anadolu Otoyolunu (otoban) kullanacağım, hangi çıkıştan çıkmam gerekiyor?
    bir de bilenler varsa bu zübeyde hanım kültür merkezi ismetpaşa stadyumuna veya derince belediye sarayına yakın mı? (maps.google.com dan baktım da)
    yardım edecek arkadaşlara çok teşekkür ederim, bi kaybolursak düğün yalan olur...

• Haritadan Derince yolunu bulursun. Kültür merkezinide Derincede kime sorsan gösterir.

http://www.haritalar.net/harita/Derince--Kocaeli/(40.758471,29.831884,12,0).aspx

Hatırladığım kadarı ile otobanda derince çıkış tabelası mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koktay -- 21 Kasım 2008; 14:56:58 >
  • Tem den bas git..Karşına çıkar tabelası ve kaçırman mümkün olmaz..

Yalnız Cuma günü trafiği Avrupa yakasındaysan biraz erken çık..
  • eğer derince diye TEM den çıkış varsa çok iyi de yok benim bildiğim, körfez var ama öncesinde bir şey var mı bilmiyorum...
    maps.google.com dan baktim derince nerde diye ama hangi çıkıştan çıkmam lazım onu bulamadım...
    zübeyde hanım kültür merkezi yolun alt tarafında deniz tarafında mı?
    bu arada anadolu yakasındayım trafik pek sorun olmaz herhalde
  • Biraz geç bi cevap olacak sanırım ama yinede yazayım,otobandan derince diye bi çıkış yok ya körfezden çıkacaksın yada bi sonraki çıkış olan kuruçeşmeden,kuruçeşmeden çıkarsan geri dönmek zorunda kalırsın o yüzden körfezden çıkıp derince tabelalarını takip edeceksin bi 5-10 dk falan gittikten sonra önüne bi tünel girişi gelecek orada tünele girmeyip yan yola girersen orada kime sorsan gösterirler kültür merkezini eğer tünele girecek olursanda yanlışlıkla çıkışta ışıklara gelmeden sağa yan yola geçmeye bak hemen tabi geri döneceksin yine
  • yok geç olmadı arkadaşım, birazdan çıkacaktım son bi kontrol edeyim dedim, Allah razı olsun, çok teşekkür ederim...
    haritadan gördüğüm için anlattıklarını çok iyi anladım...
    sağolasın... hoşçakalın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.