Bildirim
acil jenerator tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: expiremeTR
Arkadaşlar eczanede kullanmak için benzinli,dizel falan yani yakıtlı jeneratör arıyorum, 2pc 1 modem 1 yazıcı çalıştırcak 10 saat civarı çalıştırcak bide olabildiğince sessiz olan jeneratör ariyorum tavsiye ?
Yazıcı lazer mi?
Aydınlatma yükünüz ne kadar?
Buzdolabınız kaç tane var? (Marka ve model olarak yazmalısınız) -
quote:
Orijinalden alıntı: alpernbugra
quote:
Arkadaşlar eczanede kullanmak için benzinli,dizel falan yani yakıtlı jeneratör arıyorum, 2pc 1 modem 1 yazıcı çalıştırcak 10 saat civarı çalıştırcak bide olabildiğince sessiz olan jeneratör ariyorum tavsiye ?
Yazıcı lazer mi?
Buzdolabınız kaç tane var? (Marka ve model olarak yazmalısınız)
Yazıcı lazer 1 buzdolabı aydınlatma gerek yok, aksa aap 3500 önerdiler ıyımıdir sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Yazıcı lazer mi?
Yazıcı lazer 1 buzdolabı aydınlatma gerek yok, aksa aap 3500 önerdiler ıyımıdir sizce
Aksa iyi bir markadır, belirttiğiniz model işinizi görür. Yalnız bu jeneratör otomatik olarak çalışmaz. Kendiniz çalıştırmalısınız.
Elektrik kesildiğinde fişleri tek tek söküp jeneratöre bağlamakla uğraşmak istemiyorsanız transfer panosu veya kutup değiştirici şalter bağlatmanız gerekir. Tesisata bağlatacaksanız elektrik tesisatınızda sıfırlama kesinlikle olmamalıdır.
Birde daha önce çalışırken görmediyseniz, sesine yabancıysanız mutlaka çalışırken bir yerde inceleyin. Gürültüsü sizi veya komşularınızı 10 saat boyunca rahatsız edebilir.
Saygılar...
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Yazıcı lazer mi?
Aksa iyi bir markadır, belirttiğiniz model işinizi görür. Yalnız bu jeneratör otomatik olarak çalışmaz. Kendiniz çalıştırmalısınız.
Elektrik kesildiğinde fişleri tek tek söküp jeneratöre bağlamakla uğraşmak istemiyorsanız transfer panosu veya kutup değiştirici şalter bağlatmanız gerekir. Tesisata bağlatacaksanız elektrik tesisatınızda sıfırlama kesinlikle olmamalıdır.
Birde daha önce çalışırken görmediyseniz, sesine yabancıysanız mutlaka çalışırken bir yerde inceleyin. Gürültüsü sizi veya komşularınızı 10 saat boyunca rahatsız edebilir.
Saygılar...
Verdiğiniz yararlı bilgiler için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
eğer 2-3 tane lamba varsa ve tasarrufluysa lambaları da jeneratöre bağlayabilirsiniz sorun olmaz
buzdolabı ilk çalıştırıldığında çok kısa süre çok güç çeker
kabinli jeneratör daha sessizdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cowsmilk -- 1 Ağustos 2014; 12:48:59 > -
ipli jeneratör modellerini otomatik çalışacak şekilde uyarlayabiliyor muyuz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X