Şimdi Ara

Acil kilo almam lazım ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaslar 1.63 boyum var 44 kiloyum bi yol gösterin kilo almak istiyorum 1o-15 kilo yada ne kadar olursa Yardım edin

• yemeğin yanında sürekli ekmek ye. gece yatmadan önce hemen yemek ye. fazla hareket etme. tuvalete gitme.
  • Satayım Sana.
  • Ekmek yiyorumda fayda etmiyor işte :( Kalorsi yüksek bsinlerden alıcam bol bol fıstık-fındık yiyicem. Hadi bakalım başka fikri olan varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

yemeğin yanında sürekli ekmek ye. gece yatmadan önce hemen yemek ye. fazla hareket etme. tuvalete gitme.

. fazla hareket etme. tuvalete gitme.
    Loled.
  • Tuvalete gitme olayı idrarımı yapmayayım mı ?
  • Kiloli insanların tavsiyelerini dinleme ilk olarak zayıflık sorunu olan insan gece yiyerek falan kilo alamaz git spora yazıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar teli almam lazım YARDIM!!
    2 yıl önce açıldı
    Nasıl kilo alabilirim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Accio

Kiloli insanların tavsiyelerini dinleme ilk olarak zayıflık sorunu olan insan gece yiyerek falan kilo alamaz git spora yazıl.

Dumbell falan kaldırıyorum gece yemek yeme işi falan bahane ya alamıyorum alamıyorum nabıcam. Artık umudu kestim bebekler gibi olucam yiyicem yatıcam yiyicem yatıcam yiyicemm yatıccam o kadar sıkıldım bunaldım ki çözümünü bulan arkadasa doğa bile edecem....

• quote:

Orijinalden alıntı: tncft941

quote:

Orijinalden alıntı: Accio

Kiloli insanların tavsiyelerini dinleme ilk olarak zayıflık sorunu olan insan gece yiyerek falan kilo alamaz git spora yazıl.

Dumbell falan kaldırıyorum gece yemek yeme işi falan bahane ya alamıyorum alamıyorum nabıcam. Artık umudu kestim bebekler gibi olucam yiyicem yatıcam yiyicem yatıcam yiyicemm yatıccam o kadar sıkıldım bunaldım ki çözümünü bulan arkadasa doğa bile edecem....

Bi zamanlar ben de denedim dumbell ile spor salonu arasında dağlar kadarfark var git spora yazıl ve iyi bir diyete başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.