Şimdi Ara

[ACİL]Kimliksiz Otobüs Yolculuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ,yarın sabah otobüs yolculuğum var ve kimliğimin kayıp olduğunu yeni fark ettim. Her yeri o kadar aradığım halde bulamadım.

Onun yerine Türkiye Karate Federasyonu tarafından verilmiş kimlik kartım var ve üzerinde isim , doğum tarihi , doğum yeri , tc kimlik no gibi bütün TC kimlik içerikleri barındırıyor. Bu kartımla otobüs yolculuğu yapabilir miyim ?

Bir sıkıntı yaşar mıyım bu sıkıntılı dönemlerde ?

Acil yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kimliksiz Otobüs Yolculuğu

Kimliksiz Otobüse Binilir mi?

Hayır, Türkiye'de kimliksiz otobüse binmek mümkün değildir.

Kimliksiz Şehirler Arası Yolculuk

Kimliksiz şehirler arası otobüs yolculuğu da mümkün değildir. Resmi kimlik belgesi olmadan otobüs bileti satın alamaz veya otobüse binemezsin.

Kimliğimi Kaybettim Yolculuk Yapabilir Miyim?

Kimliğini kaybettiysen, en yakın emniyet müdürlüğüne giderek geçici kimlik belgesi alabilirsin. Bu belgeyle otobüs bileti satın alabilir ve yolculuk yapabilirsin.

Şehirlerarası Otobüs Kimlik Kontrolü

Şehirlerarası otobüslerde emniyet güçleri tarafından kimlik kontrolü yapılabilir. Bu kontrol, güvenlik önlemleri kapsamında gerçekleştirilir.

Otobüste Kimlik Kontrolü Neden Yapılır?

Otobüste kimlik kontrolü, terör, kaçakçılık ve diğer suçların önlenmesine yardımcı olmak için yapılır.

Kimliksiz Otobüs Bileti Alınır mı?

Hayır, kimliksiz otobüs bileti satın almak mümkün değildir. Otobüs bileti satın almak için resmi bir kimlik belgesi ibraz etmen gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gündüz pek kontrol olmuyor ihbar olmadığı sürece. Tc numaran varsa iş görür bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı etmezler hocam. Doğu'ya falan gitmiyorsan tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Erzurum'dan Ankara'ya gidiyorum.
  • TC No varsa problem olmaz

• Mülayim biri isen, o kimlik yeterli olur. Yurtdışına çıkmıyorsun sonuçta, muavinlerin bagaj telaşı olur zaten. Ayrıca ben sayamayacağım kadar otobüs seyahati yaptım, sadece bilet soruyorlardı yani.
  • İş görür bence hatta akbil falan varsa oda görür. 3 defa poliser arama yaptı 2 kez akbil vardı tamam işimizi görür dediler.. Sonuçta onlat tc'ye bakıyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben özellikle son zamanlardaki terör durumlarından dolayı kontrollerin hassas olduğunu düşündüm. eğer bu kimlik kartım karşılıyorsa sıkıntı çıkmaz inşallah.
  • Güncel+
  • yerinde olsam otobüs yolculuğu yerine başka dertlere düşerdim.tv de neler duyuyoruz şu anda biri üzerine işlemler yapıyor olabilir.
  • Erzurum otogar dan cıkınca aşkaleye girmeden önce iki tane kontrol noktası vardi 4-5 ay önce hele ki şimdi daha fazla Polis kontrol noktası vardır illa ki

• Ehliyet belgesi varsa sorun yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.