Arkadaşlar adhd hastası olarak ankaraya şehir dışından gelmiştim. Daha önce stok sıkıntısı pek yaşamıyordum fakat son 3 gündür concerta54-ritalin10 bulamıyorum. Tavsiyeniz nedir? 1 yerde sadece medikinet-konsenidat verelim dediler. Sizce onlar da idare eder mi? Etken madde aynı ama salınım katalizörleri, yardımcı maddeler vesaire farklı. Acil bilgi lazım bu gün raporun 4. günü, yaklaşık 40-50 civarı eczaneye sordum (Aslında ankarada 1000 den fazla eczane var) Sizce az mı sormuşum? 100-150 yere sorduktan sonra pes etmeyi düşünüyorum, o zaman konsenidat aramaya başlayacağım o biraz daha bulunur diye biliyorum. Lütfen adhd dehb veya bilgisi olan- ilaç ecza hakında bilgisi olanlar fikrini esirgemesin acil-önemli. Teşekkürler. |
Acil- Kırmızı reçeteli ilacımı reçetem olmasına rağmen bulamıyorum, ne yapmalıyım?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ecza depolarına sordunuz mu? Belki onlar yardımcı olabilir, en azından yönlendirme yaparlar
-
100 civarı eczaneye sorduğumda ellerinde veya depolarda olmadığını söylediler. Bahsettiğiniz ne-kim oluyor? 184 mü emin değilim bir numaradan bahsetmişti bir tanesi. O tarz bir şey mi? Kısa bilgi verir misiniz, çok sağolun
-
İsim verirsem reklam olabilir. Özelden yazıyorum
-
Sağolun hocam özelden cevapladım, ecza depolarını biliyorum ama parekende satış yasak malesef oralarda. Ayrıca eczanelerin dediğine göre zaten depoda yokmuş. Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız yine de hocam <3 @crazyfriend712
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ağır Tank -- 2 Mayıs 2024; 13:20:24 > -
bulamadım arkadaşlar reçete yandı. tekrar 1000 tl verip özelden randevu almam lazım (en yakın devlet randevusu 2 ay sonraya) Yardım eden herkese teşekkürler...
-
Kur farkından dolayı bazı ilaçlarda sıkıntı var. Muadili dedikleri ilaç zaten etken maddesi aynı ilaçtır. Alabilirsin yani.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X