Bildirim
Acil Kombi Tavsiyesi !..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yazdığınız modellerin hepsi olur çok kullanılan modeller ayrıca vaillant 242, ferroli domitec, ariston clas modelleride yoğuşmasız iyi modellerdendir.
Sizide yoğuşmalıya gerek yok diye kandırdılarsa inanmayın yoğuşmalının farkı 500 TL onuda 3-4-5 senede amorti edersiniz, ama kombiyi 10-15 yıl kullanacaksınız geri kalan yıllarda size bir kombi parası tasarruf eder.
FP Premiks kombiler
DD Nitromiks
Eca con.Premiks
Baymak Premiks
Ariston clas premium
Bu kombilerde sorun yaşamassınız.
Yine kombi altına metal filtre vana taktırın balkona değil ev içine yaptırın. Petekler az ise 50-55 derecede çalışacak şekilde artırın. -
quote:
Orijinalden alıntı: intererdem
Yazdığınız modellerin hepsi olur çok kullanılan modeller ayrıca vaillant 242, ferroli domitec, ariston clas modelleride yoğuşmasız iyi modellerdendir.
Sizide yoğuşmalıya gerek yok diye kandırdılarsa inanmayın yoğuşmalının farkı 500 TL onuda 3-4-5 senede amorti edersiniz, ama kombiyi 10-15 yıl kullanacaksınız geri kalan yıllarda size bir kombi parası tasarruf eder.
FP Premiks kombiler
DD Nitromiks
Eca con.Premiks
Baymak Premiks
Ariston clas premium
Yine kombi altına metal filtre vana taktırın balkona değil ev içine yaptırın. Petekler az ise 50-55 derecede çalışacak şekilde artırın.
Eyvallah üstat. Yogusmalının farkı 3-5 senede kapatacagını söylediler. Lakin 4-5 seneye evi satma durumu olabilir o yuzden yoguşmasız düsünüyorum. Immergas Starı tavsiye eder misin intererdem usta?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tavsiyeleri bekliyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DES!DERO
Eyvallah üstat. Yogusmalının farkı 3-5 senede kapatacagını söylediler. Lakin 4-5 seneye evi satma durumu olabilir o yuzden yoguşmasız düsünüyorum. Immergas Starı tavsiye eder misin intererdem usta?
İmmergaz'ın bu modelini son zamanlarda çevremizde de çok sayıda alıp kullanan var tutulan bir model oldu alınabilir, ancak kullanımla ilgili ayrıntıları henüz duymadım kesin birşey söyleyemem. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DES!DERO
İmmergaz'ın bu modelini son zamanlarda çevremizde de çok sayıda alıp kullanan var tutulan bir model oldu alınabilir, ancak kullanımla ilgili ayrıntıları henüz duymadım kesin birşey söyleyemem.
Eyvallah ustam.
Bu hafta icinde neticelenecek. Tavsiyelerinizi yorumlarınızı bekliyorum kombi ustatları.
ECA Confeo Plus kombi f/p olarak nasıldır?
quote:
FP Premiks kombiler
DD Nitromiks
Eca con.Premiks
Baymak Premiks
Ariston clas premium
Yine kombi altına metal filtre vana taktırın balkona değil ev içine yaptırın. Petekler az ise 50-55 derecede çalışacak şekilde artırın.
iyi günler imzanızdaki kombi videolarında kombinin altında birçok musluk ve dağılım görünüyor bu şekilde sanırım her peteğe ayrı ayrı hat döşenmişmi oluyor ? bizde klasik kombiden çıkan bir boru bütün petekleri dolanıp geri kombiye giriyor iki sistem arasında ne fark var hangisi verimli ve yoğuşmalı olup olmaması ile bu basğlantının bir önemi varmı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: pulpa
iyi günler imzanızdaki kombi videolarında kombinin altında birçok musluk ve dağılım görünüyor bu şekilde sanırım her peteğe ayrı ayrı hat döşenmişmi oluyor ? bizde klasik kombiden çıkan bir boru bütün petekleri dolanıp geri kombiye giriyor iki sistem arasında ne fark var hangisi verimli ve yoğuşmalı olup olmaması ile bu basğlantının bir önemi varmı?
Evet bu mobil sistem yeni yapılan evler genellikle böyle yapılıyor. O vanalar dağıtım kollektörü her peteğe ayrı ayrı gidiş ve dönüş borusu döşeniyor parke altından. Daha sonra bir arıza oluştuğunda kılıf içindeki bu boru bir uçtan çıkarılıp yenisi takılabiliyor. Yoğuşmalıyla ilgisi yok ancak daha verimli bir sistem sirkülasyon daha rahat oluyor.
http://forum.donanimhaber.com/m_46130914/mpage_43/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intererdem -- 9 Ekim 2012; 12:56:36 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X