Şimdi Ara

ACİL------KPSS ORTAÖĞRETİM KİTAP TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix506 -- 8 Şubat 2016; 19:18:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

KPSS Ortaöğretim Kitap Tavsiyeleri

KPSS Ortaöğretim sınavına hazırlanırken, başarıya ulaşmak için doğru kaynaklardan yararlanmak büyük önem taşır. Bu nedenle, aşağıda KPSS Ortaöğretim sınavına hazırlık sürecinde sana yardımcı olacak kitap tavsiyelerini bulabilirsin:

• Öğretmen Yayınları Temel Türkçe KPSS Ortaöğretim: Türkçe dersinin temel konularını kapsayan ve soru çözümleriyle pekiştirme imkanı sunan bir kaynak.
    • Limit Yayınları KPSS Ortaöğretim Matematik: Matematik dersinin tüm konularını ayrıntılı bir şekilde işleyen ve bol miktarda soru bankası içeren bir kitap.
    • Karekök Yayınları KPSS Ortaöğretim Tarih: Tarih dersinin önemli olaylarını ve kavramlarını anlaşılır bir dille sunan ve soru bankalarıyla destekleyen bir kaynak.
    • Fen Yayınları KPSS Ortaöğretim Fen Bilimleri: Fen Bilimleri dersinin tüm konularını kapsayan ve görsellerle desteklenen, soru çözümlerini içeren bir kitap.
    • Yediiklim Yayınları KPSS Ortaöğretim Coğrafya: Coğrafya dersinin temel kavramlarını ve konu anlatımlarını içeren, haritalar ve görsellerle desteklenen bir kaynak.

Bu kitaplar, KPSS Ortaöğretim sınavına hazırlanırken ihtiyaç duyduğun tüm bilgileri kapsamlı bir şekilde ele almaktadır. Soru çözümleri ve deneme sınavları sayesinde eksiklerini tespit edebilir ve kendini geliştirebilirsin.

Yukarıda belirtilen kitapların yanı sıra, kendi çalışma stiline uygun başka kaynaklardan da faydalanabilirsin. Önemli olan, sınav konularını eksiksiz bir şekilde ele alan ve soru çözme imkanı sunan kaliteli kaynakları tercih etmendir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • UP
  • Aynen yardım edin beyler bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan32561 -- 8 Şubat 2016; 19:22:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortaöğretim ve önlisans kitapları aynı oluyor genelde ihtiyaç/yargı/pegem bu yayınları tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykerem

ortaöğretim ve önlisans kitapları aynı oluyor genelde ihtiyaç/yargı/pegem bu yayınları tavsiye ederim

Murat yayınları tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix506

quote:

ortaöğretim ve önlisans kitapları aynı oluyor genelde ihtiyaç/yargı/pegem bu yayınları tavsiye ederim

Şahsen ben tercih etmem zaten biraz araştırınca alacağınız kitaplar ortaya çıkar.Evveliyat soru bankası seti kesinlikle alın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matrix506

quote:

Şahsen ben tercih etmem zaten biraz araştırınca alacağınız kitaplar ortaya çıkar.Evveliyat soru bankası seti kesinlikle alın

lise kpss için evveliyat kitabını bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    ACİL COĞRAFYA KİTABI ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Evveliyat lisans kitabidir. Tarih coğrafya ve türkçe kitaplarını cozebilirsim daha yararlı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dahaka.warrior

Evveliyat lisans kitabidir. Tarih coğrafya ve türkçe kitaplarını cozebilirsim daha yararlı olur.

Sacma sapan konuşmayın yanlış bilgi verip duruyorsunuz.Lisans kitabıymış 2014 yılında evveliyat önlisansta 15 soru yakaladı???
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dahaka.warrior

Evveliyat lisans kitabidir. Tarih coğrafya ve türkçe kitaplarını cozebilirsim daha yararlı olur.

Sacma sapan konuşmayın yanlış bilgi verip duruyorsunuz.Lisans kitabıymış 2014 yılında evveliyat önlisansta 15 soru yakaladı???

Kardeşim olabilir ama net olarak önlisas üzerine değil daha çok lisans üzerine yoğunlaşmış bir kitap.
  • Uzman kariyer yayınları

• matrix506 kullanıcısına yanıt
    merhaba Arkadaşım;

Nasıl Bir kitap aramaktasın.

Hangi Bölümden sınava gireceksin ve hangi konularda ekksiğiniz var

bunu öğrenebilir miyim
  • yargının efsane konu anlatımını aldım. Konular biraz ayrıntılı geldi ama güzel kitap
  • canli2 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar bnde pegem ile yargı arasında kaldım konu anlatımlı Set şeklinde alıcam acaba öneriniz varmı farklı bir kaynak öneriside olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: teo26

Merhaba arkadaşlar bnde pegem ile yargı arasında kaldım konu anlatımlı Set şeklinde alıcam acaba öneriniz varmı farklı bir kaynak öneriside olabilir.

hocam hangi kitabı aldınız? memnun musunuz? ben de bi set alacağım tavsiye bekliyorum herkesten
  • quote:

Orijinalden alıntı: canli2

merhaba Arkadaşım;

bunu öğrenebilir miyim

ortaöğretimden gireceğim ve bir set almayı düşünüyorum. tarih ve coğrafyada eksiğim var ve bu derslerde iyi olan bir set arıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlaks

quote:

Orijinalden alıntı: canli2

merhaba Arkadaşım;

bunu öğrenebilir miyim

ortaöğretimden gireceğim ve bir set almayı düşünüyorum. tarih ve coğrafyada eksiğim var ve bu derslerde iyi olan bir set arıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.

hocam aldığınızda hangi seti aldığınızı yazarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.