Şimdi Ara

Acil Kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben SENNHEISER MX-160 AKG K-313 KULAKİÇİ
    SENNHEISER MX-460 KULAKLIK Sony MDR-E829V bu dört kulaklık arasında kaldım bunların içinden sadece sony dinledim diğerleri hakkında tavsiyesi olan varsa şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fomasel -- 23 Ekim 2009; 11:55:04 >

• mx160 mx360 ve mx460'ı denedim ben.. 360 ve 460 arasında pek fark yok gibi.. ben bir fark hissedemedim.. mx360'ın yeni gelen serisi asimetrik kabloya sahip değil bu yüzden mx460 aldım.. cowon d2 ile kullanıyorum 50 kademeli sesi var.. 45'e kadar sorunsuz bozulmadan verebiliyor sesi.. sonrasında basslarda problem oluyor.. çok kaliteli ripler ile denemedim ama durum bu.. tabi cowon d2 ile değil 45, 35. kademede bile müzik dinlemek cesaret işi.. :) sony ve akg konusunda bilgim yok ama sony için bugüne kadar hiç iyi şeyler yaşamadım.. -4 farklı kulaklığını kullandım- bu yüzden mümkün mertebe sony'den uzak durmayı tercih ediyorum..
  • Bende bugüne kadar sony kullandım aslında SENNHEISER kullanmadığım için kıyas yapamıyorum ama yorumlara göre kulaklıkları çok iyi AKG nin kulaklıklarını çok merak ediyorum ama forumdada kullanan yok galiba
  • "Acil Kulaklık Tavsiyesi" başlığında kastettiğin "Acil" kelimesinde ki aciliyet durumunun ne olduğunu bilmiyorum ama ciddi anlamda bu bu tarzda iyi bir kulaklık istiyorsan ve bütçende müsaitse yurtdışından Yuin PK3 almaya bak. Böylece her şekilde farkını ortaya koyacak bir kulaklığın olmuş olur.

Yada bütçe meselesi biraz tabii ki ama AKG'nin yeni modellerinden K319 içinde ben çok ümitliyim. Ama o kadar para earbud için verilir mi, orası tabii ki senin kararın.
  • Acil derken bugün kulaklık almayı düşünüyorum sizinde yorumlarınızı almak istedim tabiki ölüm kalım meselesi değil sadece mübalağa akg den bende ümitliyim ama deneme yanılma yöntemiylede kulaklık almak istemiyorum kullanan vardır diye tahmin ettim forumda ama yok galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fomasel -- 23 Ekim 2009; 11:55:40 >
  • Yuin PK3 bu kulaklığı türkiyede nerde bulabilirim peki bi bilginiz varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Mikrofon Tavsiyesi (YARDIM)
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.