Şimdi Ara

Acil Laptop Sorunu Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler Arkadaslar. LAPTOPU ŞARJA TAKIYORUM SONRA BASLATMA TUSUNA BASIYORUM ISARETLER GELİYOR FAKAT 4-5 SONRA KAPANIYO EKRAN DA GELMİYO BU ARADA SORUN NELER OLABİLİR.

Şarj cikarilinca açılmıyor bu arada çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir cevap verin anasını satım illa geyik muhabbetimi olucak

• Hocam selam.. Ekranda herhangi bir şey görünüyor mu? Bunlar olmadan önce herhangi bir problem var mıydı? Aşırı ısınma, darbe, hasar, düşme vb. Çünkü 4-5 saniye durup kapanıyorsa donanımsal bir hasar almış ki böyle oluyor.

Bir de tam olarak anlamadım. Şarjı takınca nasıl oluyor, takmayınca nasıl oluyor? Takmayınca hiç mi açılmıyor?
  • Saolun hocam simdi sarjssizda çalışıyor. Basınca 5 sn açılıyor ama görüntü yok ve sonra kapanıyor Şarja takmistim 1 sene sonra falan oldu sonra bu sorun çıktı

• 1 sene önce falan oldu şarja takmistim

• bambamm06 kullanıcısına yanıt
    Hocam sarjsizda calisiyor, acma dugmesine basinca pc 5 sncalisiyo ve sonra kapaniyo ama calisirken goruntu uok

• Hocam öyle bir Türkçe ile yazıyorsun ki insan sormadan edemiyor: Senin Türkçe hocan kimdi?

Bataryayı veya şarj kablosunu değiştirmeyi denedin mi? Veya uyumlu başka bir şarj aleti bulup denedin mi? Bir de öyle denersen sorunun bataryada mı şarj kablosunda mı olduğunu görürsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sorun şu !!! LAPTOPU ACIYORUM 5 SN CALISIYOR VE SONRA KAPANİYO O SÜRE ZARFİNDA GÖRÜNTÜ DE YOK

• bambamm06 kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun şu laptopu çalıştıriyorum 5 sn çalışıyor ve sonra kapanıyor görüntü de yok o 5 sn lik surede

• 1- Anakart problemi olabilir. Özellikle havalar da aşırı sıcakken laptopun ısınmasına bağlı olarak işlemci veya anakart genel olarak zarar görmüş olabilir. Bu durumlarda dediğiniz gibi birkaç saniye içinde tekrar kapanır bilgisayar, masaüstü de olsa laptop da olsa.

2- Bataryada veya şarj aletinde problem olabilir. Batarya boş kalmıştır, eğer bataryayı söküp sadece prizde çalıştırmayı denediğinizde yine kapanıyorsa veya hiç açılmıyorsa şarj aletinde problem vardır.

3- Su teması, darbe veya başka birşey olduysa harddiskten veya RAM'den dolayı da açılmayabilir.
  • Saolasin hacı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.