Arkadaşlar ben meriva aracıma lastik alacağım.Kış lastiklerim mevcut kış harici kullanacağım. Aracı birz fazla kullanıyorum vede tatil yapmak için sık sık uzun yol yapıyorum. bana fazla pahalı olmayan yol tutuşu ve sağlamlığı iyi bir lastik önerir misiniz? Lastik ebatım 185*60*15. benim kafamda kumho ve pirelli var bunlar için ne dersiniz? yada fiyatı çok pahalı olmayan hangi lastiği önerirsiniz? Cumaya kadar almam lazım...
nokian diyorlar bu soruya genelde...benim önerim michelin energy saver...
quote:
Orijinalden alıntı: plateau
nokian diyorlar bu soruya genelde...benim önerim michelin energy saver...
uygun fiyatli isterseniz Fulda EcoControl alin,
testlerde de bayagi iyi sonuclar almis, fiyat olarkata uygun. 3 yildir 2 farkli aracta kullaniyorum memnunum.
bir dahakine de PETLAS'i deneyecegim, desenleri hosuma gitti fiyatlarda cok uygun en azindan bir goz atin..
quote:
Orijinalden alıntı: emtue
uygun fiyatli isterseniz Fulda EcoControl alin,
testlerde de bayagi iyi sonuclar almis, fiyat olarkata uygun. 3 yildir 2 farkli aracta kullaniyorum memnunum.
bir dahakine de PETLAS'i deneyecegim, desenleri hosuma gitti fiyatlarda cok uygun en azindan bir goz atin..
Alıntıları Göster
michelin energy saver
continental pişman olmazsın
quote:
Orijinalden alıntı: edilhan
michelin energy saver
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Soylukan
michelin energy saver
Adam fiyatı uygun demiş yahu,ne michelin'i..
Pirelli tavsiye ederim arkadaşım..Goodyear'ın standart lastiklerinden de uzak dur..
quote:
Orijinalden alıntı: aristo48
quote:
Orjinalden alıntı: Soylukan
michelin energy saver
Adam fiyatı uygun demiş yahu,ne michelin'i..
Pirelli tavsiye ederim arkadaşım..Goodyear'ın standart lastiklerinden de uzak dur..
Alıntıları Göster
Arkadaşlar ilginiz için öncelikle sağolun. FAkat bütçem malesef continental michelin vs. ye yetmiyor. Kumho almayı füşünüyordum fakat ıslak zeminde çok kötüymüş. Nokian da iyi gibi duruyor. Sizce nokian NHRİ serisi nasıldır ve fiyatları ne civarlardır (185*60*15)? Pirellli hakkında bbaşka düşüncesi olan varmı?. Bir arkadaşım bana uygun fiyattan bulabilir miş? Veya başka marka önerisi olan varsa lütfen söylesin...
quote:
Orijinalden alıntı: berkoone
Arkadaşlar ilginiz için öncelikle sağolun. FAkat bütçem malesef continental michelin vs. ye yetmiyor. Kumho almayı füşünüyordum fakat ıslak zeminde çok kötüymüş. Nokian da iyi gibi duruyor. Sizce nokian NHRİ serisi nasıldır ve fiyatları ne civarlardır (185*60*15)? Pirellli hakkında bbaşka düşüncesi olan varmı?. Bir arkadaşım bana uygun fiyattan bulabilir miş? Veya başka marka önerisi olan varsa lütfen söylesin...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: berkoone
Allah yardımcınız olsun, lastik almak zor iş gerçekten, bende 185/55/15 bakıyorum am afazla seçenek yok, param olsa 4 tane michelin energy saver alıcam, TOYO çok öneriyorlar, şuan için bunu düşünüyorum, sanayide 110 tl tanesiydi.
quote:
Orijinalden alıntı: mobilecom
quote:
Orjinalden alıntı: berkoone
Allah yardımcınız olsun, lastik almak zor iş gerçekten, bende 185/55/15 bakıyorum am afazla seçenek yok, param olsa 4 tane michelin energy saver alıcam, TOYO çok öneriyorlar, şuan için bunu düşünüyorum, sanayide 110 tl tanesiydi.
Alıntıları Göster
brigdestone turanza; çok memnunum
quote:
Orijinalden alıntı: evolvo
brigdestone turanza; çok memnunum
Alıntıları Göster
bir lastik saticisi olarak paran warsa brigdestone yoksa toyo
quote:
Orijinalden alıntı: adil07
bende onu düşünüyorum fakat o da çok ucuz sayılmaz.165 diyorlar. Eğer daha ucuzunu(güzel olanından tabi) bulamazsam onu almak için kendimi zorlarım..Araç kış lastikleri ile kaldı.Kumho onlar vallahi dağ tepe gezdim o karlı havalarda banamısın demedi.Fakat yaz için kumho çok kötü düyorlar.Islak zeminde kötüymüş...Yokohama kullanan yok mu içinizde???
quote:
Orijinalden alıntı: berkoone
bende onu düşünüyorum fakat o da çok ucuz sayılmaz.165 diyorlar. Eğer daha ucuzunu(güzel olanından tabi) bulamazsam onu almak için kendimi zorlarım..Araç kış lastikleri ile kaldı.Kumho onlar vallahi dağ tepe gezdim o karlı havalarda banamısın demedi.Fakat yaz için kumho çok kötü düyorlar.Islak zeminde kötüymüş...Yokohama kullanan yok mu içinizde???
Alıntıları Göster
Nokian iyi marka ancak onunda çok ucuz olacağını sanmıyorum:
quote:
Orijinalden alıntı: adil07
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: adil07
Yeriniz nerede?
quote:
Orijinalden alıntı: mobilecom
quote:
Orjinalden alıntı: adil07
Yeriniz nerede?
Alıntıları Göster
Uygun fiyata lastik deince aklıma kumho ve hankook geliyor ama birass daha iyi bişiy olsun dersen lassa impetus revo veya dunlop fastresponse fiyat performans olarak iyidir ben aldım 1 ay önce tanesi 110 liradan dunlop güsel lastik tavsiye ederim benimkinin modeli sp300 :)
quote:
Orijinalden alıntı: benzen
quote:
Orjinalden alıntı: benzen
quote:
Orijinalden alıntı: boldshark
quote:
Orjinalden alıntı: benzen
Alıntıları Göster