Şimdi Ara

Acil. Lastik önerisi Goodyear Duragrip/Bridgestone B330 evo/Michelin Energy Saver (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
21.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zaten gezemedim fazla, dedğin doğru verdğin linkte 105 Tl yazıyor. Şimdi üstadlar T ve H arasında sadece belli km yapmak gibi bir fark mı var yoksa başka farklar da var mı? Yani yüksek performans lastiği nedir?
    Admın izahında sadece T 190 Km için, H 190 ve üzeri hızlar için die anlatmadı! yani özel viraj bilmemnesi var dedi + H sınıfı sigortalı dedi ilk 1 sene için + yüksek performans lastiğidir dedi.

G7 kardeş çok sağol beni takip edip yanıt veriyosunuz allah razı olsun...
  • Fabrika arabana T versiyon lastik takmış ise beygirin ve aktarma organlarına uyumlu yapacağın maksimum hız içinde konfor yol tutuş içinde oluru Tdir.H taktığın zaman daha iyi verim almayı bekleme ki zaten 200lü hızlara çıkmayacaksın ayrıca T lastik H lastiğe göre daha yumuşaktır ama H lastik biraz daha uzun ömürlüdür.yani günlük kullanımda otobanda vs senin için ideal olan T lastikdir.satıcının dediğine bakma tabiki pahalı olanı satmak isteyecek öyle olsaydı fabrikadan hiç T lastik çıkmazdı hepsi H den başlardı.kafan boşuna karışmasın
  • C.McRae ; verdiğin site (www.lastikmastik.com) İzmirde servisleri varmıs ve ücretsiz takılıyormus, sipariş versek, gelen ürünün 2008-2009 olup olmayacağını nereden bilicem??? ; bugun satıcı bana lastik gösterdi 48/10 yeni gelmiş.

Çünkü siteden alışveriş yapınca kredi kartından geçicek, hal böle olunca almıs oluyorsun izmire yolladıkları ürün için nasıl olur bilmiyorum.
  • Ben de 1 ay önce 175 70R 13 ebadında 4 lastik aldım.Tanesi 90 tl den.Bridgestone B330 evo ile Continental ecocontact3 arasında kalmıştım.Continental bulamayınca b330 evo aldım.Yapılan testlerde her iki lastik de ıslak zeminde iyi performans sergiliyor.Zaten dikkat ettiğim konu buydu.Lassa attracta da iyi bir tercih olabilir.

Lassa

Acil. Lastik önerisi Goodyear Duragrip/Bridgestone B330 evo/Michelin Energy Saver

Continental

Acil. Lastik önerisi Goodyear Duragrip/Bridgestone B330 evo/Michelin Energy Saver

Bridgestone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magneetic -- 8 Aralık 2010; 9:35:10 >

• Bridgestone B330 evo da 185 60 r15 yok sanırım..bana o olculer lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

C.McRae ; verdiğin site (www.lastikmastik.com) İzmirde servisleri varmıs ve ücretsiz takılıyormus, sipariş versek, gelen ürünün 2008-2009 olup olmayacağını nereden bilicem??? ; bugun satıcı bana lastik gösterdi 48/10 yeni gelmiş.

Çünkü siteden alışveriş yapınca kredi kartından geçicek, hal böle olunca almıs oluyorsun izmire yolladıkları ürün için nasıl olur bilmiyorum.

Fiyat konusunda, az veya çok ortalama bir fikir sahibi olun diye vermiştim o linki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

C.McRae ; verdiğin site (www.lastikmastik.com) İzmirde servisleri varmıs ve ücretsiz takılıyormus, sipariş versek, gelen ürünün 2008-2009 olup olmayacağını nereden bilicem??? ; bugun satıcı bana lastik gösterdi 48/10 yeni gelmiş.

tabiki internetten aliışveriş yapmak bu durumda risklidir.

diğer türlü aracınıza takılacak tekerleği bizzat kendiniz incleyebilir, ve her tekerleğin üzerinde yazan üretim yılı ve haftasına bakarak yeni olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
  • Michelin Energy Saver derim şahsen bir kullanıcısı olarak ...
  • istanbul'daki taksicilerin çoğu kalitesi, konforu ve sağlamlığı açısından bridgestone b330 kullanıyorlar, bir kısmı da yeni deseni B250'ye geçmeye başladılar. Ben bridgestone turanza er300 kullanıyorum konforu ve ıslak zemin perfromansı açısından inanılmaz memnunum, şiddetle tavsiye ederim.

• B330 evo 185 65 r14 focus 1 sedan. kullanıyorum lastik değiştirmek için biraz araştırdım vardığım sonuç ;

B330 diğer lastiklere oranla daha çok ses yapıyor. fren mesafesi rakiplerine göre daha iyi viraj hakimiyeti ve şerit hakimiyeti diğerlerine göre daha iyi. yakıt tasarrufu bakımından pek bir özelliği yok ama yağmurlu yollarda isim yapmış bir lastik.

Michelin Energy Saver a gelince çok yumuşak lastik yol tutuşu da bu nedenle kuvvetli fren mesafesi ise B330 a göre daha kötü ancak ses yalıtımı açısından daha konforlu.ekstra olarak yakıt tasarruflu olduğu söyleniyor. cüzzi bir miktarda olsa.

netice bende arada kaldım çünkü b330 gerçekten şehirler arası yollarda baş ağrısı yapıyor. Michelin Energy Saver 'ı kullanmadığım için ne derece daha sessiz bilemiyorum. ama %55 b330 evo alıcam.
  • aracı yıllık kullanım aşa yukarı 10 bin km iki sene önce 4 adet petlas kış lastiği takdırmışdım fazla km yapmadığımdan yazında kullandım bi baktım ön tekerlerde diş kalmamış arkalar iyiydi 15bin km civarı bitti ön lastikler
    gittim önlere 6 -7 ay önce kış başlarında iki tane daha aynı lastikten taktırdım tanesi 100 tl, geçenlerde bakdım 7 aylık ön lastiğin dişleri yarı yarıya azalmışdı çok canımı sıkdı bu olay,daha 5 bin km yapmamışdır ön takım yapılı ama lastik kışlık olduğundan sanırım eriyo bu havalarda kullanınca, arkalarda erime yok önden çekiş oldupundan önleri bitiriyo, gittim dün bi siteden Bridgestone 175/70 R13 82T B330 EVO 4 tane sipariş verdim gelir gelmez taktırcam arabayı 5 sene önce almışdım üstünde Bridgestone takılıydı benden önceki ne kadar kullandı bilmiyorum 3 sene den fazla ben kullanmışdım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.