Şimdi Ara

Acil Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim C++ ödevi vardı ben uzakdan eğitim ile bilgisayar programcılığı okuyorum hoca ödev vermiş ben çalışmakdan dolayı derslere giremedim ödeve baktım şöyle hiç bişi anlamıyorum bana yardımcı olabilirmi .... şimdiden yardımcı olacak kişiden ALLAH razı olsun diyorum

• BLP-103 ALGORİTMALAR VE PROGRAMLAMA DÖNEM ÖDEVİ
    Ödev Veriliş Tarihi – Son Teslim Tarihi : 23.12.2012 – 10.01.2013 (Saat 23:55)’e Kadar
    Ödevin Yapılacağı Ortam ve Gönderme Şekli  Ödev DevC++ programında C Projesi olarak yapılacak.
     DevC++ programı LMS ilave Ders Materyallerinden indirebilirsiniz
     Bunun dışında (word vb) ortamlarda gönderilecek olan ödevler değerlendirilmeyecek
     Hazırladığınız ödevi Klasör olarak kodları ile beraber Sıkıştırıp (.rar, .zip) LMS sistemi üzerinden Gönderin
     Ödev Klasörünün İsmi Sırası ile OgrenciNo_AD_SOYAD olarak isimlendirin ve Türkçe Karakter Kullanmayın (örn: 123009988_ERTUGRUL_DUMAN)
    :
    Ödev Konusu ve Yapım Adımları :
     Bilgileri Girilecek Olan Öğrenci Sayısını Klavyeden Girerek belirleyin (öğrenci-eleman sayısı)

 Not Ortalama hesabında kullanılacak olan kriteri (Vize-Final Kriteri- Vizenin yüzde kaçı? Finalin Yüzde Kaçı) klavyeden okutarak bir değişkene atan,

 Dışarıdan(Klavye girişi) öğrenciye ait; Ad, Soyad, Numara, VizeNotu, FinalNotu bilgilerini okutarak diziye (Tek Boyutlu veya Çok Boyutlu) atan,

 Daha sonra girilen bu bilgiler doğrultusunda Öğrencilerin not ortalamasını girilen kriter göre (örn: vizenin %30 + finalin%70) hesaplayan

 Hesaplama sonucunda öğrencilerin ortalama notlarına göre Harf Notlarını hesaplayıp (AA:90-100 BA:80-89 BB:70-79 CB:60-69 CC: 50-59 DC: 40-49 DD:30-39 FF: 30’dan düşük) ekrana yazdıran,

 Tüm Öğrencilere ait Vize, Final ve Ortalama notlarının; En Büyük Değerini, En Küçük Değerini bulup ekrana yazdıran

 Öğrencilere ait ortalama notlarını büyükten-küçüğe ve küçükten büyüğe sıralamasını yapan programı C dilinde yazınız.

• 3w4yik,.n/ufhmcxfh md

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 18:49:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rob dö şambır

Dev C++ ile C eğitimi veren okulların hepten kapatılması lazım. Ondan geçtim, size niye C öğretirler hala? 2 yıllık adama öğret Php hiç olmazsa mezun olunca iş bulma şansı artar.

sorma kardeş millet C# a android e gecdi biz hala C ye devam nasıl olsa C programlamanın anası :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.