Şimdi Ara

acil led tvyi ses sistemine bagalaymiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bende lg la620s led tv ve aiwa jax v5 muzik ses sistemi var
    bu sistemi tvye baglayamiyorum tvde ses icin optik , kablosuz olarak ve kulaklik cikisi var ama ses sistemimde sadece aux stereo girisi var audio decoder arastirdim hem pahali hem bi arakadas gerek yok baglanir dedi ama baglayamiyorum kulaklik cikisina takinca da sesi cok kesiyo oyuzden az cikiyo ne yapmam gerekiyo bilgilendirirseniz sevinirim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gunay45 G kullanıcısına yanıt
    Kulaklık çıkışından başka yöntem yok,,http://www.vatanbilgisayar.com/slx-857-35mm-erkek-den-2-rca-erkek-ses-kablo-15m.html bu kablo ile bağlantı yapacaksınız. tv menüsünden kulaklık ses seviyesini arttırın.
    YAda tv ye başka kaynaktan (uydualıcı) cihazından bağlantı yapıyorsanız, teybe uydualıcı çıkışından ses girişi alabilirsiniz
  • Usta o kablo mevcut nekadr sesi arttirsamda ses az geliyo teybten 20 wattlik ses ya var ya yok oda sonunakadr acinca

bagzi tv lerde kulaklik cikisi icin,, hoparlor veya sessistemi secenegi var, kullanma klavuzundan onu kontrol edin. muziksetini leptop yada pc yada kulaklik cikisli baska cihazda deneyin.
    birde elinizda kulaklik cikisli ufak pc hoparlorlerinden varsa,, araya ondan baglayin.. sesi cok yukseltir dikkat edin..

• Aynı bağlantıyı bende yapmaya çalışıyordum. Dün Perpa da 5v adaptörle çalışan s-link optic to RCA diye birşey buldum ama 130 lira deyince almaktan vaz geçtim. İnternette 70-80 lira civarı. Belki işinize yarar.

• Arkadasla cok sagolun galiba aradigim sey slayer213 arkadasin dedigi parca n11 de 80tl ordan alicam buyuki htimalle diger yontemler basarisiz arkadaslar yinede cok sagolun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    o aparat yurt disindan 10-15 dolara geliyor.. ben 2 adet getirtim. biri fazla,, optik kablo ve ara sessistem kablosuyla size uygun fiyata verebilirim.http://m.aliexpress.com/item-desc/2012283952.html 12$. tv nizde optical audio out varmi !?
    Bastada soyledigim gibi tv ye uydualicisi harici cihazdan giris yapiyorsaniz sesi ondanda cekebilirsiniz,, tv dahiliyse dediginiz gibi tv den sesi cikmak gerekir.. peki skart oudio out swich ile deneme sansiniz varmihttp://www.segment.com.tr/imagelarge/s-link-slx-226-scart-adaptor_518_3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 31 Ekim 2014; 18:38:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emin firtina kardesim nsekadra verirsin optik kablo ve donusturucuyu scart audio out tarzi parcam yok o yuzden denemedim ama tahminen oda olmaz tvde ses ayarlrinda optik kablosuz ve kulaiklik secenegi var sadece

50tl dusunuyorum(kargo dahil). öncelikle benimde tv ye takip denemem lazim. tv optik cikisindan muziksetine/uydualici normal cikistan muzik setine karsilastirmali sesseviyesi sonuclarini yorum yazarim.

• Emin firtina kardesim haber bekliyorum senden ins.olur sendekide s-link markami bu arada tel.5439332009 haberini bekliyorum

• Emin firtina kardesim haber bekliyorum ne zman haber verirsin

daha denemedim, bugun 2 tvde 2+1 kulaklik cikisindan bagladim, biri %70 verdi. digeri %95 ses cikisi verdi..

• Yani skntisiz calisiyormu

diğeri derken,, diğer tv 2+1 de daha fazla ses verdi. yani (tv nin kulaklık çıkış seviyesi markaya göre değişiyor, sizinkide muhtemelen az ses verenlerden.
    İlk başta söylediğim kulaklık çıkışlı hoparlor sistemini uygularsanız daha cazip olabilir. bir arkadaşınızda varsa deniyebilirsiniz.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/136657/rogadis-hp-apple-speaker.aspx kulaklık çıkışı yazıyor ama extradan kulaklık çıkılşı olmalı..
  • Emin firtina kardesim bana optik to rca cihazi lazim sende var demistin 50 tlye gonderirim demistin ama simdi hoparlor linki gondermissin bemim tvde optik out var lg la620s tv

Yook,,, onu tv de kulaklık çıkışı varsa, 50tl fazladan harcamadan,, ufak bir kulaklık çıkışlı pc hoparlorü ile sesini yükseltmiş olup, sessistemine aktarabilirsiniz.
    Buarada, biraz önce dijital cihazı denedim,, ses %60-70 anca aldım.. sistemi radyoya alınca sesini 40 dan yukarı açamıyorum,, dijital cihaza bağladım,,, 50max sesi,,,, radyonun 35-40 ile aynı. Olmadı yani. Çalışıyorda, size göndereceğim kadar ses aamadım.
  • Sizde optik to rca var dimi hocam bana sesi optikten vericek kulakliktan filan degil bana optik cikisi stereo yapicak

Var evet,, bugun denedim, ses %70 cikti..

• Peki nasil gonderirsiniz bana onu

• Birde markasi ne

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.