Arkadaşlar daha 1 ay önce aldığım lenovo z570 model laptop'um 1 hafta önce kadar ses çıkarmaya başladı. Yakınlarda bir bilgisayarcı var tanıdık onlara götürdüm fan sürtüyor sorun olmaz bilgisayarı fazla zorlama servise gönder garantisi gitmesin dedi. Akşam evde bırakmıştım laptop'u kardeşimde revulations ı alıp oynamaya başlamış bilgisayar kendini resetledi ve bir daha açıldığında hiç birşeyi çalıştırmamaya başladı. Şu anda ne bir müzik açabiliyorum ne de oyun vb. aşırı derecede ses geliyor ve örneğin gom player a girdiğimde gom.exe çalışmayı durdurdu diye hata mesajı alıyorum. Wmp'da ise sunucu çalıştırması başarısız diyor. Macromedia flash la çalışan küçük oyunlarda bile cpu seviyesi %90 ı buluyor ve donuyor. Bildiğiniz bir çözüm var mıdır veya bana ne önerirsiniz? Bir de lenovo kullanan arkadaşlardan bazıları ideapad leri gelip alıyorlar servise götürmek için demiş doğru mudur? Şimdiden teşekkürler (Not: Lenovo nun servisini aradım ancak sadece hafta içi ilgileniyorlar)
Merhaba,
Bana kalırsa cihazda donanım sıkıntısı var, yeni aldığınız cihazı direk servise yollamanız daha mantıklı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme