Arkadaşlar 32 inch full hd ytv alıcam kararsız kaldım. Teknosada 60 tl chip,hediye çeki,mağaza indirimi ve digiturk 3 ay hd deneme paketi var ve bugün son gün. Samsungu düşünüyorum ama lg nin de yeni modeli çıkmış. hangisini tavsiye edersiniz?
merhaba öncelikle Kazanılan hediye çekleri, 15 gün içerisinde, bütün kategorilerde ve hediye çeki tutarının 3 katı kadar olan alışverişlerde kullanılabilir. 110 liralık hediye çeki için 330liralık tekrardan alışveriş yapman gerekiyor. Ben olsam lgyi alırdım
aynı tv'yi bende araştırıyorum yalnız Ankara'da bulamadım LG Premium Shop'lara sordum henüz bize ulaşmadı demişti Teknosa, Medimarkt, Gold, Bimeks hepsine baktım yok bende senin gibi gittigidiyor'dan görmüştüm istanbul'da bir satıcıda var dedim yurtdışından gelmiş olabilir muhtemelen LG Türkiye garantisi altında değildir dedi. İstanbuldaysan Carrefour İstanbul mağazalarına ürün gelmiş web sitesinde var aşağıda linki paylaşıyorum acele etme yakın bi zamanda piyasaya giriş yapacak sanırım
Hangi modeli aldınız acaba? Bende 32" Tv araştırması yapıyorum aklın yolu birmiş seçenekler aynı kapılara çıkıyor. Merak ediyorum eğer aldıysanız ürünlerinizle ilgili düşüncelerinizi paylaşmanızı isterim.