Şimdi Ara

acil notebook 1600tlye kadar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazır indirim varken bir yardımcı olun yarın alalım ya. maximum 1600 tlye bir notebook düşünüyorum arkadaşlar. çok kastıracak oyunlar oynamam etmem. olursa bi pes veya fifa. onun haricinde online oyunlar. bunları adam gibi oynatsın. 3-4 sene de gitsin istiyorum. pc toplamayı düşünmüyorum bu arada. sürekli seyehatti bilmem neydi. şu an kullandığım bir sony vaio var onu danışmadan almıştım.4 sene götürdü ama anladım ki yardım almak şart. yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SqarDanTe

Hazır indirim varken bir yardımcı olun yarın alalım ya. maximum 1600 tlye bir notebook düşünüyorum arkadaşlar. çok kastıracak oyunlar oynamam etmem. olursa bi pes veya fifa. onun haricinde online oyunlar. bunları adam gibi oynatsın. 3-4 sene de gitsin istiyorum. pc toplamayı düşünmüyorum bu arada. sürekli seyehatti bilmem neydi. şu an kullandığım bir sony vaio var onu danışmadan almıştım.4 sene götürdü ama anladım ki yardım almak şart. yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

hocam eger su urunu alabilirseniz sizi kesinlikpe uzmez butceni asar biraz ama kesinlikle deger
    www.hizlial.com/msi-ge60-0nd-459xtr-i5-3230qm-26ghz-8gb-750gb-2gb-gtx660m-156-freed/30.001.1473.0167

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.