Şimdi Ara

acil okuyun ve bilen yanıtlasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi o kadar uzun vaktim yok lütfen kimse kızmasın bana... sevgilimin eski erkek arkadaşı onu mesajla rahatsız ediyor..

Hat turkcell sevgilimin ve mesaj atanda türkcell.. bi numaradan mesaj gelmesini nasıl engelleyebiliriz??

• up
  • Turkcell müşteri hizmetlerini ara oradan öğren.

Kesin engelleniyordur Tek yapman gereken 4440535 tuslamak. :)
  • gidip çocuğu döverek engelleyebilirsin

yapılı bişeyse yanına sopa falan bişe al korkma olm sahip çık kız arkadaşına
  • Telefonun mesaj ayarlarında engelenecek numaralar olması lazım.Mesaj atan kişinin numarasını yazarsanız, mesaj gelmez.
  • mesajı atan kişinin mesajından seçeneklere gelip filtre listesine ekle ye basınca olacaktır muhtemelen en azından benim 1200 ımda oluyor.
  • Telefonunun öyle bir özelliği varsa engelleyebilirsin yoksa engellenmez denenmiştir

Not: Bu arada imzana gıcık oluyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Pil Sağlığı Öğrenme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Telefonunun öyle bir özelliği varsa engelleyebilirsin yoksa engellenmez denenmiştir

Not: Bu arada imzana gıcık oluyorum

nie ekranda birşey var gibi mi geliyor
  • o kişiye karşı dövme durumu olmasını istemiyorum çünkü yüzyüze bakıyoruz.. onun aileleride benim çevremdekilerde.. yani aynı köydeniz onunla.. ama çocukla zaten şu ana kadar hiç konuşmadım.. normalde o benim sadece merhabalaştığım bi arkadaşımdı...

neyse arkadaşlar... hrkese teşekkürler... söylediklerinizi deneyeceğim... Herkese iyi geceler... Allah'A emanet olun.. Allah'a ısmarladık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.