Bildirim
acil okuyun ve bilen yanıtlasın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up -
Turkcell müşteri hizmetlerini ara oradan öğren.
Kesin engelleniyordur Tek yapman gereken 4440535 tuslamak. :) -
gidip çocuğu döverek engelleyebilirsin
yapılı bişeyse yanına sopa falan bişe al korkma olm sahip çık kız arkadaşına -
Telefonun mesaj ayarlarında engelenecek numaralar olması lazım.Mesaj atan kişinin numarasını yazarsanız, mesaj gelmez. -
mesajı atan kişinin mesajından seçeneklere gelip filtre listesine ekle ye basınca olacaktır muhtemelen en azından benim 1200 ımda oluyor. -
Telefonunun öyle bir özelliği varsa engelleyebilirsin yoksa engellenmez denenmiştir
Not: Bu arada imzana gıcık oluyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: india_ipekyolu
Telefonunun öyle bir özelliği varsa engelleyebilirsin yoksa engellenmez denenmiştir
Not: Bu arada imzana gıcık oluyorum
nie ekranda birşey var gibi mi geliyor -
o kişiye karşı dövme durumu olmasını istemiyorum çünkü yüzyüze bakıyoruz.. onun aileleride benim çevremdekilerde.. yani aynı köydeniz onunla.. ama çocukla zaten şu ana kadar hiç konuşmadım.. normalde o benim sadece merhabalaştığım bi arkadaşımdı...
neyse arkadaşlar... hrkese teşekkürler... söylediklerinizi deneyeceğim... Herkese iyi geceler... Allah'A emanet olun.. Allah'a ısmarladık...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X