Şimdi Ara

Acil Olarak Tv Alacağım Yardımlarınızı Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar; Konu başlığında belirttiğim gibi çok acil olarak tv gerekiyor bana. İki model arasında kararsız kaldım.

Samsung 40%ES7000, 40%ES8000 veya LG%42LM760S bu modellerden hangisini almalıyım. Lg mi ? Samsung mu ? Eğer samsung derseniz neden samsung ? Lg derseniz neden Lg ?

- 40 ES 7000 ile 40 ES 8000 arasında şuan 500 liralık fark var iki tv nin özellikleri tamamen aynı diyebilirim. Sizce bir panel farkına ve microdiming ultimate farkına 500 lira fazla verilirmi ?

- Bu konuda daha doğrusu bu iki tv arasında kafamı karıştıran FPR ile Aktif gözlük :( Sizce FPR teknolojisimi SSG teknolojisimi ?

- Smart tv olarak samsung daha iyi duruyor . Yenilinebilir kit ile gelecek vaat ediyor :) Ve işlemcisi dual core çift çekirdek. Tasarım olarak iki tv de göz alıcı. ES 7000 ile LG 860V yi mi karşılaştırmak daha doğru olur sizce ?

- Siz olsanız ne alırsınız. Bu arada Lg deki triple xd engine üç çekirdek işlemci anlamına mı geliyor :S Konu hakkındaki fikirlerinizi mümkün olduğunca detaylı yorumlarınızı bekliyorum. İyi Günler. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitahi -- 7 Eylül 2012; 0:24:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.