Şimdi Ara

Acıl Olarak Yardım Edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bn yaşım 15 bn göre motorsiklet öneri alayım lütfen sacma yorumlar yazmayın
    Polisten korkum yok burda polis karısmıyor bize

• elektrikli bisiklet
  • yok elektirikli bisiklet hariç
  • mobilet
  • annen baban nasıl izin verir bilmiyorum. arkadaşların yazdıkları doğru, motosiklete erken.. Delikanlı çağlarda doğru durmazsın...
  • beyler akıl istemedım model istedimmm ''''
  • quote:

Orijinalden alıntı: modem2

beyler akıl istemedım model istedimmm ''''

hayabusa al hayabusa

Hangi MOTORCU dan yardım istersen iste ehliyet der ilk önce ama bak ne diyorum MOTORCU

matörcü değil

edit: al sana motorlar buldum öneririm hepsini

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-araba-takasli-98780440/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-resimler-herseyi-anlatiyor-98817356/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-gsx-r-1000-surmeyen-anlay-amaz-98821216/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilbilen -- 10 Eylül 2012; 12:54:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Acil yardım gerek.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi bn sana motor bu dedim yarıs motoru dedmedim
    bn daha yaşımm 15 ya sn ne yapıyon :D
  • elektrikli pisiklet al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aile büyükleridebirine aldır veya 18 yaşını doldurmuş birine sonra ruhsat iptal etir meden binersen
    büyükleridebiri veya 18 yaşını doldurmuş biri hapse atılabilir
    ruhsat iptal etir poliş yalar sa motora el konulur caza alısın
  • nette 2.el ruhsatsız plakasız motorlara bak ruhsatlılara göre daha ucuz satılıyor
    yakalanırsanda ödersin cezayı
  • gsx 1300r
  • Walla kardeşim polis karışmıyor demişsin. Muhtemelen köyde yaşıyosun belirli bi olgunluğa erişmeden motor kullanmak gerçekten tehlikeli iş. Madem merakın var ciddi bi şekilde mobilet tarzı 49 cclerden öneririm.
    Amasörleri kesmeden motorun üstüne uzanmadan arkadaşlarınla çeşme başına pikniğe falan gidersin markete gidersin. En iyiside bu Büyüklerinin sözünü dinlersen zarar etmezsin.
  • Kim tutar seni be, polistende korkusu yok. 1400GT den aşağı motor bakma sen, bu özgüvenle uzaya bile çıkarsın. Yanlız dikkat et 90 dan sonra heryer bembeyaz olmasın.
    Biz zaten boşuna eğitim alıyoruz, kitaplar okuyoruz bu iş bu kadar kolay. Sonra haberlerde çıkıyor motorsikletli genç ölüme gitti diye.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Kim tutar seni be, polistende korkusu yok. 1400GT den aşağı motor bakma sen, bu özgüvenle uzaya bile çıkarsın. Yanlız dikkat et 90 dan sonra heryer bembeyaz olmasın.
    Biz zaten boşuna eğitim alıyoruz, kitaplar okuyoruz bu iş bu kadar kolay. Sonra haberlerde çıkıyor motorsikletli genç ölüme gitti diye.

Onuda geçtim, mantıklı yorum istiyorsun ama yarım yamalak yeni Türkçe öğrenenler bile senden iyi yazıyor. Önce gidip okulunu oku, düzgün yazı yazmasını öğren. Sonra gel ben sana motor tavsiye edeceğim.

• ailen destekliyor ve köyde falan yaşıyorsan, parada var diyorsan 50-100cc lik crosslar var. bu motorların zaten trafiğe çıkışıda yok, plaka alınamıyor, jandarma görürse alır altından hemen. bizim motorculardan bazıları çocuklarına almış. aralarında yarışanlar bile var. 6-7 yaşında başlıyorlar. ama trafiğe çıkmıyorlar. 2 düşmede hastanelik olmak istemiyorsan motordan önce tam kıyafet almalısın. oda bi motor parasını bulur zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.