Şimdi Ara

[b]Acil Öneri Bu Ay Sonu Alıyorum!![/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sıfır Kanuni GB250 almayı düşünüyorum.Yalnız bu benim ilk motorum olacak.Bu yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizce bu motoru almalı mıyım? Bu motorun muadili başka önerileriniz varsa çok sevinirim.Bütçem yaklaşık 8000 lira

Şimdiden teşekkürler...

• sıfı alma sakın yeni başlıyorsan. Vede kanunide alma 250 cc lik mi istiyorsun illa. Eğer 250cc lik istiyorsan sahibinden sitesinde yamaha, honda , hyosung türü markalara bak. Birde sen ne tür motorsiklet istiyorsun.
  • 8000tl varsa ktm duke125 diyorum
  • hocam kanuni mondial asya vs motorlari hic tavsiye etmem insani kanser eder motordan soguturlar alacaksan yamaha honda suzuki gibi saglam markalar oneririm 10 yildir motora biniyorum tecrube ile sabittir deneyim butun motorculara sor asla ucuz cin mallarini onermezler.
  • hondaların 125ccliklerine bak hocam
  • hangi tarz seviyorsunuz.
  • bildiğim kadarı ile kanuninin gb250 diye bir modeli yok yanlışlık olmasın ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kanuni o kadar kötü mü? model GV250 olacaktı yazım hatası :)

Kanuni motorları da hyosung değil mi ben mi yanlış biliyorum.Chopper tarzı modelleri beğeniyorum.Bunlar ışığında tavsiyeleriniz neler? Bu ay sonuna almak istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.A

kanuni o kadar kötü mü? model GV250 olacaktı yazım hatası :)

Kanuni motorları da hyosung değil mi ben mi yanlış biliyorum.Chopper tarzı modelleri beğeniyorum.Bunlar ışığında tavsiyeleriniz neler? Bu ay sonuna almak istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim

Googlede bulablrsin aradiklarni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

quote:

Şimdiden teşekkür ederim

İlk defa motor alıcam bu yüzden tavsiye istedim sizlerden nasıl googleda bulacağım

• quote:

quote:

quote:

Şimdiden teşekkür ederim

İlk defa motor alıcam bu yüzden tavsiye istedim sizlerden nasıl googleda bulacağım

Ara bulursun sakin ol boyle konular yuzlerce kez acildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Adamdaki mantığa bak ya! İyi kimse konu açmasın o zaman forum sitelerine niye oluyosun ki zaten ne gerek var değil mi?

Eğer tavsiye vermek isyemiyorsan ukalalığın luzumu yok git başka yerde eğlendir kendini
  • quote:

quote:

Adamdaki mantığa bak ya! İyi kimse konu açmasın o zaman forum sitelerine niye oluyosun ki zaten ne gerek var değil mi?

Eğer tavsiye vermek isyemiyorsan ukalalığın luzumu yok git başka yerde eğlendir kendini

Yav hee he

• Hyosung kore malıdır çin değil. Gayet sağlam motordur. Sadece marka adı kanuni ye geçtiği için bazı kişiler tarafından çin sanılmaktadır.
  • quote:

Şimdiden teşekkür ederim

hepsi değil.. sadece gv ve gt serisi.. onlarda s&t kanuni adıyla satılanlar.. diğer tüm modeller çin malı..
  • tabiki tercih meselesidir ancak, 8000 lira gibi bi paraya 2. el çok güzel japon motorlar alabilirsin. Hemen belirteyim şuan bu motoru alsan bile bir iki sonra kesinlikle tekrar satıp japon almayı zaten isteyeceksin. Hem 2000-3000 arası fiyatta başlangıca uygun cc de 2. el japon bulabilirsin. Kesinlikle sıfır alma. Zaten kesinlikle DÜŞECEKSİN. Bu sebepten dolayıda kaskını ve kıyafetlerini öncelikle tamamla. şimdi artık ucuzlar da var eskiden herkez mecburen pahalılardan almak zorunda kalırdı.

motora yeni başlayacak birisi için 250cc gayet uygun bir motordur. 125 - 250 cc arası vitesli motorların hepsi uygundur. Ancak böyle tecrübesizken yolda bırakabilecek arıza çıkartmayan ve tamircisini her yerde bulabileceğin motorları tercih etmelisin bunlarda japonlardır.

ilk motorunla yeterince piştikten sonra kendi tarzını belirleyip istediğin motoru alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.