Şimdi Ara

ACİL OTO SES SİSTEMİ KURUCAM ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ORTA YOLLU GÜZEL SES ALABİLECEĞİM OTO SES SİSTEMİ KURACAĞIM ARACIM 2006 MODEL PEUGEOUT 206 YALNIZ ORJİNAL CD ÇALARI SÖKMEK İSTEMİYORUM ANFİ ÇIKIŞI VAR MI YADA DÖNÜŞTÜRÜCÜYLE ORJİNAL TEYBE ANFİ BAĞLAYABİLİYORMUYUZ ELİMDE SADECE JBL.NİN 1000 WATTLIK BASS.I VAR 30 CM.LİK BUNA GÖRE BİR ANFİ ÖNERİSİ BEKLİYORUM DÜŞÜNDÜĞÜM SİSTEM ŞU ŞEKİLDE EKSİKLİKLERİM OLURSA YARDIMCI OLMANIZI BEKLİYORUM

JBL A604 4 KANALLI OTO ANFİSİ YADA PIONEER 6500F

JBL 16 CM ÖNLERE MİD KOMPENANT TAKIMI

JBL 13 CM ARKALARA MİD KOMPENANT TAKIMI

JBL 1000 WATT SUBWOWER BASS ELİMDE VAR

206 ORJİNAL CD ÇALARI KULLANMAK İSTİYORUM

BU ANFİ BU SİSTEME YETERLİ OLUR MU DAHA ANFİYİ ALMADIM ANCAK GÜZEL BİŞEY OLSUN İSTİYORUM ELİMDE SADECE JBL.NİN 1000 LİK BASS SUBWOWER.I VAR 30 CM.LİK KOMPENANT ANFİ V.S ALMADIM SİSTEMDEN ANLAMIYORUM ANLAYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLSUN PARAMIZ BOŞUNA GİTMESİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eserli2012 -- 4 Nisan 2014; 19:59:50 >

• JBL A604 ANFİ HAKKINDA PEK BİLGİM YOK bu sistemi kaldırır mı 4 adet kompenant mid takımı 1 adet subwowerı
  • Stereo amfi ye sadece 4 adet hoparlor yada 2 kanali hoparlor 2 kanalida kopruleme yaparak bass kullanabilirsiniz
    4 adet mid baglamak istiyorsaniz bass icin mono amfi almaniz gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eserli2012

ARKADAŞLAR ORTA YOLLU GÜZEL SES ALABİLECEĞİM OTO SES SİSTEMİ KURACAĞIM ARACIM 2006 MODEL PEUGEOUT 206 YALNIZ ORJİNAL CD ÇALARI SÖKMEK İSTEMİYORUM ANFİ ÇIKIŞI VAR MI YADA DÖNÜŞTÜRÜCÜYLE ORJİNAL TEYBE ANFİ BAĞLAYABİLİYORMUYUZ ELİMDE SADECE JBL.NİN 1000 WATTLIK BASS.I VAR 30 CM.LİK BUNA GÖRE BİR ANFİ ÖNERİSİ BEKLİYORUM DÜŞÜNDÜĞÜM SİSTEM ŞU ŞEKİLDE EKSİKLİKLERİM OLURSA YARDIMCI OLMANIZI BEKLİYORUM

JBL A604 4 KANALLI OTO ANFİSİ YADA PIONEER 6500F

JBL 16 CM ÖNLERE MİD KOMPENANT TAKIMI

JBL 13 CM ARKALARA MİD KOMPENANT TAKIMI

JBL 1000 WATT SUBWOWER BASS ELİMDE VAR

206 ORJİNAL CD ÇALARI KULLANMAK İSTİYORUM

BU ANFİ BU SİSTEME YETERLİ OLUR MU DAHA ANFİYİ ALMADIM ANCAK GÜZEL BİŞEY OLSUN İSTİYORUM ELİMDE SADECE JBL.NİN 1000 LİK BASS SUBWOWER.I VAR 30 CM.LİK KOMPENANT ANFİ V.S ALMADIM SİSTEMDEN ANLAMIYORUM ANLAYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLSUN PARAMIZ BOŞUNA GİTMESİN

bunları amfinin 2 kanalı bağla

http://www.aktepesound.com/pinfo.asp?pid=4598

16 cm olanları teybe bağlat amfiye bağlatma

http://www.aktepesound.com/pinfo.asp?pid=4601

bassıda amfinin diğer 2 kanalına bağlat amfi olarak pioneer gm 6500f olursa daha iyi olur orjinal teyp çıkışı bağlanabiliyor çevirici ile uğraşmazsın

• teşekkürler bugün pıoneerr 6500f anfi bakayım o zaman
  • aynı sistemi arabama yaptım jbl604 amfi jbl1000w bass jbl 6508c comp. tek farkı arka kapılarda orjinal hoporlorler duruyor. gayet başarılı
  • m4 acouistik amfiyi önerdiler banada pıoneer ve jbl zayıf kalabilir dediler bende ismini ilk defa duyduğumdan sıcak bakmadım arka kapılara zaten şu an kompenant almayı düşünmüyorum önlere 16 cm kompenant takımı alıcam anfi bass bağlayıp bi bakıcam yeterli gelirse zaten sorun kalmıcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eserli2012

m4 acouistik amfiyi önerdiler banada pıoneer ve jbl zayıf kalabilir dediler bende ismini ilk defa duyduğumdan sıcak bakmadım arka kapılara zaten şu an kompenant almayı düşünmüyorum önlere 16 cm kompenant takımı alıcam anfi bass bağlayıp bi bakıcam yeterli gelirse zaten sorun kalmıcak

o adını duymadığın amfi 5 para etmez sakın alma pioneer gm 6500 f al

• Pıoneer 6500f anfi jbl 6508 compenant takımı jbl 1000 watt bass kablo seti hepsi tamamdır izmir bornovadayım ben tanıdığı olan uygun montaj yaptırabileceğim bir yer var mı bornova çevresinde bu kadar şey alınca malum para kalmıyo :)

• Bende şimdi arkalara compenant almadım orjinal hoparlörler arka kapıda kalıcak memnun kalmazsam 13 cm jbl compenant takımı daha alırım ilerde ama sanırsam yeterli olur diye düşünüyorum yardımlarından dolayıda bygamer arkadaşımızada çok teşekkür ederim

• Arkadaşlar sistemi kurdum ancak pıoneer 6500f anfinin soketi yok bu soketten nerde bulabilirim orjinal teypte anfi çıkışı yok bu soketle anfiye direk bağlanıyomuş

• Hocam amfiyi nerden aldiniz cikmasi lazim icinden kullanim kilavuzu ile ayni ambalajda oluyor

• Anfiyi 2.el aldım satan arkadaş içinden almış soketi

• Anladim deck cevirici alirsiniz hocam o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.