Şimdi Ara

ACİL PC ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar forumda yeniyim..Bu formunda baya yararlı olduğunu duydum.Bi konuda yardıma ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden tşk edrm.

ben bi pc alcaktımda limit 3500 ileride profesyonel olarakta kullanmak istiyorum aradada cok aşırı sistem gereksinimli oyunlar değilde normal olanları oyanamak istiyorum..ADobe proğramlarında veya yazılım konusunda bana sorun cıkarmayacak hızlı bi pc arıyorum...baya araştırdım asus iyi diyorlar ama hangi serisi daha iyi mesela şu ürünü cok begendim ama x serisi nasıl ürün yeni geldi türkiyeye ama özellikleri hakkında veya serisi hakkında bi görüşünüz varmı?

http://www.vatanbilgisa...-15-6-w10-notebook.html

• Hocam link çalışmıyor. Ayrıca lisans önemli değilse nova bilgisayar da free dos işletim sistemi olmayan dizüstü bilgisayarlar mevcut onlardan alarak dahada uyguna maal edebilirsiniz.
  • Nmtd-42 N kullanıcısına yanıt
    https://www.webdenal.com/msi-pe60-6qe-407xtr_817759.html?gclid=CPvDwdaZ8swCFW8o0wod8v0C0A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C45F7D4AF -- 24 Mayıs 2016; 10:37:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dell inspiron 7559

Acer ın nitro serilerine bakınız
    Forumda yeni olduğun belli. Sırf linkini koyduğun laptop modelini google da aratsan karşına donanımhaberdeki forum sayfası çıkacak. Neyse. Vatandaki laptop iyi güzel hoş ancak ebrar ve nova 3000 e çekmişken fiyatı 4Gb ram +win10 lisansı için 450 lira verilmez diyoruz.
    Tercihin isteklerini karşılama açısından doğru ama baktığın yer yanlış. Tavsiyem bunun 12 gb ve free dos olan modeli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • errorinside kullanıcısına yanıt
    valla kardeşm nova ve ebrar pcye güvenemiyorum ki..ileride pc de bi sorun cıkarma alan varmı orlardan
  • Nerden alırsan al muhattapın asus olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.